Samsung Galaxy Note 10 Teknik Özellikleri ve İncelemesi

Kullanıcıları merakla beklediği Samsung Galaxy Note 10'un özellikleri hakkında araştırmalar yaptık. İşte Samsung Galaxy Note 10 özellikleri ve incelemesi.
Samsung Galaxy Note 10 Teknik Özellikleri ve İncelemesi

Samsung markasının en iyi telefonlarından olan Galaxy Note 10'un incelemesi sizlerle. İşte büyük ses çıkartan Samsung Galaxy Note 10'un incelemesi.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung'un en çok sevilen serilerinden biri olan Note modellerine bir yenisi daha eklendi. Samsung Galaxy Note 10 ismiyle satışa sunulan bu yeni akıllı telefon üstün teknik özellikleri ve geniş ekranıyla dikkat çekiyor. İçeriğimizde Samsung Galaxy Note 10'un teknik özelliklerini, kullanıcı yorumlarını, fiyatını ve detaylı incelemesini sizlere sunuyoruz.

İşte Samsung Galaxy Note 10 hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciExynos 9825
Ekran6.3 inç
RAM8 GB
Depolama256 GB
Arka Kamera12 MP, 12 MP, 16 MP
Ön Kamera10 MP
Batarya Kapasitesi3.500 mAh
İşletim SistemiAndroid 9.0
Ağırlık168 gram
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Telefonu bir hafta kullandıktan sonra deneyimlerimi yazıyorum.Telefonun ekranı, kamerası, hızı, ekran boyutu, spen, vb gerçekten çok başarılı eleştirilecek hiçbir tarafı yok telefonu elinize aldınız mı zaten kalitesini hissettiriyor. Gelelim negatif yönüne (hafıza kartı bizim için negatif değil 256 GB yeterli ek hafıza kartı hem pahalı hem telefonu kasıyor bence gerek yok) bataryasına, oyun oynuyorsanız telefon hiç elinizden düşmüyorsa iki-üç kere şarja takmanız gerekir pek önermem günü çıkarmaz. Kemal B****.

? Samsung Note kullanıcısıyım, Note2, Note5 ve son olarak Note10. Boyutları ve ağırlığı bence mükemmel Neredeyse görünen her yeri ekran ve iyi hissettiriyor. Pili, arkadaşlar alınmasınlar, yapacak başka işi olmayıp hep telefonu kullananlara, oyun da oyun diyenlere göre değil. Oyunlara özel güç profili oluşturup normal diğer tüm kullanımlar için güç tasarrufu ve en fazla %50 ekran parlaklığı ile pil 1.5gün rahat gidiyor. Bende kılıfsız kullanılması imkansız, fena kaygan, sadece elde değil hafif eğimli hiçbir yüzeyde duramıyor, kayıp düşüyor. Salih Y*****.

Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy Note 10

Dünyanın en iyi akıllı telefon üretici markalarından bir tanesi olan Samsung, yeni ürünü olan Galaxy Note 10’u piyasaya sürdü. Kullanıcılarına daima üst düzey hizmet vermeyi amaçlayan Samsung, Note serisinin üyesi olan Samsung Galaxy Note 10’da 6.3 inçlik bir ekran bulunmaktadır. Dinamik AMOLED ve HDR10+ özelliğe sahip olan ekranda, 2280x1080 piksel çözünürlük bulunmaktadır. Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 10, tam olarak 166 gram ağırlığa sahiptir.

Kamera Özellikleri

Samsung Galaxy Note 10

Samsung’un özellikle üzerinde durduğu noktalardan bir tanesi de kamera konusudur. Samsung’un son harikası olan Samsung Galaxy Note 10 kullanıcıların kamera konusunda beklentilerini fazlasıyla karşılayacağını düşünüyoruz. Arka kameraları sırasıyla 12 megapiksel, 12 megapiksel, 16 megapiksel özelliğe sahip. Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 10’un arka kameralarının hepsinde geniş açılı fotoğraf çekme özelliği bulunuyor. Harika selfieler çekmenize imkan sunan Samsung Galaxy Note 10’un ön kamerası tam olarak 16 megapikseldir.

Donanım Özellikleri

Samsung Galaxy Note 10

Dünyanın çoğu ülkesinde Samsung Galaxy Note 10, Snapdragon 855 işlemcisine sahip. Ülkemizde ise Samsung Galaxy Note 10, Exynos 9825 işlemcisinden güç almaktadır. İşlemci konusunda ve grafik performansında çeşitli iyileştirmelere giden Samsung Galaxy Note 10, 8 GB RAM'e sahiptir. 256 GB dahili depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy Note 10, MicroSd kart destekli değildir.

Batarya Özellikleri

Samsung Galaxy Note 10

Pil ömrü konusunda kullanıcılarına rahat bir nefes aldıran Samsung, yeni ürünü olan Samsung Galaxy Note 10 da 3.500 mAh değerinde bir batarya bulundurmaktadır. 20-30 dakikalık şarj dolumu sonucunda bütün bir gününüzü Samsung Galaxy Note 10’la geçirebilirsiniz. Süper hızlı şarj teknolojisine sahip olan Samsung Galaxy Note 10, pil ömrü konusunda son derece başarılı diyebiliriz.

S-Pen (Kalem) Özellikleri

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note ailesini özel kılan en önemli unsurlardan bir tanesi de kalemleridir. Samsung şirketi, Note üyelerinden biri olan Samsung Galaxy Note 10 da yer alan kaleme çeşitli eklemelerde bulundu. Performans ve hassasiyet konusunda düzeltmelere giden Samsung, S-Pen’e muazzam özellikler ekledi. Ön ve arka kameraya geçiş yaparken fotoğrafların arasında gezme ve hatta zum yapma gibi özellikleri kaleme yerleştiren Samsung, kullanıcılarını büyük bir sürprizle karşıladı.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Galaxy A80Samsung Akıllı Telefonlar
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy Note 10 çöp kutusu nerede?

Samsung Galaxy Note 10'da çöp kutusunu açmak için ilk olarak menüye girin ve oradan dosyalarım sekmesine tıklayın . Açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan üç noktaya tıklayınız. Açılan bölümden de çö kutusu sekmesini açmalısınız.

Samsung Galaxy Note 10 hızlı şarj özelliği var mı?

Dev bataryası ile uzun süreler boyunca kullanım imkanı sunan Samsung Galaxy Note 10 hızlı şarj desteğine sahip olan 25W gücünde şarj olmaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 suya ve toza karşı dayanıklı mı?

IP6X ve IP8X sertifikalarına sahip olan Samsung Galaxy Note 10 suya ve toza karşı son derece dayanıklı bir akıllı telefon modelidir.

Samsung Galaxy Note 10 5G destekler mi?

En çok satılan Samsung akıllı telefonlaradan biri olan Galaxy Note 10 5G teknolojisini desteklememektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.