Rüyada Top Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada top görmek ne manaya gelir? Rüyasında top oynadığını gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında top oynamak hakkında hangi ifadeler yer alır? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Top Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Top Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada top görmek, tartışma ve yolculuk manalarına gelir. Rüya yorumcularına göre rüyasında top gören kimse tartışma yaşar. Çevresinde yer alan kimselerle özellikle iş hayatındaki kimselerle tartışma yaşayacağı ve huzursuz olacağı rivayet edilir. Kimi yorumcuya göre bu tartışma masum olmayacak ve rakiplerine yahut düşmanlarına karşı kavga halini alacaktır. Diğer manaya baktığımızda rüyada top görmenin anlamı yolculuk demektir. Kişi bir seyahate ya da iş amaçlı yolculuğa çıkacaktır denir.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimilerine göre rüyada top görmenin manası müjdeli haber demektir. Bu yorumculara göre rüya gören kişi yakın zamanda beklediği müjdeli haberi alacaktır. Olmasını arzuladığı şeylerin gerçekleşmesi müjdelenecektir. Kimi yorumcular ise uzaklardan gelecek ve hiç beklenmedik müjdeli haber demişlerdir. Onlara göre rüya sahibini oldukça şaşırtacak ve mutlu olmasını sağlayacak bir haber olacaktır.

Rüya tabiri kitaplarında top görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer alır:


Rüyada Top Görmek

Top gören kimse rakipleriyle mücadeleye girer. Bu mücadele tartışma ya da kavgaya dönüşebilir. Düşmanlarına karşı daha saldırgan tutum sergilemeye ve hırslanmaya yorumlanır. Kimi yorumculara göre ise rüyada görülen top müjdeli haber demektir. Beklenen ya da beklenmeyen haber gelecek ve mutlu olunacaktır.


Rüyada Top Oynamak

Top oynadığını gören kimse yolculuk yapacak denir. Bu yolculuk genelde seyahat ve tatil amaçlı olacağı gibi iş amaçlı da olabilir. Yolculuk, eğlenmeye ve stres atmaya yarayacak, kişiyi mutlu edecektir. Rüyada top oynayan çocuk görmek ise sosyal faaliyetlerde yer alacağınıza yorumlanır. Bir konser, tiyatro ya da organizasyona katılacağınız ve insanlarla güzel vakit geçirerek arkadaşlıklarınızı pekiştireceğiniz yorumu yapılır.


Rüyada Top Almak

Top alan kimse güzel haber alır. Top satın aldığını görmek arzu edilen ve gayret edilen konuların sonuca ulaşmasıdır. Bu sonuç mutlu olacak ve rüya sahibini memnun edecektir.


Rüyada Top Sektirmek

Top sektirdiğini görenler için münakaşa etmek manası çıkarılır. Top sektirmede başarılı olunuyorsa münakaşa ve girilen yarıştan başarı elde edilecektir. Eğer top sektirilemiyorsa rakiplerinize karşı yarışı kaybedeceğiniz manasına gelir.


Rüyada Meşin Top Görmek

Meşin top ya da futbol topu görmek lider kişi manasına gelir. Eğer topla oynamıyorsanız bu lider kimseden yardım göreceğiniz yorumu yapılır. Rüyada futbol oynuyorsanız top oynamak tanımı ile aynı manaya geldiğini belirtelim.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum