Rüyada Usta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada usta görmek ne manaya gelir? Rüyasında usta gören kimsenin rüya tabirinin nasıl olacağını ve rüya tabirleri kitaplarında konu hakkında neler anlatıldığını sizler için derledik.
Rüyada Usta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Usta Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada usta görmek, görüldüğü şekle göre fakirlik ve zenginliğe yorulur. Rüyada görülen usta çalışmıyorsa fakirlik demektir. Usta eğer canla başla çalışıyorsa bu kez zenginlik manasına gelir. Kimi yorumcuya göre rüyada usta görmenin manası sabretmektir. Sabırla çalışmaya ve sonucu beklemeye delalet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularının kimilerine göre rüyada usta görmenin anlamı geçim sıkıntısı demektir. Rüyasında usta gören kimse için rüya yorumu, maddi sıkıntının yaklaştığı ve harcamalarına dikkat etmesi gerektiği şeklindedir. Bu yorumculara göre beklediğiniz yerden para gelmeyebilir, güvendiğiniz kişiler sizi yolda bırakabilir. Bu durumda kalırsanız maddi güçlüğün yanında ruhsal güçlük de çekersiniz. O yüzden şimdiden dikkat etmenizde fayda vardır denir.

Rüya tabiri kitapların rüyada usta görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır: 


Rüyada Usta Görmek

Yerine göre zenginlik yerine göre fakirlik demektir. 

ruyada-usta-gormek.jpg

Rüyada usta görmek, insanlar için her zaman iyilik düşünen biri olduğu demektir. Kişinin küskünleri barıştırmak için arada iyi niyet elçisi olmayı isteyen biri olduğu anlamına gelir.


Rüyada Usta Olmak

Rüyada usta olduğunu gören kimse deneyimli bir kimse ile karşılaşıp ondan pek çok şey öğrenecektir denir. Kişinin hayır dualarını kazanacak işler yapacağına işaret eder.


Rüyada Ustanın Çalıştığını Görmek

Usta çalışıyorsa bereket demektir. Kişinin maddi anlamda hiçbir zaman sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.


Rüyada Ustanın Yattığını Görmek

Usta çalışmıyor ve kaytarıyorsa bu zarar demektir. Maddi kayıp yaşanacağına işaret eder.


Rüyada Ev Yapan Usta Görmek

Usta ev ya da evin bir bölümünü yapıyorsa o evde yaşayan ve yaşayacaklar için bolluk demektir. Rüya sahibinin kısa sürede dünya evine gireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Ev Yıkan Usta Görmek

Evi ya da evin bir kısmını yıkan usta görmek o evde yaşayan ve yaşayacaklar arasında sorunlar yaşayacaklarına işarettir. Kişinin kendisini sıkıntılı bir süreç beklediğine rivayet eder.


Rüyada Marangoz Ustası Görmek

Marangoz ustası çalışıyor ve ince işçilik yapıyorsa bu yanlışları düzeltmeye çabalayan insan demektir. Kişinin sorunlarını kısa süre içinde kolay bir şekilde çözeceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Üstü Başı Tozlu Usta Görmek

Ustanın üstündeki toz ve pislik miktarında karşılığını alacağına işarettir.  Rüya sahibinin hiçbir zaman başı dertten kurtulmayacağına rivayettir.


Rüyada İnşaat Ustası Görmek

Rüyada inşaat ustası görmek, güzelliklerin ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulur. Kişinin derdinin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.


Rüyada Ustayla Kavga Ettiğini Görmek

Rüyada ustayla kavga etmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceği demektir. Kişinin hiçbir sorun yaşamayacağına anlamına gelmektedir.


Rüyada Ustanın Elini Öptüğünü Görmek

Rüyayı gören kişinin bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işarettir. Rüya sahibinin bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.