Bosch SMS6ECI81T İncelemesi - Özellikleri ve Yorumları

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesinin özelliklerini, performansını, kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Bosch SMS6ECI81T İncelemesi - Özellikleri ve Yorumları

Bulaşık yıkamak elbette hayatımızın bir gerçeği fakat hepimiz kabul edelim ki bu iş bazen sıkıcı olabiliyor. Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi de tam olarak bu sorunu çözmek için bize yardım ediyor. Bu şık ve güçlü bulaşık makinesi, bulaşıkları sadece temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda bunu eğlenceli hale getirmeyi de vaat ediyor. Bir yandan sessiz çalışmasıyla size huzur dolu bir ortam sağlayan bu makine, diğer yandan çeşitli program seçenekleriyle hayatınızı kolaylaştırmayı başarıyor.

Bosch SMS6ECI81T Özellikleri

Kapasite13
Ağırlık55.4 kg
Program Sayısı7
Uzaktan KontrolWi-Fi
Ses Seviyesi44 dB
TürSolo
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Bulaşık Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch SMS6ECI81T Wi-fi 7 Programlı Bulaşık Makinesi

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, sıradan bulaşık makinelerinden farklı olarak size günlük hayatınızda daha büyük kolaylıklar sağlamayı başarır. Bu makine sayesinde, artık bulaşık yıkamak sıkıcı bir iş değil, keyifli bir aktiviteye dönüşecek!

İşte, Bosch SMS6ECI81T Wi-fi 7 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Bosch SMS6ECI81T Tasarım

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, önceki bulaşık yıkama deneyimlerine kıyasla size yüksek düzeyde esneklik sunan özellikleri ile öne plana çıkar. NaturalDry teknolojisiyle donatılan bu makine otomatik kapak açma özelliği kurutma performansını üstün bir noktaya taşır. Max Flex Sepetleri sayesinde esnek ve dengeli yükleme sağlayarak bulaşık yerleştirme işini kolaylaştırır.

VarioDrawer, çatal bıçak takımı gibi küçük mutfak eşyalarına uygun bir alana açar. Espresso bardakları, kepçeler, çırpma telleri gibi her türlü mutfak eşyasını rahatlıkla yerleştirebilmenize yardımcı olur. Bu özelliğin desteği ile alt sepete daha fazla alan sağlanır ve yerleştirme işlemi de esnek ve rahat olur.

Rackmatic teknolojisi ile donatılan yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepet, makine dolduğunda dahi üst sepetin yüksekliğini ayarlayabilmenize olanak tanır. Buna ek olarak Tablet Sayacı özelliği ile bulaşık makinesi tabletlerinin sayısını evinizde takip ederek tabletlerin bitmesine yakın uyarı alabilirsiniz, böylece tabletin bitmesi sizin için sürpriz olmaz.

Bosch SMS6ECI81T

Bosch SMS6ECI81T Kapasite

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, 13 kişilik kapasite ile üretilmiştir. Bu sayede büyük aileler ya da misafirler için tüm bulaşıkları tek seferde yıkamanıza olanak tanır. Buna ek olarak makinenin içinde yer alan raf ve sepetler, farklı boyutlarda bulaşıkları dilediğiniz gibi kolayca yerleştirmenize olanak tanır.

Bosch SMS6ECI81T

Bosch SMS6ECI81T Güvenlik

AquaStopVar
Elektronik Kilit PaneliVar
Üçlü Su Emniyeti24 saat
Çocuk KilidiVar

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, AquaStop özelliğinin desteği ile su sızıntısı durumunda suyun makine dışına çıkmasını önler ve kullanıcıların güvenliğini ön planda tutar.

Elektronik Kilit Paneli ile donatılan bu ürün, makineyi açmak veya kapamak için bir şifre gerekliliği sunar, bu sayede miniklerin makineyi yanlışlıkla açmasının önüne geçilir.

Üçlü Su Emniyeti özelliği sayesinde günün 24 saati; su basıncı, su sıcaklığı ve su seviyesi sürekli olarak takip edilerek olası bir su sızıntısı halinde makine otomatik olarak kapanır.

Çocuk Kilidi özelliği ise makine kapalıyken dahi çocukların makineyi açması engellenir. 

Bosch SMS6ECI81T Boyut

Yükseklik845 mm
Genişlik600 mm
Derinlik600 mm
Ağırlık55.4 kg

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, yüksekliği 845 mm, genişliği 600 mm ve derinliği 600 mm olan ölçüleri sayesinde kompakt bir forma sahiptir. 55.4 kg ağırlığıyla sağlam ve dayanıklı bir kullanım sunan bu makine, standart mutfak dolaplarına kolayca yerleştirilebilir ve yerden tasarruf sağlar. Makinenin geniş iç hacmi de farklı boyutlardaki bulaşıkların kolayca yerleştirilmesine olanak tanıyarak ve bulaşık yıkama performansını artırır.

Bosch SMS6ECI81T Teknik Özellikleri

  • 13 kişilik kapasite
  • Çocuk kilidi ile güvenli kullanım
  • Wi-Fi uzaktan kontrol imkanı
  • Kompakt ve modern tasarım
  • AquaStop özelliği
  • Max Flex sepet tasarımı
  • 44 dB ses seviyesi
  • Düşük enerji tüketimi

Bosch SMS6ECI81T Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik SınıfıD
Eko Programda Su Tüketimi6.7 L
Ses Seviyesi44 dB
Ses Seviyesi SınıfıB

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, D sınıfı enerji verimliliği ile ortalama bir enerji tüketimine sahiptir. Eco programında sadece 6.7 litre su tüketen bu makine su tasarrufu noktasında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Ses seviyesi 44 dB olan bu bulaşık makinesi, sessiz bir çalışma sunar ve ses seviyesi sınıfı B'dir. Bu sayede makineniz çalışırken sizi asla rahatsız etmez. Hem enerji tasarrufu hem de sessiz bir kullanım deneyimi sağlayan Bosch SMS6ECI81T, bu özellikleri ile birçok kullanıcısından da tam not almayı başarmıştır.

Bosch SMS6ECI81T Uzaktan Kontrol

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, Home Connect uygulamasının desteği ile uzaktan kontrol edilebilir şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik sayesinde akıllı telefondan ya da tabletten makinenizi takip edebilir ve programlarını ayarlayabilirsiniz. Wi-Fi ağ bağlantısı üzerinden makinenizi internete bağlayarak Google Assistant veya Amazon Alexa gibi akıllı asistanlar aracılığıyla da sesli komut vererek yönetebilirsiniz. Bu sayede siz evde yokken bile bulaşık makineniz sizin istediğiniz gibi çalışır.

Bosch SMS6ECI81T

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
SMS6ECI81T
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch SMS6ECI81T Yorumlar

Bosch SMS6ECI81T

? *** ***: Makinenin uzaktan kontrolü çok kolay, görüntüsünü de severek almıştım. Ben memnun kaldım ve düşünenlere de tavsiye ediyorum.

? *** ***: Bütün beyaz eşyalarım Bosch zaten. Her zaman kaliteli ürün yapmayı başarıyor. Bu defa da şaşırtmadı, severek kullanıyorum.

? *** ***: Üründen çok memnun kaldım. Bosch servis ağını hep takdir etmişimdir. Şimdi de beğendim. Ürüne gelirsek de çalışması çok iyi, yağlı tencerede su lekesi bile kalmadı, boşuna daha kötü markalara para vermeyin.

? *** ***: Çok uzun süredir almayı düşünüyordum, o kadar kolaylaştırdı ki hayatımı, bunca yıl boşuna eziyet çekmişim. Düşünenlere tavsiyemdir.

? *** ***: Makine o kadar sessiz çalışıyor ki hiç rahatsız olmadık. Hem kullanımı rahat hem de çok güzel bir tasarımı var. Çok memnun kaldım.

? *** ***: Ürünü uzaktan kontrol edilebilir olduğu için tercih ettim. İşten gelmeden başlatıyorum o zaten her şeyi hallediyor. Severek kullanıyorum. Bulaşıklarda da asla iz bırakmıyor.

? *** ***: Wifi özelliği kullanışsız geldi çünkü asla bağlanmıyor. Bulaşıkları sulu ve lekeli yıkıyor, beğenmedim.

? *** ***: Çalışması bana çok gürültülü geldi, daha iyi olabilirdi. Tavsiye etmem.

Nihai Kararımız

Bosch SMS6ECI81T

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi büyük ve geniş aileler için gerçek bir kurtarıcı diyebiliriz. Geniş yapısı sayesinde her yıkamada tüm bulaşıkları sığdırabilmenize yardımcı olacaktır. Sepetleri ve rafları ayarlanabilir olduğu için, büyük tabakları, tencereleri basit bir şekilde yerleştirmeniz mümkün olur.

Bir diğer takdir ettiğimiz nokta ise sessiz çalışması. Çalışırken neredeyse hiçbir gürültü duyulmuyor ve bu da evdeki sessizliği bozmuyor. Ayrıca, makinenin su sızıntısı durumunda otomatik olarak kapanması da güvenlik açısından büyük rahatlık sunuyor.

Tüm bu özellikleri ile birlikte, Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi gerçekten yüksek performanslı bir yıkama sağlıyor. Her seferinde bulaşıkların temiz ve parlak olması, kullanıcılarından tam not almasını sağlıyor. Sonuç olarak, Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi kullanımı kolay, güvenli ve etkili bir şekilde bulaşık yıkayan bir makine arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bulaşık Makinesi TavsiyesiLG DFC512FP Özellikleri
Samsung DW60M5052FW YorumlarıSiemens SN234W01DT İnceleme
Beko BM 5115 I KullananlarArçelik 6144 Özellikleri
Profilo BM4321EG ÖzellikleriHoover H-DISH 500 Yorum
Vestel BM 4202 İncelemeGrundig GDF 6503 S Özellikleri

Bu bölümde Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz.

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi kaç programı var?

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi, 7 farklı program seçeneğine sahiptir: Eco 50 °C, Intensif 70 °C, Auto 45-65 °C, Glas 40 °C, 1 saatliğine 65 °C, Silence 50 °C. Bu programlar, farklı bulaşık tipleri ve kirliğine uygun olarak sizin tercihlerinize göre ayarlanabilir.

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi sessiz mi çalışır?

Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesi 44 dB ses seviyesinde, sessiz bir şekilde çalışır. Silence programı sayesinde gece veya sessiz bir ortamda bile rahatsızlık vermeden kullanılabilir.

Bosch SMS6ECI81T rafları ayarlanabilir mi?

Evet, Bosch SMS6ECI81T bulaşık makinesinin içindeki raf ve sepetler ayarlanabilir formda tasarlanmıştır. Bu sayede farklı boyut ve şekillerde olan bulaşıkların kolayca yerleştirilmesi mümkün olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.