Rüyada Yakut Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen yakut ne manaya gelir? Rüyada görülen yakut hangi şekilde yorumlanır? Rüyasında yakut görenler şu şekilde yorumlamalıdır;
Rüyada Yakut Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yakut Görmek

Rüyada Yakut Görmek

Rüyada yakut görmek sevinç, mal, mülk, kısmet, ilim ve ticaret gibi manalara gelir. Bunlardan başka müjdeli haberlere özellikle çocuk haberleri alacağınız şeklinde yorumlanır. Yakut gören kişinin kısmeti açılır. Bekar kişi yakut gördüğü zaman hayırlı bir kısmete delalet eder.

Rüyada yakut görmek ticaret yapan kimse için kazancın artacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir. Öğrenciler ya da ilim ile uğraşan kişiler için de rüyada görülen yakut, başarıyı müjdeler. Emek verdikleri işlerin sonunda güzel haberler alacaklarını ve ilim yolunca başarılı olacakları manasına gelir.

Rüyada yakut taşı gören kişi kimi alimler tarafından gerçek hayatında da yakut taşı bulmuş gibi olacaktır denilir. Yani gelecek bir miras ya da beklenmedik bir para rüya sahibini zengin edecektir. Mal mülk beklentisi olmayan kişi için ise mutluluk demektir. Yakutun büyüklüğü ile doğru orantılı bir muyluluk onu beklemektedir şeklinde yorumlanır.


Rüyada Yakut Taşlı Yüzük Takmak

Rüyada yakut taşlı yüzük taktığını görmek, isim ve şöhret yapmaya işarettir. Bu rüyayı gören kişi hamile bir kadın ise kız çocuğu olacağına işarettir. Rüyada yakut taşlı yüzük takmak, yanlış düşüncelerden kurtulmaya delalete eder. Rüyayı gören kişinin eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına alamet eder.


Rüyada Yakut Gerdanlık Takmak

Rüyada yakut gerdanlık takmak kişinin için dürüstlüğü ile etrafındakiler arasında konuşulduğu manasına gelir. Rüyada yakut gerdanlık takmak, sıkıntılı günlerin geride kalacağına, kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağına rivayettir.

ruyada-yakut-gormek.jpg

Rüyada yakut görmek, ferah ve mutlu, mal, ilim, ticaret demektir. Rüya sahibinin evleneceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Yakut Bilezik Takmak

Rüyada yakut bilezik taktığını görmek, iş hayatındaki başarılarıyla adından söz ettiren ve bahtı açık olan şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler yapacağına da rivayet eder. Rüyada yakut bilezik taktığını görmek, rüyayı gören kişinin çalışmalarının maddi kazanç sağlayacağına delalet eder.


Rüyada Yakutlarla Süslü Taç Görmek

Birbirinden güzel yakutlarla süslenen taç, bekarlar için çok güzel ve hayırlı bir eş, evliler içinse eşinin tarafından bir miras kalacağı manasına gelir. Bazı tabircilere göre ise rüyada yakutlarla süslü taç görmek, mal varlığının artacağına yorulur. Rüyada yakutlarla süslü taç görmek, parasal açıdan rahata ermeye rivayet etmektedir.


Rüyada Yakut Satın Almak

Rüyada yakut satın aldığını görmek, mutlu olmak manasına gelir. Kişinin hayatı boyunca hiçbir dert ve sorunla uğraşmayacağına delalet eder. Rüyada yakut satın almak, rüyayı gören kişinin alım gücünün kuvvetli olduğuna işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Yakut Görmek


Rüyada Yakut Çalmak

Rüyada yakut çaldığını görmek, kişinin zina yapacağına işaret olarak yorumlanır. Kişinin kötü yollara düşeceği anlamına da gelmektedir. Rüyada  yakut çalmak, eline geçen sorunların çözüme kavuşmasına alamettir. Rüyada yakut çaldığını görmek, mutlu günlerin yakın olduğuna rivayet eder.


Rüyada Yakut Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yakut topladığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağı demektir. Rüyada yakut toplamak, rüya sahibinin ne olursa olsun hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet eder. Rüyada yakut toplamak, kişinin başarılı birisi olduğunun habercisidir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum