Bosch Unlimited Serie 6 BCS612KA2 Özellikleri ve Yorumları

Bosch'un en çok tercih edilen dikey süpürgesi Unlimited Serie 6'yı inceledik; özelliklerini, kullanıcı yorumlarını, ve fark yaratan yönlerini anlattık.
Bosch Unlimited Serie 6 BCS612KA2 Özellikleri ve Yorumları

Elektrikli ev ve bahçe aletleriyle birçok kişinin tercihi olan Bosch, dikey süpürgesiyle de fark yaratmaya başladı. Dikey süpürge arayışına girenler, markanın en çok tercih edilen ürünlerinden Bosch Unlimited Serie 6 BCS612KA2 Dikey Süpürge ile diğer süpürgeler arasında kalıyor. Kafa karışıklığınızı gidermek ve bu modelle ilgili tüm soru işaretlerinize çözüm bulmak için içeriğimize bakabilirsiniz. Yazımızda Bosch Unlimited Serie 6'yı tüm yönleriyle inceledik ve anlattık.

Bosch Unlimited Serie 6 BCS612KA2 Özellikleri

Kullanım Süresi30 dk
Şarj Süresi4 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,3 L
Motor Gücü100 W
Ses Seviyesi85 dB
Ağrılık2,3 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Şarjlı Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Unlimited Serie 6 İnceleme

Bosch Unlimited Serie 6 BCS612KA2, düşük ses seviyesi ve hafifliği ile öne çıkıyor. Pek çok süpürgeye göre düşük seste çalışarak çevreye rahatsızlık vermiyor ve her saatte temizlik yapabilmenize olanak tanıyor. Kompakt tasarımlı model, fazla yer kaplamayarak küçük evler için de kullanışlı oluyor, hafifliğiyle kullanıcıyı yormuyor. Kullanıcıların günlük temizlik için tercih ettiği modelin memnuniyet puanı da oldukça yüksek.

İşte Bosch Unlimited Serie 6 Şarjlı Süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Bosch Unlimited Serie 6 Ağırlık ve Tasarımı

Bosch Unlimited Serie 6, 2.3 kiloluk hafif tasarımıyla kullanıcının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Birçok dikey süpürgede görülen hantallık ve ağırlık bu süpürgede bulunmuyor ve model zeminde kolayca ilerleyerek temizliği pratikleştiriyor. Ergonomik tutma sapı, süpürgenin rahat kontrol edilebilmesini sağlıyor. Toz haznesi sapın hemen önünde bulunuyor ve sapı tutarken kolayca hazneyi boşaltabilmenizi kolaylaştırıyor.

Bosch Unlimited Serie 6 Özellikleri ve Yorumları

Bosch BCS612KA2 Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık2,3 kg
Genişlik266 mm
Yükseklik1221 mm
Uzunluk204 mm

1220 mm'lik gövde uzunluğuyla kullanışlılığını üste seviyelere çıkartan Bosch Unlimited Serie 6, ulaşılması zor yerleri bile rahatça temizlemenize imkan tanıyor. Model, el süpürgesine dönüştürüldüğünde çok kompakt ve rahat hareket ettirilebilir bir form alıyor. Küçük ve dar alanlara girerek döşeme, yatak, koltuk ve mobilya temizliği yapabilmenizi sağlıyor.

Bosch Unlimited Serie 6 Filtreleri ve Toz Haznesi

Bosch Serie 6 Dikey Süpürge'de toz çıkışını önleyen ve temiz hava çıkışını sağlayan hijyenik filtre ve kartuş filtre kullanılıyor. Yıkama gerektirmeyen bu filtreler küçük partikülleri yakalayarak süpürgeden çıkan havayı temizliyor. Böylece temizlenen alanda toz kalmıyor.

Bosch Unlimited Serie 6 Özellikleri ve Yorumları

Bosch BCS612KA2 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,3 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHijyenik ve Kartuş
Filtre Sayısı2 Bölüm

Unlimited Serie 6 Bosch Dikey Süpürge'nin 0,3 litrelik haznesi kolay boşaltılabilir yapısıyla kullanıcıya zahmet vermiyor ve tozu boşaltmak için ekstra bir uğraşa girilmesine gerek bırakmıyor. Ayrıca haznenin yıkanarak temizlenebilmesi ürünün kullanışlılığını artırıyor. Bosch Unlimited Serie 6 yorumlarında birçok kullanıcı hazne temizliğinin kolaylığından bahsederek üründen memnun kaldığını dile getiriyor.

