Samsung Galaxy Note 20 Ultra Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Güçlü işlemciye sahip Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın özelliklerini araştırdık. İşte Galaxy Note 20 Ultra'nın detaylı incelemesi ve fiyatı...
Samsung Galaxy Note 20 Ultra Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Samsung’un kalemle telefonu bir araya getirdiği Note serisine ek olarak ürettiği Galaxy Note 20 Ultra, bir telefonun içine sığdırılmış bilgisayar ve televizyon gibi. Bu yazımızda Samsung Galaxy Note 20 modelinin özelliklerini araştırdık.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Note 20 Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

Samsung'un en çok sevilen serilerinden birisi olan Note serisinin yeni telefonu Note 20 satışa çıktı. Özellikleriyle herkesi hayrete düşüren başarılı telefonun incelemesini aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ağırlık208 g
Boyutlar77.2mm x 164,8 mm x 8.1 mm
Ekran Boyutu6,9 inç
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Ekran TipiDynamic AMOLED
Entegre FlaşVar
FaceTimeVar
Göz Tarama ÖzelliğiYok
Şarj GirişiType-C
İşletim SistemiAndroid 10
İşletim TürüAndroid
Kablosuz ŞarjVar
Kamera Çözünürlüğü108 MP + 12 MP + 12 MP
Parmak İzi OkuyucuVar
Pil Gücü4500 mAh
RAM Miktarı8 GB RAM
Dahili Hafıza256 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Note9 kullanıcısıydım. oğlumun telefonu bozulduğu için note 9 u ona vermek için Kendime bunu aldım. severek kullandığım note serisine devam ediyorum. İlk Olarak cihazın görüntüsü çok şık. hız olarak çok iyi. 30 dk % 50 şarj edebiliyor. Kamera çözünürlüğü çok çok iyi. Rahmi K.

👤 Ben aldım harika ürün Samsung bu işin zirvesinde artık anlatmaya gerek yok. Hakan Ç.

👤 efsane ötesi bi telefon gerçekten. Bu modelle birlikte s pen de çok gelişmiş ve bi çok işlev eklenmiş. Bibakıma uzaktan kumanda gibi olmuş belli bi mesafeden bile bazı işlemleri yapabiliyo. Onun dışında 256 gb depo hacmi verilmiş. Ortalamanın üstünde bi depo hacmi gayet güzel. ram desen zaten bi bilgisayar kadar ram gücü var çok hıxlı ve yüksek performanslı bi telefon. kameralara gelirsek mikro makro çekimler prtre çalışmalar vs çok güzel kamerada gerçekten çok başarılı bi model ortaya çıkmış ya. şarj düzeyi de ortlamanın üstünde pil gücü sayesinde Burak U****.

👤 İnanılmaz performansa sahip fotoğraf makinesi kalitesinde çekim yapıyor. Sunum, online görüşme gibi işimin gerektirdiği işlerin hepsini bilgisayarı açmadan hallediyorum. Donma yapmıyor uzun süreli kullanımda bile ısınma yapmadığını gördüm performansı hep yüksek. pubg tarzı oyunlar oynuyorum oldukça akıcı şekilde..Telefonun sarjı beklentimin ötesinde. Buğra B****.

1. Galaxy Note 20 ince detaylarla ve en dayanıklı cam kategorisine girmiş olan Corning Gorilla Glass Victus’la tasarlanmış. Minimal metal gövdeye sahip bu ürün bronz, beyaz ve siyah olarak 3 farklı renkle ve S Pen kalemiyle elimize ulaşıyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

2. 6.9 inç ekrana 2400x1080p çözünürlüğe, 16 milyon renk renk çözünürlüğüne sahip bu telefon Dynamic AMOLED 2x ekran sayesinde en parlak gün ışığında bile gerçekçi renklere bakmanıza olanak sağlıyor. 120 Hz ekran yenileme hızıyla öbür telefonlardan 2 kat fazla yenileme yapıyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

3. 256 GB dahili hafızaya, 516 GB arttırılabilir hafızaya sahip olan ürün Micro SD kart tipine sahip. 208 gr ağırlığı, zarif, estetik ve şık görünüşüyle dikkat çeken telefon Samsung farkını bir kez daha kullanıcılara gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

