Tanem Sivar Kimdir

Sunuculuk yaptığı programları ile tanınmaya başlayan Tanem Sivar, 1980’de Amerika’da dünyaya geldi.
Tanem Sivar Kimdir

Tanem Sivar Biyografisi

Amerika’da dünyaya gelen başarılı oyuncu ve sunucu Tanem Sivar, anne ve babasının boşanmasıyla Türkiye’ye döndü. Üniversite eğitimini Amerika’da alan Tanem Sivar, iletişim eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra uzun süre Acun Ilıcalı ile çalıştı. Acun Firarda, Var Mısın Yok Musun, Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programlarda yer aldı. Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk ile 4 ay nişanlı kaldıktan sonra ayrılmasıyla ile magazin gündemini epey meşgul etti. 

 

Uzun süre Acun Medya yapımlarında sunuculuk ve çeşitli görevlerde bulundu. Televizyon çalışmalarına devam eden Tanem Silvar, Sen Hak Ediyorsun isimli programı oyuncu Yiğit Özşener ile birlikte sundu. Daha sonra ise Melih Gümüşbıçak ile birlikte Nedir Ne Değildir? ve 21 isimli televizyon programlarını sundu. 2013’te CNN Türk’te İki Kahve Arası isimli televizyon programının sunuculuğunu üstlendi. Sunucu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde iletişim üzerine eğitim verdi. 

tanem-sivar3.jpg

 

Oyunculuğa ilk adımını ise Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide canlandırdığı Sibel karakteri ile attı. Dizi, Amerikan yapımı Desperate Housewiwes isimli dizinin Türkiye uyarlamasıdır. Aynı sokakta oturdukları yakın arkadaşlarının intiharından sonra hayatları değişmeye başlayan bir grup kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Ceyda Düvenci yer aldı. Tanem Sivar, yönetmenliğini Türkan Şoray, senaristliğini ise Onur Ünlü’nün yaptığı Uzaklarda Arama isimli filmde yer aldı. 27 Kasım 2015’te vizyona girecek olan film, imkansız olan bir aşkı çocuk gözünden anlatıyor. Filmde, Kaan Urgancıoğlu, Fatih Al, Tanem Sivar, Suna Selen, Ekin Türkmen, Mustafa Uğurlu ve Goncagül Sunar gibi isimler yer aldı. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.