Rüyada Taht Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada taht görmek ne manaya gelir? Rüyasında taht gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüyada taht görmek hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar bu haberimizde...
Rüyada Taht Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Taht Görmek

Rüyada taht görmek, gerçek hayatta olduğu gibi makam ve mevki sahibi olmak manasına gelir. Rüyasında taht gören kimse, insanlar arasında saygınlık kazanır ve itibarı artar. Kimi yorumcuya göre rüyada görülen tahtın manası en yüksek makama erişmeye yorulur. Devlette ya da özel şirketlerde çalışan kimseler için yükselebilecekleri en yüksek noktaya ulaşacakları müjdelenir. Ticaretle uğraşanlar için işleri büyütecekleri hatta farklı sektörlere el atacakları ve ortaklıklar ile birlikte büyüyecekleri delalet edilir.

Rüyada sözlüğü yazarlarının bazılarına göre ise rüyada taht görmenin anlamı yolculuk veya düşmanları yenmektir. Bu iki farklı anlam için yorumcular rüyasında taht gören kimse eğer tahtın üzerinde serili bir örtü görüyorsa bu durumda yolculuğa gidecektir derler. Üzerinde örtü dahi olsa örtünün üstüne oturmak süretiyle tahtta oturduğunu gören kimse için bu rüyanın yorumu düşmanlarına karşı galibiyet alacağı şeklindedir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada görülen taht hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tahta Çıkmak

Rüyada tahta çıkmak, hayallere ulaşmaya ve istenilen hayata büyük çabalar sonucunda ulaşmaya işarettir. Kişinin hep daha ileriye gitmek için çabaladığına ve inancı sayesinde hayalini ulaştığına yorulur. Rüyada tahta oturan ya da çıkan kimse ulaşacağı en yüksek mevkiye ulaşır. Rakiplerini geride bırakır ve saygınlık kazanır.


Rüyada Taht Yaptırmak

Rüyasında taht yaptırdığını gören kimse için kibire kapıldığı ve ibadetlerini tert ettiği yorumu yapılır. Rüyada taht yaptırmak, iş hayatında çok başarılı olmaya ve güzel bir haber alacağına, adından çok konuşturacağına, sıkıntılı durumların ve sorunların ortadan kalkacağına yorulur.


Rüyada Evinde Taht Görmek

Rüyada evinde taht olduğunu gören kimsenin ev alacağı yorumu yapılır. Rüyada evinde taht görmek, erken davranmaya ve kurulan hayallerinin gerçekleşeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.


ruyada-taht-gormek.jpg

Rüyada taht görmek, kişinin hayırlı işlere gireceği demektir. Rüyayı gören kişinin hayatının üstün başarılar ve zaferlerle geçeceği anlamına gelir. 


Rüyada Taht Üzerinde Uyumak

Rüyada tahtta uyuduğunu gören kimse için eşiyle iyi geçineceği ve evinde huzur olacağı yorumu yapılır. Rüyada taht üzerinde uyuduğunu görmek, pişman olunan durumlardan kurtulup kendisini geliştirmeye ve büyük bir şans elde etmeye delalettir.


Rüyada Taht Kırmak

Rüyada üzerine çıktığınız tahtı kırmak hasta kimse için iyileşmek manasına gelir. Sağlıklı olan kişi için ise devletten gelecek para veya imkan manasına gelir. Rüyada taht kırmak, ilerde çok pişman olacağına yorulur.


Rüyada Boş Taht Görmek

Rüyada boş taht görmek, elinde bulunan imkanları kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder. Rüyada boş taht görmek, sağlık sorunları yaşamaya ve bu sorunlara bir türlü çare bulamayacağına, üzüntüsünün artacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Altın Taht Görmek

Rüya sahibinin rüyasında altın taht görmesi, kişinin kötü ve çirkin sözler sebebiyle de yıkılacağına alamet eder. Rüyada altın taht görmek, rüya sahibinin önemli bir gelişme yaşayacağına, başarılı ve hırslı birisi olduğuna alamettir.


Rüyada Padişah Tahtı Görmek

Kişinin rüyasında padişah tahtı görmesi, rüya sahibinin işlerinin kolaylaşacağına, hiçbir şekilde sıkıntılı bir durumla uğraşmayacağına işaret etmektedir. Rüyada padişah tahtı görmek, kişinin tüm planlarının başarıyla sonuçlanacağına delalet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.