Siemens SN234W01DT Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesinin yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için inceledik.
Siemens SN234W01DT Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Günümüzde ev işlerini kolaylaştırmak için kullanılan ev aletleri arasında bulaşık makinesinin yeri her zaman ayrıdır. Hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlayan bulaşık makineleri, aynı zamanda hijyenik temizlik noktasında da kullanıcılarını memnun eder. Ancak Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi birçok işlevsel özelliği ile rakiplerinden kolayca sıyrılıyor. Biz de bu içerikte Siemens SN234W01DT'nin özelliklerini ve avantajlarını inceleyerek merak ettiğiniz noktalarda sizi aydınlatacağız.

Siemens SN234W01DT Özellikleri

Kapasite13
Ağırlık43.5 kg
Program Sayısı4
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi48 dB
TürSolo
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens SN234W01DT Bulaşık Makinesi

Siemens SN234W01DT; mükemmel performansı, enerji verimliliği ve kullanım kolaylığı ile öne çıkar. Özellikle modern tasarımı, kullanıcı dostu arayüzü ve çeşitli program seçenekleri sayesinde her türlü ihtiyacınıza yanıt verebilir. Ayrıca sessiz çalışması sayesinde de evinizde rahatsızlık yaratmaz.

İşte, Siemens SN234W01DT Bulaşık Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Siemens iQ300 SN234W01DT Tasarım

Siemens SN234W01DT, modern ve şık tasarımı ile göz alıcı bir görünüm sunmayı başarır. İç haznesi ise geniş yapısı ve paslanmaya karşı 10 yıl garantisi ile uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

rackMatic özelliği ile donatılan bu makine, bulaşıklarınızı kolayca ve istediğiniz şekilde yerleştirebilmenize olanak tanır. Hem kullanışlı hem de estetik bir bulaşık makinesi arayanlar için Siemens SN234W01DT etkileyici tasarımı sayesinde kesinlikle doğru tercih olacaktır.

Siemens iQ300 SN234W01DT Tasarım

Siemens SN234W01DT Kapasite

Siemens SN234W01DT, tam 13 kişilik geniş bir yıkama kapasitesi sunmaktadır. Eğlenceli akşam yemekleri, geniş aile toplantıları için tüm bulaşıkları sizler için ortadan kaldırmayı başaran bu makine ile bulaşık yıkamak artık daha kolay.

Siemens SN234W01DT Kapasite

Siemens SN234W01DT Güvenlik

AquaStopYok
Su EmniyetiVar
Çocuk KilidiVar
Elektronik Kilit PaneliVar

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesinin su güvenlik sistemi, kapalı bir sistemdir. Bu sayede makinenin suyunun sızdırmazlığına dair endişeleri ortadan kaldırır. Ayrıca, makinede tekli su emniyeti de bulunur. Bu özellik, makinenin 24 saat boyunca emniyetli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Makinede ayrıca çocuk kilidi bulunur. Bu özellik, çocukların makineye erişmesini engelleyerek güvenliğini sağlar. Elektronik kilit paneli de makinede yer alır. Bu özellik, makinenin yanlışlıkla açılmasını engelleyerek güvenlik seviyesini artırır.

Son olarak, cihaz emniyeti için de bir elektronik kilit paneli mevcuttur. Bu özellik, makinenin yanlışlıkla açılmasını veya yanlış fonksiyonlarla çalışmasını engeller.

Siemens SN234W01DT Boyut ve Ağırlık

Yükseklik845 mm
Genişlik600 mm
Derinlik600 mm
Ağırlık43.5 kg

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi; yüksekliği 845 mm, genişliği 600 mm ve derinliği 600 mm ölçülerinde tasarlanmıştır. Kompakt yapısıyla ön plana çıkan bu cihazın ağırlığı ise yalnızca 43.5 kilogramdır. 

Siemens SN234W01DT Teknik Özellikleri

  • 13 kişilik kapasite
  • Şık ve modern tasarım
  • Çocuk kilidi ile güvenli kullanım
  • Kompakt boyutlar
  • Düşük enerji tüketimi
  • rackMatic ile esnek yerleştirme imkanı
  • iQdrive motor teknolojisi
  • Üstün hijyen

Siemens SN234W01DT Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik SınıfıD
Eko Programda Su Tüketimi9.5 L
Ses Seviyesi48 dB
Ses Seviyesi SınıfıB

Enerji verimlilik sınıfı D olarak belirtilen Siemens SN234W01DT, enerji tasarruflu bir makinedir. Örneğin, "Eko 50" programı sayesinde, minimum su ve elektrik tüketimi ile mükemmel temizlik ve kuru bulaşıklar elde edebilmeniz mümkündür.

"Eko 50" programında sadece 9.5 litre su kullanan makine, diğer bulaşık makinelerinden su tasarrufu noktasında ayrılmayı başarır. Bu  sayede hem bulaşıklarınızı temiz hem de su faturanızı düşük tutabilirsiniz.

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi 48 dB ses seviyesine sahiptir. Bu oldukça sessiz bir seviye, yani evde televizyon izlerken veya diğer aktivitelerinizi yaparken sizi etkilemeyecek ya da rahatsız etmeyecektir.

Kısacası, Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi enerji tüketimi konusunda oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Su tüketimi de oldukça düşük, ve 48 dB ses seviyesi ile de oldukça sessiz bir makine. 

Siemens SN234W01DT Kullanımı

Siemens SN234W01DT Kullanımı

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi, yüksek performansı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken bir cihazdır. 

