Rüyada Törpü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada törpü görmek ne manaya gelir? Rüyasında törpü gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? rüya tabirleri kitaplarında rüyada tırnak törpüsü gören kimse hakkında ne yazar? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Törpü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Törpü Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada törpü görmek, şansa, sağlığa ve rahatlığa yorulur. Rüya yorumcuları, rüyasında törpü gören kimse hakkında şansının açılacağını ve karşısına beklediği fırsatların çıkacağına, hastalıkla mücadele ediyorsa galip geleceğine, maddi yönden sıkıntı çekiyorsa parasının artacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimilerine göre rüyada törpü görmenin manası görülen törpünün çeşidine göre farklı manalara gelmektedir. Rüya tabiri kitaplarında da belirtildiği şekliyle rüyada törpü görmenin anlamı kısaca şöyledir:


Rüyada Törpülemek Görmek

Rüyada kesici bir nesneyi törpülediğini gören kimse başının çaresine bakacağına yorulur. Kişinin kendi imkanları ve kendi iradesiyle sorunlarını yeneceğine delalet eder.

ruyada-torpu-gormek.jpg

Rüyada törpü görmek, rüya sahibinin yaptığı yanlışlardan ders alarak doğru adımlarla hedefine ilerleyeceği demektir. Kişinin rakiplerine karşı daha hazırlıklı olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Tırnak Törpüsü Görmek

Rüyada tırnak törpülemek, rüya sahibinin içinde ağırlık yapan dertlerden kurtularak hafifleyeceğine ve huzura kavuşacağına işarettir. Tırnaklarını törpüleyen kimse hayata daha sıkı sarılır denir.


Rüyada Topuk Törpüsü Görmek

Topuklardaki çatlakları ve kurumuş derileri törpülediğini gören kimse için umudunu kaybettiği konularda yenileneceğine delalet eder. Kişinin enerjisini toplayarak gayretiyle birlikte başarıya ulaşacak yorumu yapılır. Kimi yorumcu rüyada topuk törpülemek yolculuk manasına gelir der.


Rüyada Bir Şey Törpülemek

Rüyasında bir şey törpülediğini gören rüya sahibinin, iş hayatında zor kararlar alacağına delalet eder. Kişinin bu kararları alırken bilen birisine danışacağı bu sayede doğru karar aldığına emin olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada  Tırnak Makası Görmek

Rüyada tırnak makası görmek, kişinin her daim arkasında olacak dostlarının olacağına delalet eder. Kişinin sırtını yaslayabileceği kardeş gibi dostlar edineceği manasına gelir.


Rüyada Demir Törpüsü Görmek

Rüyasında demir törpüsü gören kişinin, iş hayatında zorluk çekeceğine işaret eder. Fakat rüya sahibinin sabrı sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.