Rüyada Yabancı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yabancı kimse görmenin manası nedir? Tanımadığın birini rüyada görmek nasıl yorumlanır? Hangi şekilde görüldüğüne bağlı olarak rüyada yabancı kimse görmek şu anlamlara gelir;
Rüyada Yabancı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yabancı Görmek

Rüyada Yabancı Görmek

Rüyada yabancı görmek, aslında zihnimizin bize oyunudur. Gün içinde yaşadığımız olaylar beyin tarafından video gibi kaydedilir fakat insan bunun farkına varamaz. Kaydedilen görüntülerin içindeki yüzler de aslında bilinçaltı bellekte tutulacağına yorulur.

Rüyada yabancı yüzler ve tanımadığımız insanlar aslında daha önce gördüğümüz ve farkına varmadığımız yüzlerdir. Yani aslında yabancı kimse gördüğümüzde o kişiyle daha önce mutlaka karşılaşacağına delalet eder.


Rüyada Yabancı Yüz Görmek

Eğer gördüğümüz yüz temiz ve nur yüzlü bir kimse ise müjdeli bir haber alacağınız manasına gelir. Bu çok güzel tanımadığımız bir kadın ya da çok yakışıklı bir erkek olabilir. Bu kişi rüyanızın içinde bazen beklediğiniz müjdeyi verebilir. Böyle olması çok daha güzeldir. Genel olarak görülen ise yüzüne bakmaya doyamadığınız kimse görmek demek güzel bir haber alacağınız şeklinde yorumlanır.


Rüyada Yabancı Kimse ile Tanışmak

Yeni fırsatlar ve şans manasına gelir. Yabancı kimse ile tanışıyorsanız bu iş hayatınızda ya da özel hayatınızda yeni gelişmelerin olacağına işaret eder. Yöneticiyseniz müdür olabilir, işçiyseniz zam alabilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız iyi satışlar yapacağınıza ve işlerinizin artacağına işaret eder. Başka alimlere göre ise rüyada yabancı biriyle konuşmak, uzun zamandır görüşemediğiniz ve çok sevdiğiniz bir kimse ile karşılaşacağınız şeklinde yorumlanmıştır.


R üyada Yabancı Kimseye Bir Şeyler Vermek

Rüyada yabancı birisine bir şeyler vermek, genel olarak kötüye yorumlanmaktadır. Tanımadığınız kimseye verilen şeyler sizin maddi kaybınız olacağına işaret eder. Yaptığınız ya da yapacağınız bir işin size kayıp getireceği ve zarar edeceğiniz manasına gelir.

Rüyada Yabancı Görmek

Rüyada yabancı görmek, rüya sahibinin hayatının hareketleneceği ve bazı gelişmelerin olacağı demektir. Hayırlı olacak bir takım değişikliklerin yaşanacağı, bazı radikal kararlar alınacağı anlamlarına gelir.


Rüyada Evin İçinde Yabancı Görmek

Rüyada evin içinde yabancı görmek, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulur.


Rüyada Yabancı Birinin Evine Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yabancı birinin evine gittiğini görmesi, kişinin yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.


Rüyada Yatak odasında Yabancı Görmek

Rüyada yatak odasında yabancı görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına işaret eder.


Rüyada Yatakta Yabancı Erkek Görmek

Rüyayı gören kişinin eşiyle arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına anlamına gelir.


Rüyada Yabancı Biriyle Konuştuğunu Görmek

Kişinin rüyasında yabancı biriyle konuştuğunu görmesi, rüya sahibinin zor günler yaşayacağına, dert ve sıkıntıların başından eksik olmayacağına alamet olunur.


Rüyada Yabancı Kadın Görmek

Rüyada yabancı kadın görmek pek hayırlara yorulmaz ve genelde uğursuzluk olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin başına bazı belalı olayların geleceği anlamına gelir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum