Samsung Galaxy A21s Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Samsung, Galaxy A21s modelini piyasaya sürdü. Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı Glaxy A21s'in özellikleri...
Samsung Galaxy A21s Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Samsung çıkarttığı A serisi telefonlarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. A serisi akıllı telefonlar fiyat performansı ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy A21s

Samsung'un Mayıs ayında satışa sunduğu Galaxy A21s modelini detaylıca inceledik. Orta segmentte yer alan bu akıllı telefon uygun fiyatı ile kullanıcıları sevindirdi. İşte Samsung Galaxy A21s teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında bilgiler.

Teknik Özellikler
İşlemciQuad-core 2.0 GHz ARM Cortex-A55
Ekran6.5 İnç, HD+ (720 x 1.600 piksel)
RAM4 GB, 6 GB
Depolama64 GB
Arka Kamera48 MP (f/2.0) + 8 MP (f/2.2) + 2 MP (f/ 2.4) + 2 MP (f/2.4)
Ön Kamera13 MP (f/2.2)
Batarya Kapasitesi5.000 mAh (15 watt hızlı şarj desteği)
İşletim SistemiAndroid 10 (Q)
Renk SeçenekleriBeyaz, Mavi, Kırmızı, Siyah
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Galaxy A21s
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Samsungun bu telefonunun özellikle tasarımı, daha sonra da sıralamış olduğum özellikleri ; malzeme kalitesi, kamerası, hızı çok iyi ama zil sesleri çok kötü...Her biri kendisiyle yarısıyor kötülük acısından. Modernliten nasibini almamış gözümde canlanır koskoca mazi modunda zil sesleri var. Anlamak mümkün değil. Yine de diğer özellikleri ve fiyatıyla tercih edilebilir. Diğer yanlardan ise efsane hiçbir oyunda problem yaşamadım şu ana kadar daha da yaşayacağımı düşünmüyorum telefon zaten rahat bi 4 sene gider gibi geliyo çünki özellikleri yanı sıra malzemesinin kalitesini ilk elinize alışınızda hissediyonuz. Kameralara denicek birşey yok efsaneler ben çizimle ilgileniyorum ve çizimlerimi dijitale taşıyorum bunun kamerası sayesinde çok kaliteli ve çok güzel bir şekilde aktarabiliyorum. fiyat performans bence ben çok memnunum tavsiye ediyorum. Kiraz S****.

? Galaxy serisinin en şık modellerinden biri. Birkaç ay önce aldım, severek kullanıyorum. Canlı renkleri ve benzersiz tasarımıyla fazlasıyla memnun olduğum bir ürün. Geniş ekranı sayesinde film ve dizilerimi artık telefondan izlemeyi tercih ediyorum. Zarif tasarımı ve eğlenceli renkleriyle yediden yetmişe herkes için uygun bir model olduğunu düşünüyorum. Hiç düşünmeden tavsiye edebilirim. Ahmet Ç****.

1. Samsung yonga seti olarak kendi ürettiği Samsung Exynos 850 modelini kullanıyor. Ana işlemci olarak Quad-core 2.0 GHz ARM Cortex-A55 modelini Galaxy A21s akıllı telefonuna eklemiş durumda. Bu işlemci 8 çekirdek ve 64 bit özelliklerine sahiptir.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

2. Samsung 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri ile Galaxy A21s telefonunu piyasaya sürdü. Ayrıca 64 GB gibi yüksek depolama alanına sahiptir. Grafik işlemcisi olarak Samsung, Mali-G52 modelini kullanmaktadır.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

3. Arka tarafında 4 kamera bulunduran Samsung Galaxy A21s, sırasıyla 48 MP (f/2.0) + 8 MP (f/2.2) + 2 MP (f/ 2.4) + 2 MP (f/2.4) çözünürlükleriyle dikkat çekiyor. Ön tarafında ise 13 MP çözünürlük ve 1080p video çekme özelliğine sahip.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

4. Ekran boyutu 6.5 İnç olan Galaxy A21s 720 x 1600 piksel çözünürlüğüne sahip. Ekran yenileme hızı 60hz ve HD bir görüntü sağlamaktadır. Tasarımı neredeyse çerçevesiz şeklinde yapılan Samsung Galaxy A21s, ön kamerası ekrana gömülü şekilde yerleştirilmiştir.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

5. Ekran gövde oranı 82.43 % olup aynı zamanda 192 gram ağırlığındadır. Samsung bu modelinde renk seçimi olarak Beyaz, Mavi, Kırmızı ve Siyah renklerini kullanıcılara sunmaktadır.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

6. Samsung bu modelde arka kapakta bulunan parmak izi okuyucusu ve yüz tanımlama gibi birçok özelliği Galaxy A21s modeline eklemiştir. Samsung yeni nesil bağlantı tipi olan USB Type-C türünü kullanmaktadır.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

7. 5000 mAh büyük bir bataryası ile diğer rakiplerinin önüne geçen Samsung Galaxy A21s, 15 W güç ile hızlı şarj desteği ile günlük kullanım süresini uzatmayı başarmış durumda. Samsung bu model üzerinde kablosuz şarj özelliğini kullanmamış.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

8. İşletim sistemi olarak Android 10 (Q) kullanan Samsung kullanıcı arayüzü olarak Samsung One UI teknolojisini Galaxy A21s modelinde kullanmaktadır. Ayrıca Samsung çift hat destek özelliğini bu akıllı telefona eklemiş durumda.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

9. Samsung geçtiğimiz Mayıs ayında çıkarttığı Galaxy A21s modelini Türkiye pazarında 2800 Türk Lirası ile 3200 Türk Lirası arasında satış yapmaktadır.

Samsung Galaxy A21s İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Z Fold 2Samsung Telefonlar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Galaxy A21s
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy A21s iyi mi?

Akıllı telefon üreticilerinin ve teknoloji otoriterlerinin gözün de kamera,görüntü kalitesi, tasarım dallrında yüksek puan almayı başaran Galaxy A21s kullanıcılardan da tam not almayı başarmış en iyi Samsung modellerinden biridir.

Samsung Galaxy A21s'in kutusunda ne var?

Samsung Galaxy A21s'in kutusunun içerisinde bir adet şarj aleti, USB kablo ve kablolu Samsung kulaklık yer alıyor. Bunların haricinde kullanım klavuzu ve garanti belgesi de kutunun içerisinde yer alıyor.

Samsung Galaxy A21s'in kamerası nasıl?

48 megapiksel ana kameraya sahip olan Galaxy A21s yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebiliyor. Aynı zamanda bu kameranın birden çok farklı modda çekim yapabilme özelliği vardır.

A21s'in ekranı Amoled mi?

6.5 inçlik büyük bir ekrana sahip olan A21s'in ekranı AMOLED ekran olup 82,8 boyutunda ekran-gövde oranına sahiptir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum