Samsung Galaxy Note 10 Lite Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Samsung'un satış rekorları kıran akıllı telefonu Note 10 Lite'ı detaylıca inceledik. İşte Galaxy Note 10 Lite teknik özellikleri ve incelemesi...
Samsung Galaxy Note 10 Lite Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Akıllı telefon piyasasının önde gelen markalarından Samsung, yepyeni cihazı Galaxy Note 10 Lite ile dikkatleri üzerine çekiyor...

Samsung Galaxy Note 10 Lite İncelemesi

Yüksek donanım özelliklerine sahip akıllı telefonlarıyla fark yaratan Samsung geçtiğimiz aylarda tanıttığı Galaxy Note 10 Lite model cihazı Türkiye’de satışa sundu. RAM gücü, batarya kapasitesi ve güçlü işlemcisi ile kullanıcıların yüzünü güldüren bu yeni akıllı telefon daha şimdiden satış rekorları kırmaya başladı.

İşte uygun fiyatlı Samsung Galaxy Note 10 Lite hakkında bilgiler…

Teknik Özellikler
İşlemciSamsung Exynos 9 Series 9810 işlemci
Ekran6,7 inç FHD+ Süper AMOLED Infinity-O ekran
RAM6 GB / 8 GB
Depolama128 GB depolama alanı
Arka Kamera12 MP + 12 MP + 12 MP + OIS
Ön Kamera32 MP
Batarya Kapasitesi4500 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriAura Glow, Aura Black, Aura Red
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Note Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? İyi ki almışım benim gibi üniversite öğrencisiyseniz kalem ile hayatınız kolaylaşıyor. İşlemcisi ve Ram i gayet yeterli herhangi bir kasma donma yaşamadım. Kamerası gayet tatmin edici. Çoğu markanın iyi denilecek telefonlarında bulunmayan 4k 60 fps video kaydı gayet başarılı. 1080p 30 fps OIS destekli video çekimi çok kullanışlı koşarak dahi video çekiyorsunuz ve herhangi bir titreşim olmuyor. Bataryasına gelince 1.5 gün rahat gidiyor. Günlük ortalama 4 saat Twitch Youtube takılmama rağmen gidiyor. Kaliteli ve kullanımı rahat bir telefon istiyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tugba B******.

? Çamurdan olsun Samsung olsun..cihaz kalitesi ile vazgeçilmezimiz oldu telefonu uzun vade kullanacaksaniz bu fiyata alınır..servis ağı ve markası bile yeter.. Xiaomi kamera piksel degerleri gerçek değil en iyi telefonu bile samsun note 4 ün yaninda kamera acisindan sönük kaliyor bizzat test ettik..düşünmeden alın Alper Ş****.

? Daha onceden de samsung note serisi kullaniyordum. samsung note 10 lite, hem ozellikleri hem de fiyat performansi olarak cok iyi bir urun. ekran dokunmatigi cok hassas. ön ve arka kamerasi cok basarili. kalemini fotograf cekmek icin kullanabiliyor olman mukemmel bir ozellik. bataryasi da gayet iyi gidiyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. Zeynep G****.

İnceleme

1. Samsung’un uzun zamandır satışa sunulması beklenen akıllı telefonu Galaxy Note 10 Lite Samsung Exynos 9 Series 9810 işlemci yongasına sahiptir. 8 çekirdek ve 64-Bit özelliklerine sahip işlemci yongasının ana işlemcisi Quad Core 2.7 GHz Mongoose M3’tür.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

2. 8 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy Note 10 Lite Grafik işlemcisi olarak da Mali-G72 MP18’i kullanmaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

3. 6,7 inç (2400 x 1080 piksel) FHD+ Süper AMOLED Infinity-O ekran özelliklerine sahip Samsung Galaxy Note 10 Lite % 86.8 ekran/gövde oranına sahiptir. Çerçevesiz tasarıma sahip olan Galaxy Note 10 Lite’nin ekranı Corning Gorilla Glass 3 ile korunmaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

4. Ön tarafında 32 megapiksellik selfie kamerasıyla fark yaratan Samsung Galaxy Note 10 Lite 30 FPS değerinde ve 2160p çözünürlüğünde video çekebilmektedir.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

5. Arka tarafında 3’lü kamera seti bulunan Samsung Galaxy Note 10 Lite; 12 MP (f/2,2) ultra geniş açılı sensör, 12 MP (f/1,7) Dual Pixel OIS destekli geniş açılı sensör, 12 MP (f/2,4) otomatik odaklama + OIS destekli telefoto sensör ile mükemmel bir kamera deneyimi sunmaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

6.  Samsung Galaxy Note 10 Lite başarılı arka kamerası sayesinde 2 X optik zoom, OIS desteği ve 2160p Ultra HD çözünürlükte 4K video çekebilmektedir.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

7. Metal çerçeve malzemesine sahip olan Samsung Galaxy Note 10 Lite 199 gram ağırlığına sahip olup Aura Glow, Aura Black, Aura Red renk seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

8.  4500 mAh batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefon Samsung Galaxy Note 10 Lite 25 Watt hızlı şarj desteği sunmaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme

9. Ekran içine gömülü olarak tasarlanan parmak izi sensörüyle fark yaratan Samsung Galaxy Note 10 Lite işletim sistemi olarak Android 10’u kullanmaktadır. Ayrıca Galaxy Note 10 Lite’nin kullanıcı arayüzü Samsung One UI’dır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Galaxy Note 20 UltraSamsung Akıllı Telefonlar

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy Note 10 Lite su geçirir mi?

Samsung'un en çok staan modellerinden biri olan Galaxy Note 10 Lite'da suya ve toza karşın herhangi bir dayanıklılık sertifikası yer almamaktadır.

Samsung Galaxy Note 10 Lite 5G'yi destekliyor mu?

Ülkemizde herhangi bir şebeke problemi yaşamadan kullanabilceğiniz Samsung Galaxy Note 10 Lite'da 5 G desteği maalesef mevcut değildir. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite'da kablosuz şarj özelliği var mı?

Samsung Galaxy Note 10 Lite kablosuz şarj olabilmektedir. Ayrıca hızlı şarj özelliği de Samsung Galaxy Note 10 Lite'in pil gücünü geliştiren bir diğer özelliktir.

Samsung Galaxy Note 10 Lite çift hatlı mı?

Geniş tasarımı sayesinde içerisinde birçok donanım yer alan Samsung Galaxy Note 10 LiteSım kart tepsisinde iki farklı alan sunuyor. Bu ikincil alan hem hafıza kartı için hem de hat kullanımı için uygundur. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum