Katlanabilir Akıllı Telefon Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

Gösteriş meraklısı ve verdiğiniz paranın hakkını isteyen bir kullanıcıysanız bu telefon tam size göre. İşte Samsung Galaxy Z Fold 2’nin özellikleri...
Katlanabilir Akıllı Telefon Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

Samsung'dan eşsiz bir tasarım: kapalıyken telefon, açıkken tablet..

Samsung Galaxy Z Fold 2

Katlanabilir telefon furyasının öncü modellerinden biri olan Samsung Galaxy Z Fold 2 muhteşem tasarımı ve üstün teknik donanımları ile telefon dünyasının en iyi modelleri arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde Galaxy Z Fold 2'nin teknik özelliklerini ve detaylı incelemesini sizlere sunacağız. Telefon hakkında daha net fikirler edinebilmeniz için aşağıda kullanıcı yorumlarına ve merak edilen soruların cevaplarına yer verdik.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Galaxy Z Fold Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte katlanabilir tasarıma sahip Samsung Galaxy Z Fold 2'nin detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşletim SistemiAndroid 10
Pil4.500 mAh
RAM12 GB
Depolama Alanı512 GB
Ana Ekran7.7 inç
2. Ekran6.23 inç
Ana Ekran Çözünürlüğü2213 x 1689
2. Ekran Çözünürlüğü2267 x 819
Telefon İşlemcisiSnapdragon 825 +
Ekran Yenileme Hızı11 Hz – 120 Hz
Ön Kamera10 Megapiksel
Arka Kamera64 + 12 + 16 (Ultra Geniş Açı)

Kullanıcı Yorumları

👤 Bu hafta kendimi çok kazançlı sayıyorum çünkü tam aradığım özelliklerdeki bir telefona sahip oldum. Ekran ve kasa tasarımını görür görmez hayran oldum zaten. Elime ulaştığında yanılmadığıma sevindim. Parlaklığı muazzam. Düşük ışıkta bile yüz tanıma özelliği çok başarılı. Açılan büyük ekranından dolayı keyifle film de izleyebiliyorum. Sterio hopörleri sayesinde ses ayrı bir harika çıkıyor. Hem tablet hem telefon özelliğini bir arada yaşayabiliyorsunuz. Safiye I****.

👤 ZFlip kullanıyordum ama sınavlarımı başarıyla tamamlayınca annem hediye olarak ZFold2 aldı. Sonunda hayallime kavuştum. Süper bir performans ve tasarım artık avucumun içinde! Z Flip ile kıyas yapacak olursam ZFold2 kesinlikle çok daha da iyi bir model. Samsung'a yakışan bir telefon olmuş. Bu muhteşem telefona gözüm gibi bakıyorum ve keyifle kullanıyorum. Herkese tavsiye edebilirim. Emre U****.

1. Kapalıyken telefon açıkken tablete dönüşen telefon 2 farklı renkle karşımıza çıkıyor. Sade ve havalı görünüme sahip Mystic Black ile siyahı doruklarda yaşayabilir ya da Mystic Bronze ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

2. Tek elle kullanımı kolaylaştırmak için 6.2 inç oranında kapak ekran boyutuna ek Samsung’un ultra ince cam teknolojisiyle üretilmiş 7.6 inç’lik ekranı vardır. Olağanüstü dinamiğe ev sahipliği yapan AMOLED 2 X ile zengin renk deneyimi sağlıyor. Genellikle monitörlerde gördüğümüz mavi ışık azaltma özelliği ve tablet boyutuna ulaşabilmesi sayesinde uzun süreli ve göz yormayacak şekilde kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

3. Daha az kesinti ve içeriğe göre ayarlanabilir sloganlarına sahip iki özelliği ile ufak kamera deliği, inceltilmiş kenarları sayesinde dikkatinizi dağıtacak ufak nesne ve detayların renk uyumu minimuma indirir. Akıllı ekranı sayesinde ise 11 Hz’den 120 Hz’ ye kadar ekran yenileme hızı sağlayan ürün manuel ayar istemeden kendi kendini ayarlayıp uzun süreli pil ömrü sağlıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

4. Sadece telefonu katladığınızda ortaya çıkan iki ekran ortasındaki kolon telefonu şık ve zarif gösterirken SAMSUNG yazısıyla dikkat çekiyor. Cam teknolojisi adı verilen özelliğe sahip bu ürün telefondaki tüm katlama hareketlerini uyguladığınızda bile telefonu her açıdan kilitleme imkanı sunuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

5. 5,6 flex çekim modu ile diğer telefonlara nazaran birçok farklı açıyla çekim yapabilmenizi sağlayan yüksek çözünürlüklü kamerasıyla ve üstün odak teknolojisi ile otomatik ayar yaparak harika videolar çekmenize olanak verir.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

6. Katlanabilir teknolojisi ile büyük ekrana dönüşen telefon aynı anda 3 farklı işlem yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Telefonu yan çevirerek alt veya üst tarafa küçültülmüş iki uygulama kalan tarafa ise biraz daha büyük bir ekran açısına sahip farklı bir uygulama açabilirsiniz. Bu uygulamaları kaydedip tek dokunuşla ayarladığınız şekilde çalıştırabilir ve sürükle bırak özelliği ile içerikleri açık uygulama penceresine götürüp işlem yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

7. İş ve günlük kullanım dışında gerçek bir oyun deneyimi yaşayabilir 120 Hz ekran yenileme hızının tadını alabilir, Bluetooth oyun kolu veya kulaklık ile birden fazla kablosuz bağlantı kurabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

8. Hayatınızın tüm temposuna ayak uydurabilecek şekilde ayarlanan çift pili sayesinde hız kesmeden ve şarj derdi yaşamadan 4500 mAh güce sahip olun. Manuel dokunuş gerektirmeden otomatik ayarlanan pil kullanımı ile tüm gün sürecek bir pil sağlığı sunuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme

9. Fotoğraf çekmeden önce 2. Ekranı aktif hale getirip fotoğraf önizlemesi koyarak fotoğrafı çekilen kişilerin pozlarını değiştirmesine imkan veriyor. Üst maddelerde bahsettiğimiz üstün odağı sayesinde dokunduğunuz alanın sabit odak noktası olmasıyla hareketli çekimlerde asla netliği bozmaz ve birden fazla kişi kadraja girerse ekran otomatik olarak genişler.

Samsung Galaxy Z Fold 2 İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Galaxy A50En İyi Samsung Telefonlar

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Galaxy Z Fold Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Z Fold 2 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy Z Fold 2 suya dayanıklı mıdır?

Samsung'un son model akıllı telefonlarının birçoğu suya dayanıklı olarak tasarlanmış olup Z Fold 2'de bu modellerden biridir. Burada dikkat edilmesi gereken konu ise Z Fold 2'nin suya dayanıklı tasarımına karşın bu konuda aherhangi bir sertifikasının olmadığıdır.

Samsung Galaxy Z Fold 2 kaç fps?

Üstün kamera özelliklerine sahip Samsung Galaxy Z Fold 2 4K / 60 FPS kalitede kayıt yapabilmektedir. Üstün donanımlı bu telefonun fps değeri 720p/ 960 fps'ye çıkabilmektedir.

Galaxy Z Fold 2 çift sim kartlı mı?

Samsung Galaxy Z Fold 2'nin çift sim kart takılabilen modelleri de satışa sunulmuştur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.