Rüyada Tırmık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tırmık görmek ne manaya gelir? Rüyasında tırmık gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabiri kitaplarında tırmık görmek hakkında hangi ifadeler yer alır? Merak ettiğiniz cevaplar haberimizde...
Rüyada Tırmık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tırmık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada  görmek ayrıca helal kazanç ve iyi habere yorulur. Bu yorumcular tırmık ile çalışan kişinin emeğinin karşılığını aldığını ve boğazından helal lokmaların geçtiğini söyler. Ayrıca yakın zamanda gelecek iyi bir haberden bahsederler. Bu haber sürpriz değildir fakat duyan kişileri mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada tırmık görmek, bazı yorumculara göre ölüm manasına gelir. Rüya sahibinin etrafından birinin öleceğine yorumlanır. Rüyasında tırmık gören kimse için rüya yorumu şöyle yapılır; hastası varsa vefat eder fakat hastası yoksa ve orak elindeyse bu sefer anlam tamamen değişmekte ve başarılı olacağına işaret etmektedir.


Rüyada Tırmık Almak

Tırmık satın alan kimse mal ve mülk sahibi olacak denir.

ruyada-tirmik-gormek.jpg

Rüyada tırmık görmek, rüya sahibinin hasta yakınının iyileştiğinin haberini alacağı ve mutlu olacağı demektir. Tırmık ile gelen bereket sonrası kişinin maddi olarak rahatlayacağı ve yatırım yapabileceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tırmık Görmek

Rüyada tırmık görmek ölüm demektir. Rüya sahibinin çevresinden birinin ölümüne işarettir. Kimi yorumculara göreyse helal kazanç ve iyi haber manasına gelir.


Rüyada Tırmıkla Çalışmak

Rüya gören kimsenin evine bereket gelir. Kazandığı para emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar helaldir. Kimi yorumculara göre zor durumda kalmak ve dostları tarafından kurtarılmak olarak yorumlanır.


Rüyada Tırmık Kırmak

Kırılan tırmık sıkıntı demektir. Hastalık ya da kötü bir haber alacağına işaret eder. Bu haber sonucu sıkıntı yaşayacağınız ve üzüleceğiniz manasına gelir.


Rüyada Toprağı Tırmıklamak

Rüyasında toprağı tırmıkladığını gören rüya sahibinin, iş hayatında kendisini yapacağı projelerle kanıtlayacağı demektir. Bu sayede makam sahibi olacağına ve maaşının artacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.