Rüyada Silgi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada silgi görmenin rüya alimleri tarafından nasıl yorumlandığına, ne manaya geldiğini ve nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada silgi görmenin anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Silgi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Silgi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada silgi görmenin manası, rüya sahibinin kendisini eleştirmeyi bilmesine, yaptığı yanlışları tekrar etmemesine yorulur. Rüyada silgi gören kişi, iyi huylu olduğuna, kimsenin yanlışını yüzüne vurmadığına, tam tersi kişilerin hatalarının üstünü örttüğüne delalet eder.


Rüyada Silgi Almak

Rüyada silgi almak, rüya sahibinin düştüğü hataları düzeltmeye çalıştığına delalet eder.

ruyada-silgi-gormek.jpg

Rüyada silgi görmek, rüya sahibinin geçmişte yaşanılanları unutarak, yeni bir sayfa açacağı demektir. Kişinin yaptığı hatalı davranışları düzeltmeye çalıştığına, bu yolda rüya sahibine destek kişilerin olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Silgi Yemek

Rüyada silgi yediğini gören kişi, pek çok yanlışı görmezden geldiğine, kimselere hatasını yüzüne vurmamaya delalet eder. Kişinin yaşadığı her şeyi içine atan, yapılan yanlışlara boyun eğen, ayıp örten biri olduğuna yorulur.


Rüyada Silgi Tozu Görmek

Rüyada görülen silgi tozu rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüya sahibinin neşesini kaçırtan birilerinin olacağı demektir. Rüya sahibinin moralinin bozulmasına neden olan, rüya sahibine iftira atan kişilerin varlığına delalet eder.


Rüyada Silgi Kaybetmek

Rüya sahibinin anlayışının ve sabrının artık son noktasına geldiğine, tükendiğine, artık dayanamadığına yorulur. Rüya sahibi artık, içindekileri dışına atarak, isyan edeceğine böylece rahata ereceğine yorulur.


Rüyada Silgi Kalem Görmek

Rüya sahibinin zorluklar içinde olan sevdikleri için fedakarlık yapacağına işaret eder. Kişinin onlara yardımının dokunacağına ve yardıma ihtiyacı olan kişilerle birlikte hareket edeceğine yorulur.


Rüyada Beyaz Silgi Görmek

Rüyasında beyaz silgi gören rüya sahibinin, gençken girdiği işlerden tecrübe edineceği demektir. Kişinin ileride kuracağı işinde daha hakim olacağına delalet eder.


Rüyada Mavi Silgi Görmek

Rüyada mavi silgi görmek, kişinin yaptığı her işte arkasında olacak kişilerin olacağı demektir. Bu güvendiği insanların rüya sahibine ihanet edeceğine işaret eder.


Rüyada Siyah Silgi Görmek

Rüyada siyah silgi gören rüya sahibinin, kötü bir işe gireceğine, bu işten memnun olmadığına, fakat yapmak zorunda olduğunu hissedeceğine delalet eder. Ayrıca huzurunun kaçacağına, polisle uğraşacağına rivayet eder.


Rüyada Silgi Atmak

Rüyada silgi atmak, rüya sahibinin,  yapacağı hayırlı işlerle şuan sahip olduğu mal ve mülkün iki katına sahip olacağına işaret eder. Kişinin hayatını kıskanacak kişilerin olacağına delalet eder.


Rüyada Silgi Hediye Etmek

Rüyada silgi hediye etmek, kişinin insanlarla çok iyi anlaştığına işaret eder. Rüya sahibinin toplumda söz sahibi olacağına, kişiyi dinleyecek insanların olacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.