Son Yılların En Güzel Kadın Saç Modelleri

Her sene farklı model saçlar trend oluyor. Bu içeriğimizde sizin için yeni sezonun trend ve bir o kadar da güzel saç modellerini bir araya getirdik.
Son Yılların En Güzel Kadın Saç Modelleri

Yeni Moda En İyi Kadın Saç Modelleri

Moda dünyası her alanda olduğu gibi saç modelleri alanında da her sezon daha farklı modeller sunarak sezonun daha şık ve alımlı geçmesi için yeniliklerini sunuyor. Yeni sezonda da bazı saç modellerini daha çok ön plana çıkmıştır. İçeriğimizde moda dünyasının bu yenilikleri hakkında sizlere vereceğimiz bilgileri değerlendirerek stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Saç modeli seçilirken sadece saçın güzel görünmesi için bir şekil verilmez. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da ölçü alınması gereken bazı kriterler vardır. Mesela yüz şekliniz yapacağınız modelde son derece etkilidir veya kıyafetinize göre bir saç modeli çıkartmanız da daha şık olmanıza yardımcı olacaktır.

İşte hayatınıza renk katacak en yeni ve en beğenilen kadın saç modelleri;

1. Hacimli Buklelere Sahip Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

2024 yılında trend saç modeli hacimli buklelere sahip saçlardır. Estetik bir görünüm arayanlar ve farklı bir stile bürünmek isteyenlerin tercih edebilecekleri en güzel saç modellerinden biri hacimli buklelere sahip saç modelidir. Saçlarınızı kıvırcık hale getirerek elde edebileceğiniz bu model, özel toplantılar, düğün, nişan, balo, iş toplantısı gibi önemli yerler için tercih edebileceğiniz bir saç tasarımıdır. Hacimli bukleler için ince saç maşası kullanmanız ve saçlarınızı kabartmanız yeterli olacaktır.

2. Dokulu ve Islak Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Bu saç modeli nispeten yeni saç modellerinden birisidir. Omuz hizasında olan saçlara daha çok yakışan dokulu ve ıslak saç modelini yapmak, diğer tüm modellere göre çok daha kolaydır. Yapılması gereken saçların geriye taranarak jöle veya daha farklı bir saç ürünü ile şekillendirmek olacaktır. Dış görünüşte hoş bir izlenim bırakmak aynı zamanda çok da uğraşmamak için tercih edebileceğiniz dokulu ıslak saç modeli, yeni sezonun en trend saç modellerinden biridir.

3. Kadın Kısa Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Uzun saçlar her kadının tercih edebileceği saç modeli değildir. Özellikle de yoğun çalışan kadınlar ve temposunu düşüremeyen bayanlar bu saç modelinden uzak dururlar. Kısa saç modeli, yeni sezonda da geçmiş sezonlarda da kadınlar arasında en beğenilen modellerden biriydi. Daha kolay şekil verilmesi ve daha zahmetsiz taranması belki de tercih edilmesindeki en önemli etkenlerin başında geliyor. Saçlara kurumsal bir hava vermek için de tercih edilen kısa saç modelleri, 2024 moda dünyasında yine kendinden en çok söz ettiren modellerden biri olacak.

Kısa saç modellerinin ne kadar güzel durduğunu hepimiz biliyoruz. Dilerseniz aşağıda bulunan içeriğimize göz atarak bu modeller hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
2024'ün Trend Kısa Saç Modelleri

4. Romantik Atkuyruğu Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Listemize toplu saç modellerinden birisi olan romantik atkuyruğu ile devam ediyoruz. Hafta sonu bir partiye katılmayı düşünüyor ve nasıl bir saç modeli yapacağınız konusunda karar veremiyorsanız romantik atkuyruğu saç modeli tam size göre! Hem daha derli toplu görünmek hem de şık olmak için tercih edebileceğiniz bu saç modeli biraz zahmetli olsa da yapılmaya değer modellerden biridir. Ayrıca tercih edeceğiniz abiye modeline göre stilini belirlediğinizde beklediğinizden çok daha iyi sonuç elde edebilirsiniz.

5. Balıksırtı Örgü Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Tasarım saç modellerinden birisi olan balıksırtı örgün saç modeli ilgi çekici duruşuyla diğerlerinden ayrılıyor. Saçları iki eşit parçaya bölerek daha sonra çapraz şekilde örülmesi ile elde edilen balıksırtı saç modeli, aslında yeni bir model değil. Bu saç tasarımı hakkında farklı kaynaklarda yer alan bilgilere göre Mısır'ın azizeleri de bu modeli yaparlardı. Tarihi nedir bilmem ama bence en güzel saç modellerinden biridir. Hem yapımının kolay olması hem de hoş bir görünüm sunmasından dolayı kesinlikle 2024'ün en trend saç modelleri arasına girmeyi hak ediyor.

6. Topuz Tarzı Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Listemize bir diğer toplu saç modeli olan topuz tarzı ile devam ediyoruz. Geçmişten günümüze gelinceye kadar modası hiç eskimeyen saç modellerinin başında topuz saç modelleri geliyor. Bu model, resmi törenlerde, özel günlerde, gündelik yaşamda, ofis ortamında ve daha akla gelebilecek tüm alanlarda kullanılabilen bir modeldir. Basit bir şekilde yapılabilen topuz saç modelini uygulamadan önce giyeceğiniz kıyafete göre şeklini belirlemeniz ve yüz hattınıza en uygun model olmasına dikkat etmeniz gerekir.

7. Dalgalı Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Yeni sezonun kendinden en çok söz ettiren saç modellerinden biri dalgalı saç modelidir. Bu model hem kolay yapılması hem de hoş bir görünüm sunması ile kadınlar arasında en çok tercih edilen modeldir. Saçlarınızda saç şekillendirici veya fön makinesi kullanmak istemiyor ve hoş bir görünüm elde etmek istiyorsanız akan dalgalı saç modelinin tam size göre olduğunu söylemekte fayda var.

8. Merkezden Ayrık Yüze Yapışan Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Listemize en güzel saç modellerinden birisiyle devam ediyoruz. 2024 yılında farklılık yaratan bir saç modeli arayışı içindeyseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ettiğim saç modellerinden biri de merkezden ayrık yüze yapışan saç stili olacak. Bu modeli, daha önce defilelerde fazlasıyla gördük. Geçtiğimiz sezonun son demlerinde daha bir kendini gösteren merkezden ayrık yüze yapışan saç stilini uygulamak için yapmanız gereken tek şey, saçlarınızı tepeden ikiye bölerek perçemlerle bir görünüm elde etmek olacak.

9. Karmaşık Örgülü Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Genç kızların daha çok tercih ettiği ve gerçekten de hoş bir görünüm sunan karmaşık örgülü saç modeli, yeni sezonun en beğenilen modellerinden biridir. Romantik ve ilgi çekici bir model istiyorsanız bu saç stili tam size göre. Bu model biraz uğraş istese de ciddi anlamda beklentilerinizi elde etmenize yardımcı olabilecek bir modeldir.

10. Dağınık Topuz Kadın Saç Modelleri

kadın saç modelleri

Saç modelleri arasında en çok beğenilen ve yapılması daha kolay olan saç modellerinden birisi de dağınık topuz stilidir. Buna ulaşmak için çok da çaba sarf etmenize gerek yok. Saçınızı üstten toplayın ve şekil vermeden dağıtarak bu görünümü elde edin. 2024 moda dünyasının en güzel ve en beğenilen saç modellerinden biri olması sanırım ilham almak adına yeterli olacaktır.

Saç modeli seçimi kadar kesim tarzı da çok önemli. İsteğe bağlı olarak aşağıda size önerdiğimiz içeriğe tıklayarak saç modelinize uygun saç kesim modellerine göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Saç Kesim Modelleri
Benzer İçerik Tavsiyeleri
İstanbul'un En İyi Bayan KuaförleriAnadolu Yakası'nın En İyi Bayan Kuaförleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum