Rüyada Su Görmek, İçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen su ile ilgili merak ettiğiniz rüya yorumlarını sizler için derledik. En önemli yorumlar burada. İşte, rüyada su görmenin rüya tabiri;
Rüyada Su Görmek, İçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Su Görmek

Berekete, kısmete ve hayırlara yorulur. Rüya sahibinin hayatına yeni temiz bir sayfada başlayacağına işaret etmektedir. Sıkıntılı günlerini geride bırakan rüya sahibinin huzur içinde güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir. İş hayatında başarı ve helal kazanç demektir.

Rüyada Su Görmek

Rüyada Bulanık Su Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında bulanık görmesi kişinin zorlu bir süreç içerisinde olacağı anlamına gelmektedir. Bu durumdan ailesinin desteği ile çıkacağına delalet eder. Rüyada bulanık su görmek, rüya yorumcuları tarafından pek de hayırlı yorumlanmaz. Rüya sahibi yaşayacağı sıkıntılı günlerin ardından ailesinden destek alacağına delalet eder. Bu destek hem maddi hem de psikolojik açıdan olabilir. Rüya sahibi güçlü duruşu sayesinde kötü dönemi hemen atlatacaktır.

Rüyada Berrak Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında berrak su görmesi kişinin geleceğinin parlak olacağı anlamına gelmektedir. Eğitim hayatında veya iş hayatında başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir. Rüyada berrak su görmek, hane içerisinde bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibi kişinin el de edeceği başarı bazılarının gözüne batabilir. Bu nedenle dikkat etmelidir. Rüyada berrak su görmek, kişinin yorucu fakat bereketli bir hayatı olacaktır.

Rüyada Akan Su Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında akan su gören kişinin kısmetinin bol olacağı anlamına gelmektedir. Bekar ise yakın zamanda evleneceğine, aydın bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında başarılı olacağına yorumlanır. Rüyada akan su görmek, müjdeli haber, mutluluk, huzur ve seyahat anlamlarını taşımaktadır. Rüya sahibinin sıkıntılı günleri geride bırakıp önüne bakması gerekmektedir.

Rüyada Kendini Suyun İçinde Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendini suyun içinde görmesi kişinin iş hayatında büyük borca sahip olacağına, fakat stres yapmadan tüm bu zorlukların üstesinden gelebileceğine delalet eder. Rüyada kendini suyun içinde görmek, hanenin bolluk ve bereket içerisinde olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Su Vermek

Rüya sahibinin rüyasında su verdiğini görmesi, kişinin son derece iyi bir insan olduğu anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi, çevresindeki insanlara karşı yardımsever, alçak gönüllü birisidir. Din vecibelerini yerine getireni güzel ahlaklı ve Allah tarafından hayırlı bir insan olduğu yorumu yapılır. Haram malla işi olmayan, günaha girmekten kaçınan, nefsini terbiye eden rüya sahibinin daha da hayırlar yapacağına işaret eder.

Rüyada Su İçmek

Rüyada su içtiğini gören kişi, sağlık problemleri yaşamadan sıhhatli bir yaşam süreceğine yorulur. Rüyada sürekli su içtiğinizi ancak bir türlü susuzluğunu gideremediğinizi görmek, eşiniz tarafından üzüleceğinize, sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir. Rüyada bir kişiden su alıp içtiğinizi görmek, çevrenizdeki birine iyilik edeceğiniz şeklinde yorumlanır.

Rüyada Su Almak

Rüyada kalın bir kase içinde su alan kişinin çocuğu olacağı şeklinde yorum yapılır. Eğer alınan su temizse, rüya sahibinin huzur içinde bir yaşam süreceğine, helal yollardan kazançlar sağlayacağı anlamına gelir. Rüyada alınan su acı ise bunun evliliğe delalet ettiği kabul edilir.

Rüyada Suya Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında suya düştüğünü görmesi kişinin gelecekte iş hayatında güzel paralar kazanacağına delalet eder. Bu paraların helal olacağına, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada Berrak Su Birikintisi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada berrak su birikintisi görmek, kişinin zor bir dönem içinden çıkıp rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada berrak su birikintisi görmek, kişinin ailesi ile arasının daima iyi olacağına yorumlanır.

Rüyada Evin İçinde Su Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan değerlendirmelere ve yorumlara göre rüyada evin içinde su görmek bereket demektir. Hanenin daima bolluk ve bereket içerisinde olacağına rüya sahibinin isyan etmeyerek sabretmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Su Görmek ve Suya Girmek

Rüyada su görmek ve suya girmek, kişinin hayatında sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada su görmek ve suya girmek, çekilen sıkıntı ve stres sonucunda rahata kavuşulacağına, aile bireylerinin arasında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Ocakta Kaynayan Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ocakta kaynayan su görmesi kişinin ailesine daha iyi bir gelecek sunmak için çok çalışacağına yorumlanmaktadır. Rüyada ocakta kaynayan su görmek, kişinin hayatında çeşitli gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su görmek, kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, ailesine daima düşkün ve ilgili olacağı demektir. Rüya sahibinin bol kazançlı iş hayatında sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Siyah Akan Su Görmek

Rüya tabircilerine göre bu rüya pek de hayırlı yorumlanmaz. Aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çeşitli tartışmaların meydana geleceğine, bu nedenle huzursuz ve mutsuz bir ortam yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada Bulanık Akan Su Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında bulanık akan su gören kişinin, iş hayatında stresli ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada bulanık akan su görmek, aile hayatında tartışmaların meydana gelebileceğinin habercisidir.

Rüyada Kirli Su Görmek

Rüyasında kirli su gören kişinin kötü alışkanlıkları bırakması gerekeceğine anlamına gelmektedir. Harama el uzatacağına, doğru yola gitmesi gerekeceğine, kötü arkadaş çevresinde uzaklaşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Çamurlu Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çamurlu su görmesi iş hayatında yaşanacak olan zarara ve mutsuzluğa yorulur. Ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada Temiz Su Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında temiz su gören kişinin ailesinin mutlu ve huzurlu olacağına rivayet olunur. Rahat bir hayata kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Damlayan Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında damlayan su görmesi, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan iş hayatında atılacağına alamet etmektedir. Rüyada damlayan su görmek kişinin sorunlarından zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder. Zorlu ve sıkıntılı bir dönem içerisinden aydınlık ve huzur dolu günlere ulaşacağına yorumlanır.

Rüyada Su Baskını Görmek

Rüyasında su baskını olduğunu gören kişinin mal kaybına uğrayacağı anlamına gelmektedir. Verdiği yanlış kararlar yüzünden başının çık ağrıyacağına, ailesi tarafından dışlanılacağına delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Berrak Su GörmekRüyada Akan Su Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum