Secret Society of Second Born Royals Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Aksiyon ve macera türünde bir yapım olan Secret Society of Second-Born Royals hakkında bilgileri bir araya getirdik. Bu içeriğimizde Secret Society of Second-Born Royals konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar...
Secret Society of Second Born Royals Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Secret Society of Second-Born Royals Filmi

Macera ve aksiyon sahneleriyle ve komedi temasıyla Secret Society of Second-Born Royals filmi Disney+’ın yeni yapımlarından birisidir. Sektöre hızlı bir şekilde giriş yapan Disney+ yavaş yavaş izleyiciler tarafından tercih edilmeye başlamıştır. Bu yazımızda aksiyon odaklı yapımlardan biri olan Secret Society of Second-Born Royals filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Secret Society of Second-Born Royals konusunu, incelemesini, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.

Secret Society of Second-Born Royals Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. 25 Eylül 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşan Secret Society of Second-Born Royals filmi 1 saat 39 dakika uzunluğundadır.

secret society of second born royals yayın tarihi


2. Kaliteli oyunculuklara ve iyi bir şekilde işlenmiş olaylar zincirine sahip olan Secret Society of Second-Born Royals filmi kendi türünde güzel bir yapımdır.

secret society of second born royals izleyici yorumları


3. Filmin yazarlığını Alex Litvak, Andrew Green, Austin Winsberg, Alex Litvak ve Andrew Green isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise The Golden Rule, Bench Seat, Walter, Matter, Utanmaz, UnREAL ve The Bold Type yapımlarında yer alan Anna Mastro ismi yapmıştır.

secret society of second born royals yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Peyton Elizabeth Lee, Niles Fitch, Isabella Blake-Thomas, Olivia Deeble, Noah Lomax, Faly Rakotohavana, Ashley Liao, Sam Page, Greg Bry, Elodie Yung ve Skylar Astin isimleri bulunmaktadır.

secret society of second born royals oyuncuları


5. Film Sam’in dünyayı kurtarmakla görevlendirilmiş olan yeni bir ikinci doğan soylu sınıfı için çok gizli olan eğitim programındaki maceralarını anlatmaktadır.

secret society of second born royals konusu


6. Yüzyıllardan beri ikinci doğanlar süper güçlere sahip olarak dünyaya gelmektedir. Sam ve arkadaşları da bunu bir ders sırasında öğrenmektedir. Daha sonradan bu durumu kabul eden bu grup yeteneklerini keşfeder ve bunu Dünya’yı kurtarmak için kullanır.

secret society of second born royals filminin konusu


7. Aksiyon türünde süper kahraman temalı bir yapım olan Secret Society of Second-Born Royals zaman ayırabileceğiniz yapımlardan birisidir. Film IMDb üzerinden 4,7 puan almıştır.

secret society of second born royals imdb


Secret Society of Second-Born Royals Hakkında İzleyici Yorumları

? SSSBR standart bir Disney yapımı -bir sürü canlı genç yıldız, çözülmesi gereken bir sorun ve mutlu bir son-. Bu yüzden bundan daha fazlasını yapmaya çalışan herkes kendini kandırıyor. Sevimli, aşırı ciddi değil ve kesinlikle diğer "süper kahraman" filmleri gibi aksiyon dolu değil. Ama mesele bu değil. 2020 olan tüm aptallıktan eğlenceli bir saptırma. Çocuklarınızla keyfini çıkarın ya da sadece eğlenceli ve hafif bir şeyi takdir edin. Sana zarar vermeyecek. Başka hiçbir şey düşünmeme neden olmayan güzel bir filmdi. Bu bir kazanç. S*** B.

? Birçok kişinin de belirttiği gibi, bu film bir klasik değil, intikamcıların veya diğer süper kahramanların etkilerine sahip değil, ama kesinlikle kötü bir film değil ve 4.5 derecesi tamamen haksız. İzlemesi eğlenceli bir film, ikinci kez izleyeceğiniz bir film değil ama özellikle çocuklarınız varsa harcayacağınız 2 saatten pişman olmayacaksınız. V*** M.

? Bu, bir aile olarak bir araya gelip Disney Pazar Filmini izlerken geçmişten gelen bir patlama. Sadece ailemle bir filmin tadını çıkarmak ve söylenen, yapılan tüm şeyleri açıklamamak için gerçeklikten basit bir kaçıştan zevk alıyorum. Neden son zamanlarda yapılan tüm filmler MA ve şiddet içeriyor? Bir grup olarak Second Born Royals hakkında bir filmin keyfini çıkarın. D*** D.

? Disney yakın tarihte daha yetişkin bir dönüş almış olsa da bu film öyle değil. Bu tamamen çocuklar içindir. Ve birçok yetişkin hmm hmm bu filme kötü bir eleştiri verirken, bence oldukça iyi. Sanırım ben çoğundan daha çocuksu bir doğaya sahibim. Neyse ne. Mistik büyülü sahnelerle dolu çocuklar için eğlenceli bir macera. Gerçekten de bu yazının yazıldığı sırada sahip olduğu 4.4 puanını hak etmiyor. Korkarım ki, çoğunuz çirkin Tootie çantasını sadece zevk almaktansa bir yetişkinin gözünden inceleyecektir. Walt Disney stüdyolarının büyüsü. K**** V.

? Bu filmi izleyeceğim için çok heyecanlandım! Gerçekten iyiydi! Karakterler arasındaki dinamikler gerçekten ilginçti ve oyuncular birbirleriyle gerçekten uyumlu görünüyordu. Hikâyenin sizi eğlendirmesinin farklı yolları oldukça havalı. Bunun bir dizi olacağını hissediyorum ve öyleyse daha sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyorum. E*** A.

? Yani evet, bu aptalca bir kavram, ancak başrolde ve yardımcı rollerdeki beş gencin oyunculuğu dikkat çekiyor. Terbiyeli tempolu ve hiç de korkunç değil. Hikâye ilgi çekici ve hatta eğlenceli. Bazen bu filmleri inceleyen yetişkinlerin, filmlerin çocuklar ve genç yetişkinler için olduğunu unuttuklarını ve gözden geçirirken bunu akıllarında tutabileceklerini düşünüyorum. S*** S.

? Bu insanların kim olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bu film bu kadar düşük oyu hak etmiyor. Bu bir Disney yapımı! Mantıklı, gerçekçi ya da Oscar'a layık olması amaçlanmadı. Mutlu sonlarla eğlenceli filmleri seven çocuklar ve gençler için yapıldı. Hoşuma gitti ve çocukluk eğlencesini henüz kaybetmemiş herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Yine, bu Disney, millet! Sakin! Y*** S.

? Dün gece izlediğim harika bir filmdi. Disney devam et. Sana bir sır söylemek istiyorum "Ben de ikinci doğdum" Çok komik olduğunu biliyorum. Ama biraz kelebek animasyonu nasıl gerçek dışı görünüyor. Ama Disney'in en iyisini yapabileceğini biliyorum! Bunun gibi daha çok film yapın. M*** K.


Secret Society of Second-Born Royals Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Aksiyon türündeki bir gençlik yapımı olan Secret Society of Second-Born Royals filminde yer alan oyuncuları inceledik. İşte Secret Society of Second-Born Royals oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Peyton Elizabeth Lee – Sam

Filmdeki başrol oyunculardan biri olan Peyton Elizabeth Lee bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Andi Mack, Aslan Koruyucular, Utanmaz ve Skandal gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu kariyerinde hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Peyton Elizabeth Lee bu filmde bir ikinci doğan olan Sam karakterini canlandırmaktadır.

secret society of second born royals sam


Niles Fitch – Tuma

Filmdeki önemli oyunculardan biri olan Niles Fitch bir Amerikalı aktördür. Daha önceden The Fallout, If Not Now, When? Ve Miss Viginia yapımlarında yer alan Niles Fitch This Is Us dizisindeki rolüyle tanınmaktadır. Niles Fitch bu filmde ise süper güçlerinin olduğunu öğrenen bir ikinci doğan olan Tuma karakterini canlandırmaktadır.

secret society of second born royals tuma


Olivia Deeble – Prenses Roxana

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Olivia Deeble bir Avustralyalı aktördür. Daha önceden Little Lunch, Home and Away, Go Fish ve I Remember the Future gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu gelecek vaat eden aktörlerden birisidir. Olivia Deeble bu filmde kendini bir anda süper kahraman olarak bulan Prenses Roxana karakterini canlandırmaktadır.

secret society of second born royals roxana

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.