Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sivrisinek görmenin ne manaya geldiğini, rüya tabircileri tarafından rüyada görülen sivrisineğin nasıl yorumlandığını ve nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada görülen sivrisineğin anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sivrisinek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sivrisinek görmek, genel olarak aile hayatında sorunların yaşanacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan insanların çıkarcı ve bencil olacağına, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sivrisinek Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin çevresinde bulunan, içten pazarlıklı olan, dost görünüp haince planlar yaparak zarar vermeye çalışan düşmanından kurtulacağına işaret eder. Rüya sözlüğü yazarları, rüya sahibinin bu kötü niyetli kimseden kurtulmasından dolayı hayatının düzene gireceğine, bundan sonra rüya sahibinin çevresinde dönen oyunlara gelmeyeceğine tabir edilir.


Rüyada sivrisinek görmek

Rüyada sivrisinek görmek, kişinin hayatına girecek insanların iki yüzlü olacağına, menfaat uğruna yanında duracağı demektir. Rüya sahibinin hayatına insanları almadan önce bir kez daha düşünmesi gerekeceğine, çok üzüleceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Sivrisinek Isırdığını Görmek       

Rüyada sivrisinek tarafından ısırıldığını gören kişi, dost bildiği biri tarafından kendisine pusu kurulmuş, maddi anlamda kendisinden çıkar sağlayan, fırsatçı birinin rüya sahibini sömürmek için elinden geleni yapacağına işaret eder.


Rüyada Sivrisinek Sürüsü Görmek           

Rüyada sivrisinek sürüsü görmek, iyi olarak tabir edilmez. Rüyada görülen sivrisinek sürüsünün manası; hastalık, zorluk ve sıkıntıdır. Rüya sahibini zor günlerin beklediğine, mutsuz olacağı bazı olaylar karşısında çok sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.


Rüyada Sivrisinek Yakaladığını Görmek

Rüyada sivrisinek yakaladığını gören kişi, biri tarafından yapılacak kötülüğü, hileyi ve tuzağı fark edecek demektir. Bu kişi çevresinde sürekli dolaşan ve kendisine zarar vermek isteyen birisidir. Bu kişinin foyasını ortaya çıkardıktan sonra iletişimini tamamen kopartacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.