Rüyada Zurna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında zurna çaldığını gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Yorumcuların değerli
Rüyada Zurna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zurna Görmek

Gerçek olmayan söylentilerin habercisi olduğuna yorulur. Rüyasında zurna gören kimse, asılsız haberler alır. Uzun zamandır görmediğiniz bir tanıdığınızı göreceğiniz şeklinde tabir edilir. Özlemini duyduğunuz kimse ile de yakın zaman içinde bir araya geleceğinize delalet etmektedir. Aile içerisinde birlik ve beraberliği daim olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Zurna Görmek

Rüyada Davul Zurna Düğün Görmek

Kimi yorumcuya göre iyi haber demektir. Rüya tabircileri bu konuda farklı görüşler dile getirmişler fakat çoğunun hemfikir olduğu anlam aslı olmayan söylenti yani dedikodudur. Kişinin insanların söylediklerine aldırış etmeyeceğine, hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet edilir. Evlatlarının hayırlı bireyler olacağı yönünde tabir edilmektedir.

Rüyada Zurna Çalmak

Yorumcuların kimisine göre zurna çalmak ağlamak manasına gelir. Kimi yorumcular ise zurna sesinin iyi haber olduğuna ve üzüntü ve kederin bitmesini işaret ettiğine yorum getirmişlerdir. Rüyada zurna çaldığını görmek, rahatı bulmaya alamettir. Rüyada zurna çalmanın anlamı, kimi tabircilere göre iyi bir haberdir. Düğün olacağına, oyunlar oynanacağına veya iyi haberler alınacağına yorumlanır. Kimi yorumcu ise zurna görmenin kötü olduğuna kanaat getirmiştir. Zurna sesi ölüm üzerine ağlayan kadın yorumu yapılmıştır.

Rüyada Zurna Sesi Duymak

Rüya alimcilerine göre rüyada zurna sesini duyan kimse çocuk istiyorsa çocuğu olur, iş arıyorsa iş bulur. Ayrıca rüyada zurna sesi duymak, yasak bir ilişki yaşamaya, bu ilişkiden pişman olmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntı yaşayacağı fakat bu sıkıntının kısa süre içerisinde çözüleceği anlamına da gelir.

Rüyada Hasta Kimsenin Zurna Çaldığını Görmek

Hasta olan kimsenin zurna çalması ölüm manasına gelmektedir. Hasta kimsenin olduğu evde zurna çalınması ölümün arkasından ağlayan kadın demektir. Rüya yorumcularına göre rüyada hasta kimsenin zurna çalması, geçim derdinin sona ereceğine, zor günleri geride bırakacağına alamettir.

Rüyada Zurna Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin büyük sıkıntılar içinde veya yokluk içinde geçirilen bir yaşamdan sonra talihin kişinin yüzüne gülmesiyle beraber her şeyin olumlu şekilde değişeceğine alamet eder. Sorunları veya hastalık yüzünden sıkıntısı olanların da tez zamanda çareler bulacaklarına delalet eder.

Rüyada Zurnanın Deliklerine Dikkat Etmek

Zurnanın deliklerine dikkat etmek ve zurna çalmayı denemek hayırlı bir ilim öğrenileceğine dalalettir. Kişinin geleceği parlak olduğuna rivayet eder. Rüyada zurnanın deliklerine dikkat ettiğini görmek, huzura ermeye alamet eder. İnsanlarla iyi ilişkiler kuracağına yorulur. Kazancın artmasına vesiledir.

Rüyada Zurna Kırmak

Düşünmeden edilen bir sözün kişinin başına dert açacağı anlamına gelir. Aynı zamanda hiç istemediği halde bir sıkıntıya bulaşacağına rivayettir. Rüyada zurna kırmak, istenmeyen bir şeyi zorla yapmaya ve sonrasında pişman olmaya rivayet eder. Rüyada zurna görmek, boş ve gereksiz işlerle geçirilen vakte rivayettir. Kişinin çevresinden ve sevdiklerinden gelen uyarılara kulak asmadan hareket ettiği anlamına gelir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Davul GörmekRüyada Düğün Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.