Rüyada Yellenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yellenmek ne manaya gelir? Rüyada yellenen kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada yellenmek iyi midir kötü müdür? İşte cevaplar...
Rüyada Yellenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yellenmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada yellenmek, hile ve hurdayla yapılan bir iş, çirkin bir söz ya da küçük bir günah manalarına gelmektedir. Rüyasında yellenen kimse için bu bir hata veya kusur ile karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Etrafından gizlice yapacağı bir işin olacağını ve hileye başvuracağı söylenir.

Yorumcuların bazılarına göre rüyada yellenen kimse, toplumdan uzak kalacak ve yalnızlık çekecek demektir. Bunun sebebi yapacağı hatalı davranışlar olabilir. Ahmakça yaptığı bu hatalar itibar kaybına neden olmakla birlikte iş yaşamını da olumsuz etkileyebilir. 

Rüyada yellenmek, bazı yorumcular tarafından ise güç duruma düşmek ve kederlenmek manalarında yorumlanır. Kişi ticaret ile uğraşıyorsa işlerinin bozulacağına, kendi hatasından kaynaklı kötü haber alarak üzüntü çekeceğine, yaşadığı çevredekilerin diline düşeceğine rivayet edilir.

Rüyada yellenmek, rüya tabirlerine göre başka şu anlamlarda kullanılmaktadır:


Rüyada Yellenmek

Rüyada yellenmek, gizli işler, hile, hurda ve küçük günahlar manasına gelir. Kişinin hayırlı bir iş için aile büyükleriyle bir araya geleceğine, mutlu ve huzurlu bir gün geçireceğine işaret eder.


ruyada-yellenmek.jpg

Rüyada yellenmek, rüya sahibinin borçlarını kapatacağı, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağı demektir. Kişinin şanslı birisi olacağı, hayal ettiği hayata gün gün dahada yaklaşacağı, gerçekleştirmek bazı çalışmaları olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Sessiz Yellenmek

Rüyada sessiz yellenmek, borcu ödemeye ve dertlerden kurtulmaya işarettir. Kişinin sağladığı başarısının aile içerisinde çok gururla anlatılacağına alamet eder. Aynı zamanda kişinin canının çok sıkılacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sesli Yellenmek

Rüyada sesli yellenmek, içinde olduğunuz işlerin ortaya çıkmasıyla çevrenizin dağılacağına işarettir. Kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini üzen birçok kişinin 


Rüyada Pis Kokulu Yellenmek

Rüyada pis kokulu yellenmek, çıkan gaz kasıtlıysa ve kötü kokuyorsa kötü söze işarettir. Kişinin yaşamı boyunca hayırlı işlerle meşgul olacağına, hayır duası alacağına rivayet eder.


Rüyada Kokusuz Yellenmek

Rüyada kokusuz yellenmek istem dışı ve kokusuz, sesiz, kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde bir yellenme olmuşsa bu dertlerin biteceğine ve huzura erileceğine işarettir. Dertler kolayca bitmez fakat sonunda mutlu olur.


Rüyada Yellenen Kimseden Rahatsız Olmak

Rüyada yellenen kimseden rahatsız olmak, yellenen kişinin davranışından rahatsız olmak, o kişi tarafından size zarar geleceği manasına gelir.

► Rüyada Osurmak

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.