Rüyada Sirke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sirke görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen sirkenin rüya alimleri tarafından nasıl yorumlandığını, nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada sirke görmenin rüya tabiri;
Rüyada Sirke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sirke Görmek

Rüyada sirke görmek, boş yere keyfinin kaçacağına, küçük sorunların büyüyerek tartışmalara yol açacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin büyük münakaşalara neden olacağına, gereksiz sebeplerden dolayı kişinin huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sirke İçmek

Rüyada sirke içtiğini gören kişinin hayatında büyük değişimlerin olacağına, rüya sahibine zenginlik ve mutluluğun bir anda geleceğine, huzuru bulan rüya sahibini huzurlu günlerin bekleyeceğine yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada sirke içtiğini görmek, kişinin daha fazla gelire kavuşacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada sirke içmek, kişinin hayatının ve planlarının her daim düzgün olduğuna, hakkında bazı yalan yanlış dedikoduların çıkacağına, rüya sahibinin dikkatli olması gerektiğine delalet eder.


Rüyada sirke görmek

Rüyada sirke görmek kişinin, haram paraya bulaşacağı demektir. Rüya sahibinin helal olmayan yoldan kazanacağı paranın kimseye hayrının dokunmayacağına, zor günler geçireceğine, doğru yola girmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Sirke Almak

Rüyada sirke almak hayırlıdır. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda sürprizlerle karşılaşacağına, huzura ve saadete kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bahtının açılacağına, hayırlı kısmetlerle tanışacağına ve bu yolda ciddi adımlar atacağına yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada sirke aldığını görmek aile bireyleri ile iyi geçinmeye ve saygılı olmaya delalet etmektedir.


Rüyada Sirke Yapmak

Rüyada sirke yaptığını gören kişi, her şeyini ortaya koyarak mücadele ettiğine, sonu ne olursa olsun rüya sahibinin bu amaçtan geri adım atmayacağına, kararlılığına ve azmine yorulur. Rüyada sirke yaptığını görmek, kişinin kardeşi varsa onlarla sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.


Rüyada Limon Sirkesi Görmek

Rüyada limon sirkesi görmek, kişinin içinin sıkılacağına, yüzünün limon gibi ekşiyeceğine yorulur. Rüya sahibi bir işe ya da bir kişiye fena halde kızacağına yorulur. Limon sıkmak ise mala, mülke ve mutluluğa yorulur. Rüyada limon sirkesi görmek, kişinin sorunlarını kafasından silmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

NeOldu.com /  Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum