Netflix'in Sevilen Dizisi Sıcak Kafa Hakkında Yorumlar

Netflix’in sevilen dizilerinden birisi haline gelen ve Mert Baykal’ın yönetmenliği ile süslenen Sıcak Kafa dizisi hakkında yorumları sizler için derledik.
Netflix'in Sevilen Dizisi Sıcak Kafa Hakkında Yorumlar

Netflix’in sevilen dizilerinden birisi haline gelen ve Mert Baykal’ın yönetmenliği ile süslenen Sıcak Kafa dizisi hakkında yorumları sizler için derledik. İlginç konusu ile insanların kalplerini çalan bu yapıma sizler de hayranlık duyacaksınız.

Sıcak Kafa’nın Konusu Ne?

 Sıcak Kafa Hakkında Yorumlar

TürMaceraDramGizem
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMert
Baykal
OyuncularOsman
Sonant
Şevket
Çoruh
Hazal
Subaşı

Dil ve konuşma yoluyla yayılan delilik salgınıyla sarsılmış olan bir dünyada, annesinin evine sığınan eski dilbilimci Murat sizlerle. Gizemli bir şekilde yayılmakta olan bu hastalıktan da etkilenmeyen tek kişi Murat’tır. Acımasız Salgınla Mücadele Kurumu tarafından avlanılan Murat, güvenli bölgeyi terk etmek zorunda kalır. İstanbul sokaklarının alevleri ve harabeleri arasında kaçmaya çalıştığında ise hastalığın altında yatan sırrı aramaya başlar.

Sıcak Kafa Oyuncuları

  • Osman Sonant - Murat Siyavus
  • Şevket Çoruh - Anton Kadir Tarakçı
  • Hazal Subaşı - Şule
  • Haluk Bilginer - Fazıl
  • Gonca Vuslateri - Yasemin
  • Şebnem Hassanisoughi - Canan

Sıcak Kafa’nın İkinci Sezonu Ne Zaman?

Sıcak Kafa’yı izleyip beğenenlerin aklında var olan soru ise ikinci sezonun olup olmayacağıdır. Henüz net bir bilgi olmasa da 2023’de ikinci sezonun gelmesi düşünülmektedir.

 Sıcak Kafa Hakkında Yorumlar

Sıcak Kafa Dizisi Nerede Çekilmiştir?

Sıcak Kafa dizisinin çekimleri 2021 yılında başlamıştır. Henüz Netflix’de yeni yayınlanmış olan bu dizi ağırlıklı olarak Türkiye – İstanbul’da çekilmiştir. Çekildiği yerler;

  • Galata
  • Taksim
  • Unkapanı
  • Haliç

Sıcak Kafa Hakkında İzleyici Yorumları

E.K: Valla ben daha ilk bölümde içine aldı dizi. Gayet başarılı bir yapım olmuş. Sweethome dizisi var Kore yapımı zombili falan, boş sokaklar apartmanlar dükkanlar insanlar kötü halde. Yaşam mücadelesi veren tipler. Valla gayet başarılı olmuş. Türk yapımı olmasa herkes ooo derdi. Gayet iyi olmuş.

H.: Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Haluk Bilginer ve daha da fazlası… Cast seçiminde bulunan herkes çok iyi bir iş çıkarmış. Hikayeye zaten denilecek bir şey yok. Heyecanla bekliyoruz.

M.B.: Bütün bölümleri izledim çok beğendim çok sürükleyiciydi. Çok iyi iş çıkartmışsınız, teşekkürler!

 Sıcak Kafa Hakkında Yorumlar

G.S.: Bu filim iyi olur kötü olur önemli değil önemli olan bu tarzda bir şeyler yapma cesareti göstermek, ben hem yapımcının hem de senaristtin sonuna kadar arkasındayım. Eleştiri yaparız ama Türkiye'de aşk ve romantizm içeriği dışında bir şeyler çekmek cesaret işi tebrik etmek lazım.

E.E.: Eşimle birlikte 2 akşamda izleyip bitirdik. Televizyonun karşısından kalkamadım. Çok beğendik. Sabırsızlıkla 2. Sezonu bekliyoruz.

O.D.D.: Farklı ve merak uyandıran bir yapım olacak gibi duruyor... Böyle güçlü bir kadrodan umarım beklenti ötesinde bir sonuç çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum