Shein Kullanıcı Yorumları

Dünyanın en sevilen çevrimiçi alışveriş platformlarından SHEIN hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Shein yorumları..
Shein Kullanıcı Yorumları

Shein, başta kadın giyim olmak üzere 100'ün üzerinden kategorisi ve geniş ürün yelpazesiyle aylık milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir.


Shein Kullanıcı Yorumları

Shein Kullanıcı Yorumları

Shein, 2008 yılında bir grup moda sever tarafından kurulan ve kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmış online e-ticaret platformudur. Başlangıçta kadın giyim üzerine odaklanan site, günümüzde erkekler ve çocuklar için birbirinden farklı giyim ve aksesuar ürünleri satmaktadır. 


Shein Alışveriş Yorumları

Shein Kullanıcı Yorumları

SHEIN, dünyanın farklı noktalarında moda tutkunlarına hizmet vermekte olan bir çeşit B2C e-ticaret platformudur. İlk bakışta kadın giyime odaklanan firma, yılın en trend parçalarını ucuz fiyata satışa sunmaktadır. Kadın, erkek ve çocuk giyim üzerine satışlar gerçekleştiren Shein; t-shirtten bluza, hırkadan süvetere, ceketten iç giyime, elbiselerden eteklere, pantolon ve tayt modellerinden pijama takımlarına hatta yılın en havalı çanta, ayakkabı, gözlük ve telefon aksesuarlarına kadar milyonlarca ürün yelpazesine sahiptir. 

Dünyanın en popüler e-ticaret siteleri arasında yer alan SHEIN hakkında olumlu ve olumsuz müşteri yorumlarını inceledik. Çinli alışveriş sitesi üzerinde yaptığımız araştırmalar sonucunda müşterilerin %80'ni Shein alışveriş işlemlerinden son derece memnun olduğunu görüntüleyebilirsiniz. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan Sheinalışveriş yorumları;

Kamuran

Kesinlikle moda tutkunlarının ziyaret etmesi gereken bir site. Shein'i 3 yıl önce keşfettim ve neredeyse tüm kışlık giyimlerimi buradan alıyorum


Ezgi Fırat

Shein kışlık mont ve kazaklar çok hesaplı. Türkiye'ye kargo imkanı mevcut ve çok hızlı geliyor. 


Zehra Diktaş

Ürünler çok kaliteli. Genellikle modanın en trend kıyafetleri satılıyor gerçekten harika bir site.


Evdekisessizlik

Shein'den çocuğuma bebek montu, ayakkabısı ve kazağı sipariş ettirdim. Gerçekten çok kaliteli ve ucuz. Her annenin gönül rahatlığıyla ziyaret edebileceği ve çocuğuna alışveriş yapabileceği bir platform.


Yazmodası

Yaz için harika şortlar, etekler ve elbiseler mevcut. 2019 yaz tatili alışverişimi Shein üzerinden gerçekleştirdim. İnanın ürünleri Türkiye'de kimsede göremezsiniz. Mükemmel..


Ayşe Zarif

Giyinmeyi sevenler için çok iyi bir site. Hele birde aradığınızı ucuza buluyorsunuz ya bayılıyorum bu duruma. Shein en kısa zamanda Türkiye deposunu açmalı.


Berna Koyuncu

Müşteri hizmetlerinden kargolama süresine, ürün çeşitliliğinden site kullanımına kadar harika bir platform. SHEİN üzerinden büyük beden kıyafetleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Hemde harika modeller...


Shein Şikayet

Shein Kullanıcı Yorumları

Sheinhakkında yapılan alışveriş yorumları arasında yer alan şikayetleri bir araya getirdik. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Çinli e-ticaret sitesi SHEIN.com, %80'nin üzerinden memnuniyet sağlamış olsa da bazı kullanıcılar tarafından şikayet edilmektedir. Shein hakkında yapılan şikayet bildirileri;

Ebru

2 Ağustos'ta aldığım ürün hala elime geçmedi bir de kargo hareketlerim 5 Ağustos'tan beri hala aynı yerde ve artık izleme yok diyor. Dalga mı geçiyorsunuz ya para iademi yapın ya da hukuki süreç başlatacağım. 


Sena Kimtaş

SHEİN siparişimin üzerinden 16 gün geçmesine rağmen hala tarafıma ulaşmadı. Kargo neden bu şekilde işliyor. İlk siparişim bir hafta içerisinde gönderilmişti. Gerçekten sabırsızlıktan çatlıyorum.


Ziran Çiftçi

Shein üzerinden gerçekleştirdiğim kış alışverişlerimde mont istediğim bedenden büyük geldi. Şimdi bu ürünü geri iade etmek istiyorum ancak kargolama işlemi bana mı ait olacak anlamadım İngilizce iletişim olmasından dolayı kimseye derdimi anlatamıyorum.


Çağla

Sipariş vereli 43 gün oldu ürünler hala elime ulaşmadı üstelik 150 küsur TL harcadım yanında da ürünlerin sigortasını yaptım buna rağmen ürünlerle ilgili bilgi alamıyorum. Ürünü takip edemiyorum Çince yazılarla ürün takip yerinde her yeri doldurmuşlar bir şey anlamadım. Kiminle iletişime geçmem gerekiyor?


Shein Müşteri Hizmetleri

Shein Kullanıcı Yorumları

Müşteri hizmetleri sayfası üzerinden "Siparişimi iptal edebilir miyim?", "Siparişim nerede?", "Sipariş e-postası neden almadım?", "Fatura adresi nasıl değiştirilir?" gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz. Shein müşteri hizmetleri kullanıcılarına; sipariş sorunları, kargo işlemleri, para iadesi, ödeme ve promosyon hizmetleri, ürün ve stok bilgisi, üyelik ve hesap işlemleri gibi birçok farklı alanda destek imkanı sağlamaktadır. Shein müşteri hizmetleri departmanıyla iletişime geçmek isteyen kullanıcıların site alt kısmında yer alan "Bize Ulaşın" butonuna tıklayarak işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmektedir. Öte yandan site içerisinde yer alan "Canlı Sohbet" butonuna tıklayarak 07:00 am - 10.00 pm (UTC +8) saatleri arasında görüşme yapabilmektedir. Öte yandan shein sosyal medya hesapları üzerinden müşteri hizmetlerine mesaj gönderebilirsiniz.

Shein Facebook: SHEIN

Shein Twitter: SHEIN_official

Not: Shein hakkında tüm merak ettiğiniz soru, öneri ve şikayet bildirilerinizi sayfamızın alt kısmında yer alan "Yorum Yap" bölümüne tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Önerilen İçerik; Shein İndirim Kuponları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum