Rüyada Yalan Söylemek Ne Anlama Gelir

Rüyada yalan atmak veya yalan söylemek ne manaya gelir? Rüyada yalan söyleyen kişi için bu durum nasıl yorumlanır? İşte cevaplar;
Rüyada Yalan Söylemek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yalan Atmanın Manası ve Rüya Yorumu

Rüyada yalan söylemek, yalancı şahitlik, haksız iftira atmak, kötü söz söylemek ve kötü düşünce anlamlarına gelir. Rüyasında yalan atan kimse, yapacağı davranışlarıyla hem kedisine hem de yakın çevresine zarar verecek demektir. Rüya sahibinin düşünmeden yaptığı işler sonunda başına bela açacaktır.

Rüyada söylenen yalanın psikolojik anlamda değerlendirilmesi aslında rüya tabiri ile aynı doğrultuya çıkmaktadır. İş yaşamındaki sorunlar ve çekemezlik durumu karşısında yalan atmak durumunda kalan ya da yalan atanları gören kimse bunlardan etkilenerek rüyasında benzerlerini görebilir. Eleştirler ve iftiralar iş hayatında rakipleriniz varsa sıkça rastlanan olağan şeylerdir.


Rüyada Kendine Yalan Atıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan yere yalan atıldığını görmesi, hayırlı şeyler olarak yorumlanır. Size söylenen yalan müjdelli bir haber ve mutluluk manasına gelir. İş yaşamında yükselmek ya da ticarette daha çok kazanmak şeklinde yorumlayan alimler de bulunmaktadır.


yalan-soylemek-.jpg

Rüyasında yalan söylediğini gören kişi, başka yorumculara göre haksız iftiraya uğrar. Etrafındakilerden haksız yere tepki görür ve onlarla sorunlar yaşar. Yersiz eleştirilere, ağır söylemlere uğrayabilir ve üzüntü duyabilir diye yorumlanır. Bazı alimler ise rüyasında yalan söyleyen ve yalanının anlaşıldığını gören kişi sıkıntı içindedir. Rakipleri onun kötü olmasını ve geri düşmesini istemektedir. 


Rüyada Yalan Duyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan duyduğunu görmesi, kuru iftiraya uğramasına işaret eder. Kişi haberi bile olmayan kötü bir olayın içine çekilmeye çalışılıyor ve sanki zaten o suçu işlerken oradaymış gibi olay üzerine bırakılmaya çalışılıyor demektir.


Rüyada Yalan Yere Yemin Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan yere yemin ettiğini görmesi, gerçek hayatta olduğu gibi yalan yere yemin rüyada da olumsuz işlere işarettir. Yemin eden kişinin bir olay karşısında rezil olacağına ve itibar kaybedeceğine işarettir.


Rüyada Arkadaşının Yalan Söylemek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşının yalan söylediğini görmesi hayırlı bir rüyadır. Kişiye kazanç sağlayacak bir çok hayır kapısının sonuna kadar açılarak elde ettiği kazançları ile her anının güzel geçeceğine yorumlanır.


Rüyada Arkadaşına Yalan Söylemek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşına yalan söylediğini görmesi, o kimseye karşı düşüncenin değişmesine, hayal kırıklığı yaşamaya, mutsuz olmaya tabir edilir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum