Rüyada Terazi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada terazi görmek ne manaya gelir? Rüyasında terazi gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında terazi görmek hakkında neler yazılıyor? İşte cevaplar...
Rüyada Terazi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Terazi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada terazi görmek, verilen sözleri yerine getirmek ve dürüstlüğe yorulur. Rüya yorumcularına göre rüyasında terazi gören kimse, başkalarına karşı verdiği sözleri mutlaka yerine getirecek, borcunu yerine getirecek, adağı varsa gerçekleştirecek denir. Yine yorumcuların dediğine göre bu rüyayı gören kimse terazi kimdeyse o kimsenin dürüstlükten ödün vermeyeceği ve bazı konularda aracı olarak meseleleri çözmeye yardım edeceğine delalet edilir.

Bazı tabircilere göre rüyada terazi görmenin manası, önemli bir karar vermektir. Bu karar kendisi ile ilgili olabileceği gibi başkası hakkında da olabilir fakat oldukça önemli bir karardır ve hayatını etkileyecektir. Bu yorumcular verilecek kritik kararlarda dürüst olunması durumunda her zaman kafanızın rahat olacağını söylemiştir. Rüyada görülen terazi dürüst davranmanız gerektiğine işarettir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada terazi görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Hassas Terazi Görmek

Hassas yahut dijital terazi görmek daha dürüst insan olmanızı ve ufak tefek de olsa yapılan kayırmaların önüne geçmeniz gerektiğini işaret eder.

terazi.jpg

Rüyada terazi görmek, yasal ve resmi işler demektir. Rüya sahibinin çok önemli, büyük ve ciddi işleri olacağı anlamına gelir.


Rüyada Hileli Terazi Görmek

Doğru tartmayan terazi görmek, başınızdaki kimselerin haksızlık yaptığına işarettir. Eğer siz yöneten kimse iseniz gaflete düşmüşseniz hemen bundan vazgeçmeli ve tövbe etmelisiniz.


Rüyada Terazinin Kırıldığını Görmek

Rüyada kırık terazi görmek başınızdaki kişinin hasta olması ya da ölmesi demektir. Bu patronunuz da olabilir, yöneticiniz de olabilir.


Rüyada Altın Terazisi Görmek

Küçük hassas terazi görmek, sakat çocuk demektir. Konuşamayan ya da yürüyemeyen çocuk şeklinde yorumlanmıştır.


Rüyada Terazi Kefesi Görmek

Eğer kefede kendinizi görüyorsanız zarara uğrayacaksnız manasına gelir. Kefede hile görüyorsanız günahlarınıza tövbe etmeniz gerekir.


Rüyada Teraziye Çıktığını Görmek

Rüyada teraziye çıktığını görmek, rüya sahibinin kalbinin sesinin dinleyerek ve inancına uygun şekilde davranması gerekecek bir iş yapacağına delalet eder. Kişinin bu işi yaparken kuldan utanıp, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayettir.


Rüyada Bir Şey Tarttığını Görmek

Rüyada bir kişinin terazi ile bir şey tarttığını görmesi, o kişinin hayatı ve geleceği ile ilgili olarak bir yol ayırımına gireceğine yorulur. Aynı zamanda karşısına çıkan yollardan birini mutlaka seçmek zorunda olacağı anlamına gelir.


Rüyada Su Terazisi Görmek

Kişinin rüyasında su terazisi görmesi, rüya sahibinin yağmur yağmasına gelecek rahmete ve pahalılıktan sonra ucuzluğa delalet eder. Su terazisinin dolduğunu veya suyun coşkun olduğunu görse, müjde, sevinç, ucuzluk ve bolluğa rivayet eder.

 NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.