Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci Babası Kim?

Sosyal medya’da fazlasıyla ün salmayı başaran Selin Ciğerci hakkında bilgilere bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Selin Cigerci Kimdir? ve Selin Ciğerci Babası Kim? gibi sorularının yanıtı.
Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci Babası Kim?

Şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Selin Ciğerci, gündemde kalmaya devam ediyor. Ameliyat olarak cinsiyetini değiştiren Selin Ciğerci hakkında bilgileri sizler için derledik. İşte Selin Ciğerci Kimdir? ve Selin Ciğerci Babası Kim?

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Selin Ciğerci, 37 yaşındadır. Babası Konyalı, annesi ise Kastamonu doğumludur. Çocukluğunu Zeytinburnu'nda geçirirken babasının iyi giden işleri sayesinde bir anda resmen farklı hayata geçiş yaptı. Tüm Türkiye’nin zamanında zevkle izlediği Wipe Out programının 4. sezonuna Okan Ünsal takma ismiyle katıldı. 3 yıl önce ameliyat olarak cinsiyetini değiştiren Selin Ciğerci, daha sonra Bebek Okan ismiyle gündeme geldi. 2018 yılında 5 karat ve 2019 yılında Hikaye olmak üzere 2 tane şarkısı bulunmaktadır. Selin Ciğerci, takipçileri için Selin Beauty adında kozmetik ürünler satan marka çıkartmıştır.


Selin Ciğerci Babası Kim?

Selin Ciğerci Babası Kim?

Aslen Konyalı olan Selin Ciğerci’nin babasının çok ünlü bir giyim mağazasına sahip olduğu söylenmektedir. Markanın günden güne değeri arttı ve hayatlarının değişmesinde büyük rol oynadı.


Selin Ciğerci Eşi Kimdir?

Selin Ciğerci Eşi Kimdir?

2019 yılında Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci, yaptığı düğünle fazlasıyla ilgi topladı. Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 doğumlu Tokat kökenlidir. Erken yaşta futbol oynamaya başlayan Gökhan, birkaç amatör takımda forma giydikten sonra Galatasaray’a transfer oldu. Son olarak ise Diyarbekirspor’da oynamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.