Bosch Unlimited Serie 6 Batarya ve Kullanım Süresi

Bosch Unlimited Serie 6, çift batarya ile satılarak alanındaki diğer pek çok dikey süpürgeye fark atıyor. Bu şu anlama geliyor; şarj bittiğinde yedek bataryayı kolayca süpürgeye takabilir ve temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Üstelik süpürgede kullanılan batarya, Bosch'un diğer ev ve bahçe aletlerinde kullanılan batarya ile aynıdır ve şarjlı modellerde kullanılabilir. Yani eğer evinizde başka bir bataryalı Bosch ürünü varsa ya da bu ürünlerden birini almayı düşünüyorsanız şanslısınız, birçok bataryaya sahip olabilirsiniz.

Bosch Unlimited Serie 6 Özellikleri ve Yorumları

Bosch BCS612KA2 Batarya ve Pil Ömrü

Çalışma Süresi30 dk
Şarj Süresi4 Saat
Ses Seviyesi85 dB
Motor Gücü100 W

Bosch Serie 6 Şarjlı Süpürge'nin 2.5 Ah kapasiteli bataryası ürünün 30 dakika boyunca kesintisiz çalışmasını sağlar. Bu çalışma süresi elektrikli başlık kullanımında 25'e, turbo mod kullanımında 8 dakikaya kadar düşebilir. Bataryalar 4 saatte tamamen şarj olarak kullanıma hazır hale gelebilir. 85 desibel ses seviyesinde çalışan model, çevreyi rahatsız etmez; günün her anı çıkacak sesten çekinmeden dilediğiniz yeri süpürmenize imkan tanır.

Bosch Unlimited Serie 6 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Bosch Unlimited Serie 6 Kablosuz Dikey Süpürge'nin yanında ev temizliğinde işinizi kolay hale getirebilecek kullanışlı başlıklar yer alır. Başlıklar arasında toz alma işlemi için mobilya ve döşeme başlığı, geniş döşemeler için büyük ağızlı XXL döşeme başlığı, kenar ve tavan köşeleri için dar başlık ve elektrikli ana başlık bulunur. Başlıklar sayesinde kenar, köşe, yüksek alanlar, döşemeler, koltuk ve yatak temizliği yapmak ev işlerinin en kolay kısmı haline gelebilir.

Bosch Unlimited Serie 6 Özellikleri ve Yorumları

Ürünün kutu içeriğinde süpürge, 2 adet batarya, duvar askı standı, elektrikli ana başlık, fırça başlık, XXL döşeme başlığı ve dar ağızlıklı başlık yer alır. Duvar askısı hem süpürgeyi hem de aparatlarını kolayca muhafaza etmenizi sağlar, dağınıklığı ve parça kaybını önler.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Unlimited Serie 6 Kullanıcı Yorumları

Bosch Unlimited Serie 6 Özellikleri ve Yorumları

👤 *** ***: Bu kadarını beklemiyordum.... Gerçekten çok güzel keşke daha önce alsaydım... Tavsiye ediyorum her evde olması gereken bir süpürge hele bide bebek varsa...

👤 *** ***: Elim ayağım oldu resmen çok güzel ve inanılmaz çekim gücü var.

👤 *** ***: Gayet güzel ve korunaklı geldi iki bataryasını da şarj ettim birini kenara koydum teki zaten yeterli oluyor. büyük süpürgeye ihtiyaç duyacağımı hiç düşünmüyorum o tarihe karışacak gibi.

👤 *** ***: Ürünü 10 gün önce aldım. Şöyle ful şarj yapıp 2 şarj bataryasını fulleyip 170 mt2 evi turbo hız modunda toz da alıp süpürdüm. 2. bataryanın şarjı yarıda kaldı. Yani 1.5 batarya ile 170 Mt2 evi rahat rahat süpürdüm ve toz aldım. Toz haznesi 2 kez evi süpürdüm full dolmadı ben makineyi zorlamamak için boşaltım. Bide bir çok markanın makinesi ağırdı bu çok hafif, boyun fıtığım var benim için hafiflik çok önemli ve turbo modda süper emiş gücü var halı kilim süpürme kolay. Tavsiye ederim fiyatta makul.

👤 *** ***: 2 yıllık kullanımdan sonra yazıyorum iyi düşünün; artıları: çok pratik motorlu başlık çekim gücü dezavantajını kaldırıyor. devasa bir ürün olmadığından duvarda estetik bile duruyor. çok pratik demiş miydim? eksileri: 2 senenin sonunda pilin biri bitti yedek pil aldım ve pil standı filtresi bitti ve biraz pahalıymış. Bugün olsa yine alırım. güzel ürün robot süpürge ile harika ikili oluyor.

👤 *** ***: Çekmiyor ne yazık ki, performansı oldukça düşük. Kendime dyson anneme bosch almıştım, ikisini kıyasladığımda bosch sınıfta kalıyor, iki şarjı olması da yanıltmasın sizi, tek şarj ile 15 dakika kadar kullanabiliyorsunuz.

👤 *** ***: Süpürgenin performansı beklediğimden daha iyi çıktı. Dyson'a bu kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Tek eksiği ince uzun ucu yok.

👤 *** ***: Alalı 1 ay oldu, mi robot süpürgeden çok daha kullanışlı. Her gün 180 metrekare evi tek batarya ile süpürüyorum (turboyu kullanmadan). Evde yetişkin bir kedi ve saçları dökülen 3 kişi var, saç ve tüyleri gayet güzel çekiyor. Bunu aldığımdan beri kablolu süpürgeyi hiç çalıştırma ihtiyacı hissetmedim, kolu yormayan bir ağırlığa sahip ve sesi çok yüksek değil. Sesi Philips Maraton kablolu süpürgeden daha az, mi robot süpürgeden biraz fazla. 9 yaş üzeri çocuklar da rahatlıkla kullanabiliyor. Toz toplama haznesi biraz küçük ancak tüm eve yetiyor, hazne büyüdükçe ağırlık da arttığından (annemde büyüğü var) bence bu daha kullanışlı.

👤 *** ***: Gelir gelmez denedim mutfak antre şipşak süpürüldü, ben çok beğendim sesi de çekim gücüde çok çok iyi hele turboda efsane bir şey oluyor ki turbaya gerek kalmadan iş görür. Araştıranlar varsa kararsız kalmasınlar.

👤 *** ***: 8 ay oldu aldım halılarını şuan hep çiziyor siyah siyah çizgiler yapıyor halılarım mahvoldu.

👤 *** ***: 15 dakikada şarj bitiyor, bilseydim almazdım şarja takıp 1 saat bekliyorum ve şarj oluyor temizliğe devam ediyorum. Kesinlikle önermiyorum

Bosch Dikey Süpürge Serie 6 kaç watt?

Bosch Bcs612ka2 Dikey Süpürge, 100 watt motor gücüne sahiptir ve 18 voltluk güçle çalışarak günlük temizlik için etkili performans sergiler. Farklı çalışma modları bulunan süpürgede turbo mod özelliği de yer alır. Çok tozlu ve kirli alanlar için turbo moddan yararlanarak süpürgeyi en üst performansta çalıştırabilirsiniz.

Bosch Unlimited Serie 6 kaç saatte şarj olur?

Bosch Dikey Süpürge Serie 6 Şarjlı Süpürge, 4 saat içerisinde şarj olarak kullanıma hazır hale gelir. Çift batarya ile satılan modelin çalışma süresi batarya değişimleri ile uzatılabilir. Her iki bataryayı da şarj ettiğinizde yaklaşık 1 saat boyunca kesintisiz temizlik yapabilirsiniz.

Bosch şarjlı süpürge filtresi yıkanır mı?

Bosch Bcs612ka2 dikey süpürgede bulunan hijyenik ve kartuş filtrelerin yıkanabilme özelliği yoktur. Suyla teması ya da yıkanması filtrelerin formunun bozulmasına yol açabilir. Bu nedenle filtreleri yıkamamanızı ve gerekli olduğu durumlarda yenisiyle değiştirmenizi öneririz.

Bosch Dikey Süpürge Serie 6 batarya satılıyor mu?

Bosch Dikey Süpürge Serie 6 dikey süpürge için ayrıca bataryalar satılmaktadır. Bataryalardan satın alarak süpürgenizin çalışma süresini uzatabilirsiniz. Kolayca çıkarılıp takılabilen batarya, bir arıza olduğunda da kolayca değiştirilebilir. Ürünün yanında gönderilen 2 adet batarya genelde günlük temizlik için yeterli olur. Batarya gibi ürünün toz haznesi ve filtresi de ayrıca satın alınabilir.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum