Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada topuk görmek ne manaya gelir? Rüyasında topuk gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Topuk Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada topuk görmek, kumara karşı meğili var ise bu durumda doğacak çocuğuna dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin kumar konusunda iyi eğitmeli ve ilerde yaşayabileceği sorunları şimdiden çözmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimine göre rüyada topuk görmenin manası evlilik demektir. Bu yorumcular topuk gören kimse bekarsa yakın zamanda evlenir yorumu yapar. Gördüğü topuk ne kadar güzelse evleneceği eşi o kadar iyi huylu olacaktır. Eğer topuk kötü görülüyorsa bu durumda hayırsız bir eş olacağı manası çıkar. Kimi yorumcuya göre ise rüyada topuk görmek, mal ve mülk sahibi olmak demektir. Bu yorumcular için rüyada görülen topuk size ayağıyla gelecek olan mal demektir. Gelecek toplu para ile mal sahibi olacak ya da varsa borcunuzu kapatacaksınız denir.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada topuk görmek hakkında kısaca şu ifadeler yer alır:


Rüyada Topuk Görmek

Kimine göre mal ve mülk manasına gelirken kimi yorumculara göre kumar oynayan çocuk manasına gelir. Bu çocuk sizin çocuğunuz olacaktır ve kumar yüzünden başını belaya sokacaktır. Bunun için dikkatli olmalı ve eğitimini iyi vermelisiniz yorumu yapılır.


rüyada topuk görmek

Rüyada topuk görmek, kişinin hayırsız bir evlada sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, aksi takdirde ileride çok büyük olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bu olayların rüya sahibini üzeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Güzel Topuk Görmek

Güzel topuk ya da ince bir kadın topuğu görmek evlilik manasına gelir. Bekar kimse bu rüyayı görüyorsa müjdedir. Evli kimse için bu rüya mal sahibi olmak demektir.


Rüyada Topuk Dikeni Görmek

Topuk dikeni rahatsızlık verici olduğu için gerçekte böyle bir sorununuz yoksa başınıza gelecek sıkıntıya işarettir. Bu sıkıntı yaptığınız yanlış bir iş sonucunda olacaktır. Yani kendi hatanız sonucu canınızın sıkılacağına işarettir.


Rüyada Topuk Kırılması

Topuğun kırılması hastalık demektir. Yazarlara göre topuğunun kırıldığını gören kimse sağlıklı ise hasta olur, hasta ise vefat eder.


Rüyada Topuk Sesi Duymak

Topuk sesi duymak stres demektir. Stres içinde olduğunuza işarettir. Topuk sesi duyuyor ve nereden geldiğini anlayamıyorsanız ufak bir rahatsızlık geçireceksiniz yorumu yapılır.


Rüyada Topuk Törpülemek

Rüyasında topuğunu törpüleyen kimse para bulur yahut kazancı artar denir. Kazancı artan kimse için geçim daha kolay olur ve eli bollaşır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.