Rüyada Tesbih Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında tesbih gören kimse için rüya yorumunun nasıl yapılacağını, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde anlattık.
Rüyada Tesbih Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tesbih Görmek

Helal kazanç ve güzel haber manalarına yorulur. Rüya tabircilerinin yorumlarına göre rüyasında tesbih gören kimse için alnının teriyle kazanacağı mal ve mülk anlamına gelir. Sofrasında helal rızık ve bereketin var olacağına işaret eder. Zorlandığı işlerin kolaylaşmasına delalet etmektedir.

Rüyada Tesbih Görmek

Rüyada Yeşil Tesbih Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil tesbih görmesi kişinin iş hayatında veya güncelik yaşantısında olumlu gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüyada yeşil tesbih görmek, aile bireylerinin aralarında ufak tefek tartışmaların meydana gelebileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Kehribar Tesbih Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada kehribar tesbih görmek, kişinin iş hayatında helal para kazanacağına yorumlanır. Rüyada kehribar tesbih görmek, kişinin ailesi ile arasının daima olacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada 33'lük Tesbih Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında kazanacağı başarıda başkalarının gözü olacağına, en yakınındaki kişiye bile dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada 33'lük tesbih görmek, uzun uğraşlar sonucu girilen bir ortaklıktan büyük para kazanacağına, ailesinin güvenini kazanacağına delalet eder.

Rüyada Kırmızı Tesbih Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı tesbih görmesi kişinin aşk hayatında yaşayacak olduğu kötü olaylar nedeniyle mutsuz ve huzursuz hissedeceğine, bu nedenle de ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına, yaşadıklarını olgun bir şekilde karşılayıp sakin kalması gerekeceğine delalet eder. Rüyada kırmızı tesbih görmek, aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre kişinin iş hayatında yeni insanlar ile tanışacağına, sosyal yaşantısında olumlu yönde ilerleme kat edeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Sarı Tesbih Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada sarı tesbih görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, alacağı müjdeli bir haber sonucu sadece kendisinin değil tüm aile bireylerinin de mutlu olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada sarı tesbih görmek, kazanılan helal para sonucu, hayırlı işler yapılacağı manasına gelir.

Rüyada Kahverengi Tesbih Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kahverengi tesbih görmesi, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada kahverengi tesbih görmek, rüya sahibinin vatana millete hayırlı işler yapan evlatlar yetiştireceğine, çocuklarıyla gurur duyacağına delalet eder.

Rüyada Birden Fazla Tesbih Görmek

Rüyada birden fazla tesbih görmek, gerçek hayatta yakın bir zamanda tavsiyelerinize başvuracak çevrenizdeki kişilerin çokluğunu delalet eder. Rüyada birden fazla tesbih görmek, mutluluk ve huzur demektir. Rüyada tesbih görmenin manası evlilik demektir. Tesbih, genelde erkek aksesuarı olduğu için bekar erkeğin elinde tesbih görmesi yakın zamanda evleneceğine işarettir. Evli erkek elinde tesbih görüyorsa o zaman bu rüyanın tabiri eşi ile çok mutlu günler geçireceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Tesbih Çektiğini Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada tesbih çektiğini görmek çok hayırlıdır çünkü tesbih, genellikle namazdan sonra çekilir. Namazdan sonra tesbihat gören kimse için dualarının kabul olacağı, sağlık ve maddi imkanlarının artacağı rivayet edilir. Ayrıca dürüst ve imanlı insan olduğunu göstergesidir.

Rüyada Tesbih Yaptığını Görmek

Rüyada tesbih yapmak rüya tabircilerince, kişinin kazancını alın teri ile kazandığına işaret etmektedir. Aynı zamanda güzel ahlaklı, hayırlı ve dini bütün bir kadına rivayet eder.

Rüyada Tesbih Dizdiğini Görmek

Tesbih dizdiğini gören kimse için bu rüya güzel maddi kazanç manasına gelir. Tesbih taneleri hanesine girecek bereketi simgeler. Rüyada tesbihin koptuğunu görmek ise şerdir. Ayrılık manasına gelir. Rüyasında tesbih koparan kimse eşinden ayrılır denir.

Rüyada Tesbih Koparttığınızı Görmek

Rüyada tesbih koparttığınızı görmek, inancınızın sorgulanacağı bir döneme girdiğinize işaret etmektedir. Etrafınızda sizi kötü eylemlere sevk ettirecek kişiler varsa, derhal onların yanından ayrılmanız gerekmektedir şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Tesbih Verdiğini Görmek

Rüyada tesbihini başkasına verdiği gören kimse o kimseden menfaat görür. Hediye edilen yahut hediye alınan tesbih karşılıklı menfaat kazanılacak iş manasına gelir.

Rüyada Tesbih Aldığını Görmek

Tesbih satın aldığını gören kimse için yorumcular sıkıntısı var derler. Bu sıkıntı yakın zaman içinde geçecektir. Sabretmek gereklidir. Lakin belirtildiği üzere sabrın sonu selametle gelecektir.

Rüyada Siyah Tesbih Görmek

Rüyada siyah tesbih görmek, kişinin uzun soluklu iş hayatında sahip olacağına, ailesine yeteri kadar zaman ayırmayacağına delalet eder. Rüyada siyah tesbih görmek, rüya sahibinin eğitim hayatında kazanılacak olan başarı manasını taşır.

Rüyada Beyaz Tesbih Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada beyaz tesbih görmek, uzun ve yorucu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder. Rüyada beyaz tesbih görmek, kazanılacak olan mal, mülk ve para özelliklerini taşımaktadır.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Tesbih ÇekmekRüyada Dayı Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum