Rüyada Tepmek/Tepik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tepmek ne manaya gelir? Rüyasında tepik attığını gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüyada tepik yemek hakkında rüya tabiri kitaplarında ne yazar? İşte merak edilen cevaplar...
Rüyada Tepmek/Tepik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tepmek/Tepik Atmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tepmek görmek, yardım manasına yorulur. Rüyada görülen tepik için, atmak ve yemek olarak temelde iki şekilde yorum yapılır. Rüya yorumcularına göre rüyada tepik atan kimse birisine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada tepik yiyen kimse için ise yardım alacak yorumu yapılır.

Rüya sözlüğü yazarlarının görüşlerine göre rüyada tepmek görmek, ayrıca şu manalara gelmektedir.


Rüyada Hayvan Tepmesi Görmek

Rüyasında hayvan teptiğini gören kişinin, büyük bir haber alacağı, bu haberin ardından hayatının düzene gireceğine delalet eder.

ruyada-tekme-gormek.jpg

Rüyada tepmek/tepik görmek, rüya sahibinin başını belaya sokacağı, hayırlı olmayacak kötü işlere karışacağı demektir.. Kişinin bu yaptığı yanlışlardan döneceği ve kendine gelmesi için çevresindeki insanların ikazda bulunacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Tepik Atmak

Rüyasında tepik atan kimse için bir kimseye yardım edeceği yorumu yapılır. Kimi yorumculara göre rüyada tepik atan kimse pişmanlık duyacağı iş yapar. Bu işin sonunda başına musibet gelir ve üzüntü çeker. Kimi yorumcu ise kimse o kişiden zarar görür der.


Rüyada Tepik Yemek

Rüyasında bir kimseden tepik yediğini gören için tepik atan kimse tarafından zarar göreceği manasına gelir. Bazı yorumculara göre rüyada tepik yemek fakirliğe ve dara düşmek demektir. Kimi yorumcu ise düşmanlık çıkacağına işaret eder. Ayrıca tekme atan kimsenin malıyla kibirlenildiği ve aciz durumda olunduğunu belirtirler.


Rüyada Eşek Tepmesi Görmek

Rüyada eşek tepmesi görmek, kişinin çok lüks ve güzel giden hayatının olacağı demektir. Kişinin yaptığı hatalar yüzünden bir anda fakirliğe düşeceğine manasına gelir.


Rüyada İnek Tepmesi Görmek

Rüyada inek tepmesi görmek, kişinin yaşayacağı ve onu derinden etkileyeceği bir olay yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin uzun bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir. 


Rüyada Tekme Yiyip Yere Düşmek

Tepik yiyen kimse yere düşerse, o zaman başına iş geleceği demektir. Kişinin bu durumdan zarar göreceği işaret edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.