Rüyada Yufka Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yufka görmek ne manaya gelir? Rüyada yufka gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde yufka görmek hangi anlamlara geliyor? İşte cevaplar...
Rüyada Yufka Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yufka Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yufka görmek, rızık demektir. Temel besin maddelerinden olan yufka sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır. Rüyasında yufka gören kimsenin hanesine bolluk geleceğine, ailesiyle mutlu olacağına ve helal kazanç elde edeceğine rivayet edilir. 

Kimi rüya tabircilerine göre rüyada yufka görmenin manası, zarar etmek demektir. Bu zarar işinizle alakalı olmayıp, daha önce birlikte çalıştığınız ya da güvendiğiniz kimse tarafından başınıza açılacak zarardır. Yani sizin sayenizde ekmek yemiş kimsenin size karşı yaptığı ihanet sonucu zarar göreceğiniz belirtilir. Ayrıca yufka kullanılarak yapılan gözleme gibi yiyecekler de benzer manalara gelmektedir. Yufkanın arasına konarak hazırlanan ya da yufkaya sarılarak yenen yiyecekler kişinin ömrü boyunca güzel yiyecekler yiyeceğine ve huzurlu bir ömür süreceğine delalet etmektedir.


Rüyada Yufka Açtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yufka açtığını görmesi oldukça zor bir yükün altından başarıyla kalkıp, sonradan da mükâfatını alıp, bir güzel keyfini sürmek anlamına gelir.


ruyada-yufka.jpg

Bazı rüya yorumcuları ise rüyada yufka görmenin anlamı güzel yemekler ve güzel sofralara demektir. Gelirleriniz artacak, sofranızdaki yemek çeşitleri artacak ve ziyafet tadında yemeklerin olduğu sorfalarda yiyeceğiniz işaret edilir. Bu yormuncuların dediği ile ilk belirttiğimiz yorumcuların dedikleri temelde aynı olup bolluk ve bereket manasına gelmektedir. Kısaca özetlemek gerekirse rüya tabirlerinde rüyada yufka görmek; helal rızık, bolluk, bereket anlamlarına anlamına gelmektedir.


Rüyada Yufka Pişirmek

Rüya sahibinin çektiği tüm zahmetten kurtulması, kalan ömrünün lüks içinde, her konudan tok geçeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Yufka Yapmak

Rüyada yufka yapmak zor olanı başarmak şeklinde yorulur. Rüya sahibi çok istediği ama başaramayacağını düşündüğü bir işi tüm cesaretini toplayıp, kendine olan özgüvenini de ortaya koyarak başaracak ve herkesi şaşırtacak demektir.


Rüyada Yufka Ekmeği Görmek

Rüya sahibinin azla yetinmesini bilen, yükseklerde ve dünya malında gözü olmayan biri olduğu şeklinde açıklanır. Kendi yağında kavrulup giden, kimseye muhtaç olmayan ve durumundan memnun olan kişi olduğu anlamına gelir.


Rüyada Yufka Böreği Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yufka böreği görmesi yeni bir ekmek kapısı açılacak demektir. Rüya sahibi önüne çıkan bu fırsatı iyi ve doğru şekilde kullanmayı bilirse iyi bir kar elde edecek, yoğurdun kaymağını yiyen taraf olacaktır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum