Rüyada Zamk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zamk görmek ne manaya gelir? Rüyasında ağaç zamkı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zamk görmek nasıl yorumlanır? İşte cevaplar...
Rüyada Zamk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zamk Görmek

Rüyada zamk görmek, menfaat yorulur. Rüyasında zamk gören kimsenin küçük bir menfaat elde edeceği söylenir. Bu rüyayı gören kimseler yakınlarından birisinin ona yardımcı olacağına ve bir işini halledeceğine yorumlanır. Buna ek olarak rüyada görülen zamk, hayır işleri yapmaya yorumlanır. Yapılacak hayırlı bir davranış ile bir kısım insan sizden fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada Zamk Görmek

Rüya tabirlerinde rüyada zamk görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Zamk (reçine) Görmek

Rüyada zamk yani reçine görmek, birinden menfaat görmeye ya da birilerine hayır işlemeye yorumlanır. Malınızın bir kısmını başkalarıyla paylaşmak olarak yorumlayan tabirciler de mevcuttur.


Rüyada Zamk Yediğini Görmek

Rüyada zamk, reçine veya çam sakızı yemek birisinden menfaat ediyor olduğunuzu gösterir. Bu menfaat iyi olabildiği gibi haksız bir menfaat de olabilir. Yediğiniz zamkın tadının iyi ya da kötü olmasına göre yorumlanır. 


Rüyada Zamk Almak

Rüyada çarşıdan veya pazardan zamk almak halkın malından menfaat elde etmektir. Aynı şekilde devletin imkanlarını kullanmaya işarettir. Rüyada zamk aldığını görmek, rüya sahibinin rahatlık içerisinde yaşayacağına alamet etmektedir.


ruyada-zamk-gormek.jpg

Rüyada zamk görmek, kişinin itibarı zedeleneceği demektir. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceği anlamlarına gelir.


Rüyada Zamk Vermek

Rüyada birisine zamk verdiğini gören kimse o kişiye sahip olduklarının bir kısmıyla yardımda bulunur denir. Rüyada birine zamk vermek, göz yaşların sona ermesine ve huzurlu yaşamaya delalet eder.


Rüyada Cebindeki Zamkı Yemek

Rüyada yanında gezdirilen zamk sizden menfaat eden çıkarcı bir kimseye işarettir. Onu yemek bu kötü kimseden pis işler konusunda menfaat göreceğiniz manasına gelir. Rüyada cebindeki zamkı yediğini görmek, tatmin edilmeye yorulur.


Rüyada Zamk Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zamk sattığını görmesi, kişiyi yıpratmaya hevesli kimselerin amaçlarına ulaşamayacakları, güvenli ve huzurlu bir yaşam sürdürüleceği anlamlarına gelir. Rüyada zamk satmak, mutluluğu bulmaya alamet eder.


Rüyada Zamk Sürdüğünü Görmek

Rüyada Kişinin rüyasında zamk sürdüğünü görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceğine delalet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada zamk sürmek, lüks bir ömür geçirmeye alamettir.


Rüyada Zamk Yapıştığını Görmek

Kişinin yakasından düşmeyecek birisi ile tanışacağına, alaycı tavırlara maruz kalacağına rivayet eder. Rüyada zamk yapışması görmek, geçim derdi yaşamaya ve şanssız olmaya delalet etmektedir.


Rüyada Zamk Topladığını Görmek

Rüyada zamk toplamak, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bol kazanç sağlayacağına işaret eder. Rüyada zamk toplamak, kişinin hayallerine ulaşacağına, zorlukların üstesinden gelmeye alamet eder.


Zamk Nedir?

Ağaçların gövdelerinden alınan ve yapıştırıcı olarak kullanılan zamk, bazı kimseler tarafından reçine olarak da adlandırılmaktadır. Çam sakızına benzeyen ve ağaç sakızı gibi isimlerle adlandırılan zamk, birçok ağacın salgıladığı ve insanların yıllardan beri kullandığı bir maddedir.NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.