HygienePlus seçeneği ile maksimum hijyen sağlamayı başarır. Son durulama işlemi sırasında su 70°C'de sabit tutarak bulaşıklarınızdaki tüm bakteri ve mikropların %99,99'unu yok eder. Bu sayede hem aileniz hem de sizin için güvenli bir kullanım sunar.

Siemens bulaşık makinesinin iç haznesi, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır. Bunun desteği ile paslanmaya karşı 10 yıllık bir garanti sunulmaktadır. Ayrıca, bu cihazın iQdrive motoru da dayanıklı, sessiz ve verimli çalışma sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Bu bulaşık makinesinin bir diğer özelliği de dosageAssist teknolojisidir. Bu özellik, tablet deterjanınızın özel deterjan gözünde tamamen çözülüp yıkama sırasında eşit olarak dağılmasını sağlar.

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi, ayrıca çeşitli program seçenekleri sunar. Böylece, bulaşıklarınızın türüne ve kir derecesine göre uygun bir program seçmeniz mümkün olur. Çocuk kilidi özelliği ile miniklerin beklenmeyen davranışlarına karşı da güvenlidir.

Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
iQ 300 Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens SN234W01DT Kullanıcı Yorumları

Siemens SN234W01DT Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ben bu bulaşık makinesini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Temizliği konusunda oldukça başarılı, koku oluşumunu da engelliyor. Ayrıca, sessiz çalışması ve kapasitesi sayesinde de oldukça pratik bir kullanım sunuyor.

? *** ***: Her programı harika yıkıyor. En ucuz tabletler ile bile sonuç güzel ama bilindik kaliteli markalar ile sonuç muhteşem. Eko modu 4 saat kadar sürüyor ama 50 derece de harika sonuçlar çıkarıyor. Gün içerisinde çok etkilemese de gecenin sessizliğinde ses çok az da olsa var ama o kadar rahatsız etmiyor.. Düşünmeden alabileceğiniz bir ürün.

? *** ***: Enerji seviyesi eski A++ seviyesine tekabül ediyor. Yani gayet kabul edilebilir bir tüketimi var. Servis, kargo her şey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Üründen de çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Bu bulaşık makinesi oldukça sessiz çalışıyor, bu da benim için çok önemli. Ayrıca, enerji tasarruflu olduğu için faturalarımda da biraz tasarruf ediyorum.

? *** ***: Çok geniş bir iç hacme sahip, büyük bir aile için mükemmel bir seçim. Ayrıca, farklı bulaşık türleri için çeşitli program seçenekleri sunuyor.

? *** ***: Yıkama sonuçları oldukça iyi, bulaşıklarım her zaman lekesiz ve temiz çıkıyor. Ayrıca, makineyi kullanmak oldukça kolay, programlar net ve anlaşılır.

? *** ***: İç tasarımı pek kullanışlı değil, bazı büyük kaplar veya tavalar için yeterli alan yok.

? *** ***: Bazı programlar oldukça uzun sürüyor ve fazla enerji tüketiyor, bu nedenle tercih edilmedikçe enerji tasarrufu pek sağlamıyor.

Nihai Kararımız

Tabii, Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi hakkında deneyimlerimi paylaşarak tavsiye edecek şekilde anlatmaktan memnuniyet duyarım.

İlk olarak, bu bulaşık makinesinin kapasitesi gerçekten etkileyici. 13 kişilik kapasitesi sayesinde, büyük bir ailenin veya arkadaş grubunun bulaşıklarını tek seferde yıkamak mümkün oluyor. Ayrıca, farklı program seçenekleri ile bulaşıkların türüne ve kirlilik seviyesine göre ayarlanabilmesi büyük bir avantaj sağlıyor.

Enerji verimlilik sınıfı D olarak belirtilse de, "Eko 50" programı sayesinde minimum su ve elektrik tüketimi ile mükemmel temizlik ve kuru bulaşıklar elde edilebiliyor. Bu programı kullanarak hem çevrenin dostu olabilir, hem de enerji faturanızı düşük tutabilirsiniz.

Ses seviyesi 48 dB ile oldukça sessiz bir şekilde çalışıyor. Bu da diğer ev aktiviteleriniz sırasında rahatsızlık vermeden bulaşık yıkama işlemini yapabilmenizi sağlıyor.

Ayrıca, bulaşık makinesinin tasarımı da oldukça şık ve modern. Beyaz renkteki gövdesi ile mutfağınızın dekorasyonuna uyum sağlıyor.

Genel olarak, Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi, yüksek kapasitesi, enerji verimliliği ve sessiz çalışması ile tavsiye edebileceğimiz bir ürün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bulaşık Makinesi TavsiyesiBosch SMS6ECI81T Özellikleri
LG DFC512FP YorumlarıSamsung DW60M5052FW İnceleme
Beko BM 5115 I KullananlarArçelik 6144 Özellikleri
Profilo BM4321EG ÖzellikleriHoover H-DISH 500 Yorum
Vestel BM 4202 İncelemeGrundig GDF 6503 S Özellikleri

Bu bölümde Siemens SN234W01DT bulaşık makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Siemens SN234W01DT bulaşık makinesinin kapasitesi nedir?

Bu makinenin kapasitesi 13 kişiliktir. Yani, büyük bir ailenin veya arkadaş grubunun bulaşıklarını rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

Siemens SN234W01DT sessiz mi?

Evet, bu makine oldukça sessiz bir seviyede çalışır. 48 dB ses seviyesi ile diğer ev aktiviteleriniz sırasında sizi rahatsız etmeyecektir.

Siemens SN234W01DT nasıl temizlenir?

Makineyi temizlemek için, bulaşık makinesi temizleyicisi kullanabilirsiniz. Ayrıca, makinenin içindeki filtreleri de düzenli olarak temizlemeniz önerilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.