LG DFC512FP Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

LG DFC512FP bulaşık makinesini kullananların yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
LG DFC512FP Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Evinizde bulaşık yıkamaktan bıktıysanız LG DFC512FP bulaşık makinesi tam da size göre bir tercih! Bu cihaz, evdeki bulaşıklarınızı temizlemek için güçlü bir performans sunarken sıradan bulaşık makinelerinde bulunan sorunları sizden uzak tutarak evdeki bulaşıklarınızı yıkamak için ihtiyacınız olan tüm özellikleri ayağınıza getirir. Hazırsanız bu üstün teknolojiye sahip bulaşık makinesi ile ilgili detaylara bir göz atalım.

LG DFC512FP Özellikleri

Kapasite14
Ağırlık55.4 kg
Program Sayısı3
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi46 dB
TürSolo
Amazon
Fiyatını Gör
LG
Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

LG DFC512FP Bulaşık Makinesi

LG DFC512FP bulaşık makinesi; geniş iç hacmi, sessiz çalışması ve üstün performansı ile dikkat çeken bir modeldir. Kolay kullanım imkanı ile ön plana çıkan bu makine, enerji tüketimi noktasında da kullanıcı dostu yapısıyla bulaşık makinesini işlevsel bir noktaya taşır.

İşte, LG DFC512FP Bulaşık Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

LG DFC512FP Tasarım

LG DFC512FP bulaşık makinesi, Quad Washözelliği sayesinde bulaşıkların dört yönde yıkanmasını sağlayarak en zorlu lekeleri bile kolayca çıkarmayı başarır. EasyRack Plus özelliği sayesinde bulaşık makinesinin içini rahat bir şekilde düzenlemenize yardımcı olur.

Sessiz ve rahat bir kullanım sağlayan bu makine gürültüyü minimumda tutarak rahatınızı bozmadan çalışır. DualZone Wash özelliğinin desteğiyle de farklı tipteki bulaşıkların ayrı bölümlerde yıkanabilmesini sağlayarak hem daha hijyenik bir yıkama hem de kişiselleştirilebilir kullanım sunar. İşlevsel paneli ve şık görüntüsü ile evinize modern bir hava katmayı başarır.

Sepetlerin yüksekliği ayarlanabilir formu ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar.

LG DFC512FP

LG DFC512FP Kapasite

LG DFC512FP bulaşık makinesi, 14 kişilik yıkama kapasitesi ile tasarlanmıştır. Büyük aile yemeklerinde dahi tüm bulaşığın tek seferde ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda hem hazırlık hem de pişirme sonrası sürelerde çıkan tüm bulaşıkları yerleştirmenize de olanak tanır.

LG DFC512FP

LG DFC512FP Güvenlik

AquaStopVar
Su EmniyetiVar

LG DFC512FP bulaşık makinesi, su taşma riskini önleyen Aqua Stop özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Bu özellik sayesinde taşma olduğu anda su akışı otomatik olarak durdurularak evinizin ve sizin güvenliğiniz sağlanır. 

Akıllı Teşhis özelliği ise bulaşık makinesinde oluşabilecek herhangi bir arızanın kaynağını tespit ederek size bildirir. Bu sayede, teknik destek ekibine başvurmadan önce sorunun kaynağını öğrenmeniz ve çözümü için gerekli adımları atmanız mümkün olur.

LG DFC512FP Boyut

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik600 mm

LG DFC512FP bulaşık makinesi; 850 mm yüksekliği, 600 mm genişliği ve 600 mm derinliği ile standart mutfak dolaplarına tam uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede her türlü mutfakta dilediğiniz gibi kullanmanız mümkün olur.

LG DFC512FP Teknik Özellikleri

  • 14 kişilik kapasite
  • Sessiz çalışma imkanı
  • Inverter DD motor gücü
  • DualZone Wash yıkama teknolojisi 
  • Turbo program ile hızlı yıkama özelliği
  • Ayarlanabilir sepet esnekliği 
  • Düşük enerji tüketimi 
  • Uzaktan kontrol imkanı

LG DFC512FP Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik SınıfıE
Eko Programda Su Tüketimi9.6 L
Ses Seviyesi46 dB
Ses Seviyesi SınıfıB

LG DFC512FP Bulaşık makinesi, E  enerji verimlilik sınıfına üyedir. Enerji tüketimi noktasında tasarruflu bir performans sergileyen bu bulaşık makinesi, Eko programda sadece 9.6 litre su tüketir.

Sessiz çalışma özelliği ile de dikkat çeken makine, sadece 46 dB ses seviyesi ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Böylece bulaşık makinesinin çalışması sırasında evinizde rahatsız edici bir gürültü oluşmaz.

LG DFC512FP Uzaktan Kontrol

LG DFC512FP Bulaşık makinesi, uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen bir cihaz olarak tasarlanmıştır. Bu sayede herhangi bir yerden bulaşık makinenizi kontrol edebilir, yeni programlar indirebilir ve kişiselleştirilmiş ayarlarınızı dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Makinenin temizliği için hatırlatıcı özelliği ile her 30 çalışma döngüsünde bir makinenizi temizlemeniz gerektiğini size bildirerek hijyen noktasında sizi memnun eder.

 Smart Diagnosis de uzaktan kontrolünüzü daha kolay hale getirerek bir sorunla karşılaştığınızda, akıllı telefon uygulamanızdaki kendi kendine teşhis özelliğini kullanarak soruna kolay bir çözüm bulabilmenize yardımcı olur.

LG DFC512FP

Amazon
Fiyatını Gör
LG
DFC512FP
Aradığın
Fiyatı Gör

LG DFC512FP Kullanıcı Yorumları

LG DFC512FP

👤 *** ***: Temiz yıkıyor, kullanımı pratik. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Lg kalitesi kendini belli ediyor. Çok memnun kaldım. Yıkması harika.

👤 *** ***: Bulaşık makinesi harika. Çalışması iyi ve performansı yüksek, severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Enerji tüketimi gerçekten çok çok az. Programları kullanışlı ve yeterli, çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Görüntüsüne zaten bayılarak almıştım. Dokunmatik paneli harika olmuş. Tavsiye ederim herkese.

👤 *** ***: Önceki makinemden sonra ilaç gibi geldi. Ne bir iz ne bir leke bırakıyor. Aşırı beğendim. LG yine aynı kalitede, harika.

👤 *** ***: Yıkama fena değil ama kurutma başarısız. Bulaşıklar sürekli ıslak kalıyor. Bahsedildiği kadar sessiz bir makine değil, ama çok sesli de sayılmaz. dokunmatiklere tezgahta bir iş yaparken yaslanıp yanlışlıkla makineyi durdurabiliyorsunuz arada.

👤 *** ***: Enerjiyi çok tüketiyor bence, sesi de hem fazla hem de gereksiz çıkıyor. Beğenmedim doğru söylemek gerekirse.

Editör Yorumu

LG DFC512FP

İlk olarak, 14 kişilik yıkama kapasitesi sayesinde büyük aileler için ideal bir seçim olan LG DFC512FP, ayrıca, Quad Wash özelliğiyle bulaşıkların tamamının eşit bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur.

EasyRack Plus özelliği sayesinde bulaşıkları kolayca yerleştirmenize olanak tanır ve DualZone Wash ise farklı sıcaklık ve basınç ayarları ile hassas cam ürünlerden, ağır tencerelere kadar her türlü bulaşığı temizleyebilir.

Bunun yanı sıra, Turbo Cycle, yıkama süresini yarı yarıya azaltarak zamandan tasarruf imkanı sunar. Inverter DD teknolojisi ile sessiz çalışması ise büyük bir artı.

Aqua Stop, su taşma emniyeti sağlayarak evinizde olası bir su baskını riskini de önler. Ayrıca Smart Diagnosis özelliği sayesinde cihazda bir sorun olduğunda, telefonla teknik destek alarak sorunun kaynağını hızlıca tespit edebilirsiniz.

Sonuç olarak, LG DFC512FP bulaşık makinesi hem performans hem de tasarım açısından çok iyi bir seçim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bulaşık Makinesi TavsiyesiBosch SMS6ECI81T Özellikleri
Samsung DW60M5052FW YorumlarıSiemens SN234W01DT İnceleme
Beko BM 5115 I KullananlarArçelik 6144 Özellikleri
Profilo BM4321EG ÖzellikleriHoover H-DISH 500 Yorum
Vestel BM 4202 İncelemeGrundig GDF 6503 S Özellikleri

Bu bölümde LG DFC512FP bulaşık makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

LG DFC512FP bulaşık makinesi kaç kişilik yıkama kapasitesine sahip?

LG DFC512FP bulaşık makinesi, 14 kişilik yıkama kapasitesine sahiptir. Bu sayede, büyük aileler veya yemeklerde misafir ağırlayanlar için ideal bir seçenektir.

LG DFC512FP bulaşık makinesi hangi özelliklere sahip?

LG DFC512FP bulaşık makinesi, Quad Wash, EasyRack Plus, Less Noise, DualZone Wash, Turbo Cycle ve Inverter DD özellikleri ile donatılmıştır. Bu özellikler, daha etkili bir yıkama deneyimi sunar ve enerji tasarrufu sağlar.

LG DFC512FP bulaşık makinesinde teknik bir sorun yaşadığımda ne yapmalıyım?

LG DFC512FP bulaşık makinesi, Smart Diagnosis/ Akıllı Teşhis özelliği ile donatılmıştır. Bu özellik sayesinde, makinedeki herhangi bir arıza durumunda, cihaz sorunun kaynağını tespit ederek size bildirir. Bu sayede, teknik destek ekibine başvurmadan önce sorunun kaynağını öğrenebilir ve çözümü için gerekli adımları atabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.