Sertan Erkaçan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Es Es isimli dizi ile geçen Sertan Kaçan, 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Sertan Erkaçan Kimdir

Sertan Erkaçan Biyografisi

Eğitimlerini Antalya’da alan Sertan Erkaçan, oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Kültür Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimi süresince çeşitli tiyatrolarda yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Es Es isimli gençlik dizisiyle geçti. 

2009’da yayına giren Es Es isimli dizide Gürel karakterini canlandırdı. Dizi, kazandığı üniversiteyle birlikte eski hayatını bir kenera bırakıp yeni bir dünyaya adım atmak için uğraşan Uras isimli üniversite öğrencisinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Rıfat Şungar, Derya Alabora, Erdal Beşikçioğlu, Berk Hakman, Leyla Lidya Tuğutlu ve Pınar Dikici yer aldı. 2011’de ise Ay Büyürken Uyuyamam isimli filmde Yaman karakterini canlandırdı. Film, küçük bir kasabada yalnız yaşayan güzel bir kadın ve genç kızlarının maruz kaldıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise  Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Fırat Çelik, Ali Düşenkalkar ve Hakan Boyav yer aldı. 

 

sertan-erkacan3.jpg

 

2012’de Atlılar isimli dizinin kadrosunda yer aldı. Star’da yayınlanması gereken dizi, kanalın aldığı karar nedeniyle yayınlanmadı. 2013’te Arkadaş Arasında isimli filmde yer aldı. Film, çok yakın 4 arkadaşın, doğum günü kutlamak isterken, alkolün etkisiyle sakladıkları tüm sırlarını itiraf etmelerini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Salih Bademci, İbrahim Kendirci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan yer aldı. 2015’te ise Acil Aşk Aranıyor isimli dizide Abidin karakterini canlandırdı. Dizi, aynı hastanede çalışmaya başlayan Nisan ve Sinan isimli iki doktorun, birbirleriyle olan komik didişmelerinin ve itiraf edemedikleri aşklarını anlatıyor. Başrolleri ise Duygu Yetiş, Serhat Teoman, Rojda Demirer ve Tamer Tıraşoğlu paylaştı. 

Filmleri ve Dizileri :

  • 2016- Rengarenk
  • 2015 - Acil Aşk Aranıyor (Abidin) (Tv.Dizisi) 
  • 2012 - Rakı Masası (Kısa Film) 
  • 2012 - Atlılar (TV Dizisi) 
  • 2011 - Ay Büyürken Uyuyamam (Yaman) (Sinema Filmi) 
  • 2009 - 2010 - Es Es (Gürel) (TV Dizisi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.