4. Son teknoloji yapay zekasıyla S Pen elinizi kaldırmadığınız yamuk yumuk doğrusal çizimleri kendi kendine düzeltiyor. Bu sayede düzenli kalan notları istediğiniz taktirde kopyala yapıştır ile farklı ortamlara aktarabilir, bilgisayarlarınıza, tabletlerinize senkronize edebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

5. Mobil programları bilgisayarınız üzerinde kontrol etme yetkisi veren Note 20 bilgisayarınızdaki başlat menüsünde bulunan ‘’Çoklu Uygulamalar’’ seçeneği ile sosyal medyadan senkronize programlara kadar kontrol etme olanağı sağlar.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

6. 42.2 Mbps bağlantı hızı WiFi 6 ve WiFi Optimizer’i sayesinde düşük gecikme ve kesintisiz bağlantı hizmeti sunar.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

7. Fotoğrafçılıkla profesyonel bir şekilde uğraşan insanların sahip olduğu malzemelere gerek duymadan 8K 21:9 24 fps te video düzenleme yapabilir ve 120 fps te kayıt oluşturabilirsiniz. 5 x Optik Zoom’a ve 50 x Süper Çözünürlüklü Zoom’a sahip bu telefon ile uzaklar artık çok daha yakın oluyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

8. Telefondaki ekranı ikiye bölebilmesine ek olarak farklı bir işiniz olabilme ihtimaline karşı kablosuz olarak başka bir ekrana bağlanabilecek teknolojide üretildi. DeX UI adı verilen teknoloji televizyon veya bilgisayarınızda aynı şekilde galerinizde gezinme imkanı sunuyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

9. Bütün gün elimizden düşmeyen telefonların pil ömürlerinin az olmasından şikayetçi olan kullanıcılara yanıt veren Samsung işinizde, eğlencenizde, okulunuzda sizi yarı yolda bırakmayacaktır. 4500 mAh pille donatılan ürün ile üstün bir teknolojiye sahip oluyorsunuz. Süper hızlı şarj sloganıyla ortaya çıkan Samsung 25 W şarj aleti ile 30 dakika içinde %50’den daha yüksek şarj ettiğini iddia ediyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

10. Samsung ürünlerinde fotoğraf veya video paylaşmak istediğinizde telefonunuzu arkadaşınıza doğrultmanız yeterli olacaktır. Bu teknolojiye UWB teknolojisi denilmektedir.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme

11. Samsung Knox teknolojisi ile detaylı güvenlik sağlayan telefonda Biometrik kimlik doğrulama mevcuttur. Hem yüzünüzle hem parmak izinizle giriş yapabileceğiniz ürün IP 68 teknolojisi ile 1.5 metre derinliğe kadar suya dayanıklıdır. Toz korumasına sahip olan Galaxy Note 20 kişisel verilerinizin dışında fiziksel olarakta tam güvenlik sağlıyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Galaxy Note 10Samsung Galaxy Note 10 Lite
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Note 20 Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Galaxy Note 20 Ultra suya dayanıklı mı?

Samsung'un en çok satılan telefon modellerinden biri olan Galaxy Note 20 Ultra suya ve toza dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu telefon IP68 sertifikasına sahip olup basit su dökülmelerinden su geçirmezlik sağlar.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra çift sim kartlı mı?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, ülkelere göre farklı modellere sahip olup bazı modellerinde çift sim kartı takılabilmektedir. Ülkemizde de Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın hibrit sim yuvasına sahip çift hatlı modelleri bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 20 hangi işlemciye sahiptir?

Teknik donanımlarıyla fark yaratan Galaxy Note 20 Ultra, 8 çekirdekli Exynos 990 işlemci yongasına sahiptir.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G mi?

Samsung galaxy note 20 ultra 5G destekli olrak üretilmiş ve tüm 5G sistemleri ile uyumlu olarak çalışabilmektedir. Ülkemizde ise henüz 5G teknolojisi aktif olarak kullanılmadığı için 5G uygulamasını kullanamazsınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum