Rüyada Yüksük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüksük görmek ne manaya gelir? Rüyasında yüksük gören kimse için bu rüyanın yorumu nedir? Rüya tabirlerine göre rüyada görülen yüksün neyi ifade etmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Yüksük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yüksük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yüksük görmek rızk, çocuk, kadın, evlilik gibi manalara gelmektedir. Rüyasında yüksük gören kimse bekar ise çok güzel bir kısmet ile tanışacak ve bu kısmeti ile muradına ereceğine yorulur. Ayrıca rüyada görülen yüksük, evli çiftler için çocuk, bereket ve bolluk, boşanmış kimseler için ise yeni bir adaya delalet eder.

Rüyada yüksük görmenin manası bazı rüya tabircileri tarafından aile fertlerinden birisinin işlediği hatalı bir davranış sebebiyle şikayet işitmeniz demektir. Bu kardeşlerinizden bir tanesinin ya da kuzenlerinizin yapmış olduğu bir davranış olabilir. Mağdur olan kişi sizle konuşacak ve siz de gidip hatalı davranışı sebebiyle nasihat ve tavsiyelerde bulunacaksınız diye yorumlanır.

Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada yüksük takmak, sizden alacağı olan kimseyi işaret eder. Bu alacaklı kimse o kadar ısrarcıdır ki peşinizi bırakmaz. Siz farkında olmasanız bile yaptıklarınızı izler, borcunuzu ne zaman ödeyeceğinizi hesaplar. Bu rüya alacaklıdan yaka silkmek diye de yorumlanır.

Diğer bazı yorumculara göre ise rüyada takılan yüksük, küslüğe, dargınlığa ve üzüntüye iaşrettir. Yüksük takan kimse için aile fertlerinden biri ile anlaşmazlık yaşayacağı ve üzüntü yaşayacağına yorumlanır. Ayrıca bu tartışma küslüğe varacak derecede büyüyerek aile içinde de üzüntü oluşturacaktır denir.

Rüya tabirlerine göre rüyada yüksük takmak kısaca şu anlamlara gelmektedir:


Rüyada Yüksük Takmak

Evlilik, rızk, nimetler, çocuk gibi manalara gelmektedir. Kimi yorumculara göre ise alacaklı tarafından sıkıştırılmak, aile fertleri ile tartışma yaşamak ve üzüntü duymak şeklinde yorumlanmıştır.


Rüyada Yüksüğü Yanlış Parmağa Takmak

Normalden farklı parmağa takılan yüksük zinaya işarettir. Kişinin haram yollardan kazanç sağlayacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Yüksük Takılı Parmak ile Bir Kimseyi İşaret Etmek

Yüksük taktığınız parmak ile işaret ettiğini kişi için hastalık manasına gelir.

ruyada-yuksuk-gormek.jpg

Rüyada yüksük görmek, rüyayı gören kişinin kolay şekilde hayatını kazanacağı demektir. Kişinin kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağı anlamına gelir.


Rüyada Yüksük Kaybetmek

Yüksüğü düşürmek ya da kaybetmek para kaybına işarettir. Evli kimseler için boşanma ya da yaşlı kimseler için hastalık manasına da gelir.


Rüyada Altın Yüksük Görmek

Rüyayı gören kişinin güzel haberler alacağı, hoşluklarla karşılaşacağı anlamına gelir. Kişinin mutlu mesut bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayettir.


Rüyada Gümüş Yüksük Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamettir. Kişinin iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.


Rüyada Taşlı Yüksük Görmek

Rüyayı gören kişinin bolluk, bereket, konfor ve lüks içinde olacağına rivayet eder. Kişinin zenginliği bulacağı, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceği anlamına gelir.


Rüyada Yüksük Çorbası Görmek

Helal rızk, temiz kazanç ve hayırlı olacak mal anlamına gelir. Rüya sahibinin makbul olan yollardan gelir elde edeceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.