Slopet Modası

Slopet, bu sezonda favoriler arasında... Denim, çiçekli ve kumaş slopet modelleri dikkat çekiyor.
Slopet Modası

Slopet bu sezon geri döndü. İlk 1920’ li yıllarda işçi ve çiftçilerin çalışırken rahat etmesi için dikilmiş tulumlar, modanın cazibesine kapılarak kadın erkek için yeniden tasarlanarak günümüze kadar gelmiştir.

 

slopet-modasi.jpg

 

Geçtiğimiz sezon trend olan slopetler, bu sezonda görülmekte. 2015 ilkbahar yaz sezonunda slopet çılgınlığı başlamış durumda.

 

slopet-modasi-007.jpg

 

Slopetler, uzun, kısa ve etek modelleriyle karşımıza çıkıyor. Özellikle jean slopetler dikkat çekiyor.

 

slopet-modasi-001.jpg

 

Bu sezon denim favori olduğu için denim slopetler de favori olmuş durumda. Slopetler sokak modasında da yer alıyor. Farklı kombinlerle farklı stil örneklerini görmekteyiz.

 

slopet-modasi-006.jpg

 

Çiçek desenli renkli modeller ise yaz aylarında insanın içini açıyor. Rahat ve konforlu bu modeller kadınların favorisi. İçine gömlek, bluz, büstiyer gibi parçalar giyip kombin yapabilirsiniz.

 

slopet-modasi-003.jpg

 

Özellikle bu sezon trend olan kısa büstiyerler ile kombinlenerek dikkat çekiyor. Görülen o ki slopet çılgınlığı git gide artıyor ve önümüzde ki sezonlarda da yer alacak. 

 

slopet modası

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.