Rüyada Teyemmüm Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada teyemmüm görmek ne manaya gelir? Rüyasında teyemmüm abdesti aldığını gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılmalıdır? Merak ettiğiniz cevaplar, rüya tabirleri kitabından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Teyemmüm Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Teyemmüm Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada teyemmüm görmek, rahata ermek ve huzur bulmaya yorulur. Rüya yorumcularının görüşlerine göre rüyasında teyemmüm abdesti aldığını gören kimse için borçları varsa ödeyecek, eli para görecek ve beklediği haberi alacak yorumu yaparlar. Kimi yorumcu ise teyemmüm ile gelen ferahlamanın geçici olduğuna ve mutluluğun kısa süreceğine delalet ederler. 

Bazı tabircilere göre rüyada teyemmüm ettiğini görmek hakkında hacca gitmek ve sağlık manasına geldiğini belirtirler. Bu yorumculara göre ellerin toprağa sürülerek abdest alınması kutsal toprakları işaret eder. Rüyasında teyemmüm alan kimsenin hacca gideceğini müjdeler. Ayrıca toprak sağlık kaynağıdır. Rüyasında teyemmüm aldığını gören hasta kimse iyileşir derler.

Rüya tabirlerinde rüyada teyemmüm görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer alır.


Rüyada Teyemmüm Görmek

Kimi yorumcuya göre kısa süreli mutluluk ve feraha ermek demektir. Kimisi ise hacca gitmek ve sağlık kazanmak anlamlarına geldiğini belirtmişlerdir.


Rüyada Teyemmüm Alırken Yarım Bırakmak

Teyemmüm abdesti alırken yarım bıraktığını gören kimse başarısızlığa ve maddi kayba uğrar denir. 

ruyada-teyemmum-gormek-001.jpg

Rüyada teyemmüm görmek, kurtuluş ve ferahlık demektir. Üzüntü ve kederlerden kısa sürede kurtulmak az zamanda rahat ve huzura ermek anlamına gelir.


Rüyada Su Varken Teyemmüm Etmek

Su olduğu halde teyemmüm abdesti aldığını gören kimse için hastalık ve yolculuk yorumları yapılır. Sağlığına dikkat etmesi gerektiği söylenir ve yakında yolculuk yapacağı rivayet edilir.


Rüyada Gusül Abdesti Görmek

Rüyasında gusül için teyemmüm ettiğini gören kimse hapisten kurtulur denir. Bu hapis borç ya da baskı gibi sizi tutsak eden durumlardan kurtulmak manasına da gelir.


Rüyada Toprakla Teyemmüm Abdesti Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin ailesi çok rahat edeceğine yorulur. Rüya sahibinin çok büyük başarılar kazanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet eder.


Rüyada Bebeğe Teyemmüm Abdesti Aldırdığını Görmek

Kişinin rüyasında bebeğe teyemmüm abdesti aldırdığını görmesi, rüya sahibinin kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceği demektir. Kişinin kazancının bereketli olacağına alamet eder.


Rüyada Başkasının Teyemmüm Abdesti Aldığını Görmek

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiği anlamına gelir. Kişinin bu şekilde davranıp sükunetini korursa eğer her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.