Rüyada Viski Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada viski görmek neye işarettir? Rüyada viski içtiğini görmek ne anlama gelir? Rüyada viski aldığını görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabiri ve anlamları.
Rüyada Viski Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Viski Görmek

Rüyada viski görmek, kişinin hayatını kolaylaştıran ve güzelleştiren şeylerin olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında viski görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını rahat bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada Viski Görmek


Rüyada Viski İçtiğini Görmek

Rüyada viski içtiğini görmek, rüya sahibinin şansının daima yaver gideceğine, geçim sıkıntısı yaşamayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında viski içtiğini görmesi, kişinin maddi anlamda düzeleceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Viski Bardağı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında viski bardağı görmesi, kişinin rahata, sıhhate ve saadete ereceğine ve bolluk içinde yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada viski bardağı görmek, rüya sahibinin kazancının günden güne artacağına yorulur.


Rüyada Viski Şişesi Görmek

Kişinin rüyasında viski şişesi görmesi, rüya sahibinin kaliteli bir hayata sahip olacağına, lüks içinde yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında viski şişesi görmesi, kişinin şansının çevresi tarafından çok kıskanılacağına delalet eder.


Rüyada Viski Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında viski aldığını görmesi, kişinin iş hayatında atacağı adımlardan emin olacağına alamet eder. Kişinin rüyasında viski aldığını görmesi, rüya sahibinin maddi gücünün artacağına, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.


Rüyada Viski İkram Ettiğini Görmek

Rüyada viski ikram ettiğini görmek, rüya sahibinin her zaman çevresine karşı cömert davranacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında viski ikram ettiğini görmesi, kişinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve birliktelik yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Viski Görmek

Rüyada viski görmek, kişinin bundan sonraki hayatını güzel bir şekilde yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında viski görmesi, kişinin zenginliğe kavuşacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Viski İçip Sarhoş Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında viski içip sarhoş olduğunu görmesi, rüya sahibinin sergilediği davranışlar yüzünden çevresindeki insanlarla bir tartışma içerisine gireceğine yorulur. Rüyada viski içip sarhoş olduğunu görmek, kişinin kötü haberler alacağına delalet eder.


Rüyada Boş Viski Şişesi Görmek

Rüyada boş viski şişesi görmek, rüya sahibinin kısa süre içinde mal kaybı yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına ve imkansız olan hayaller peşinde koşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında boş viski şişesi görmesi, kişinin elden ayaktan düşeceğine, hastalığa yakalanacağına alamet eder.


Rüyada Birinin Viski İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin viski içtiğini görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına ve şansının her zaman yaver gideceğine yorulur. Rüyada birinin viski içtiğini görmek, rüya sahibinin hayatına yeni bir sayfa açacağına delalet eder.


Rüyada Viski Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında viski aldığını görmesi, rüya sahibinin huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, olumsuz etkenlerden uzak duracağına ve maddi anlamda feraha kavuşacağına alamet eder. Rüyada viski aldığını görmesi, kişinin kısa bir süre içinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.


Rüyada Viski Sattığını Görmek

Rüyada viski sattığını görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını ailesiyle mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında viski sattığını görmesi, kişinin kendisini çok çaresiz hissedeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Viski Doldurduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında viski doldurduğunu görmesi, kişinin önceden yaptığı şeylerden büyük pişmanlık duyacağına alamet eder. Rüyada viski doldurduğunu görmek, rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.