Rüyada Silahla Ateş Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada silahla ateş etmenin ne anlama geldiğini, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığına ve nelere işaret edildiğini sizler için derledik. İşte, rüyada silah kullanmanın ve silahla ateş etmenin rüya tabiri;
Rüyada Silahla Ateş Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Silahla Ateş Etmek

Rüyada silahla ateş etmek, rüya sahibinin büyük bir haksızlık yapacağına yorulur. Rüyada silahla ateş etmek bazı alimlere göre kişinin hak yolundan ayrılıp, hayırsız işlerle uğraşacağının göstergesidir. Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre de silahla ateş etmek, rüya sahibine düşmanca tavırlar takınan birinin varlığına, bu kişi ile girilecek kavgaya işaret eder. Aynı zamanda kişinin sıkıntı ve huzursuzluk içinde olduğu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada Silahla Ateş Etmek


Rüyada Silah Kullanmak

Rüyada silah kullandığını gören kişinin etrafında yalancı, iki yüzlü insanların olduğunu, bu kişilerin kendisine attığı iftiraya yorulur. İftiraya uğrayan rüya sahibinin huzurunun kaçacağı, zor durumlar geçireceği anlamına gelir. Haksızlıklara karşı kendini korumak isteyen rüya sahibinin, ettiği mücadele sonucu daha güzel konumlara geldiğine delalet eder. Eğer silah kullanması son anda engelleniyorsa, mücadeleci olmayan, attığı adımlardan korkan, sorumluluk almayan birine alamet eder.


Rüyada Silahla Birine Ateş Etmek

Rüyada silahla birine ateş etmenin anlamı, rüya sahibinin uzak akrabalarından ya da tanıdığı bir kimseden büyük zarar görecektir. Tanıdığı birine ateş ettiğini gören kişinin ise ateş ettiği kimse ile büyük bir kavgası olacağına, geri dönüşü olmayan laflar edeceğine yorulur. Rüyada silahla birine ateş edip öldüren kişi, evli ise eşinden boşanacağına, bekar ise, çalıştığı işinden ayrılacağına yorulur. Bazı rüya alimleri ise bu rüyayı, kişinin büyük ve tehlikeli bir aşka düşeceğine, bu aşk uğruna, Allah yolundan uzaklaşarak, tüm hayatını mahvedecek bir yol izleyeceğine delalet eder.


Rüyada Silah Taşımak

Rüyada silah taşımak, güzeldir. Rüya sahibinin şifa bulacağına işaret eder. Aynı zamanda temkinli ve garantici bir hanıma işaret eder.


Rüyada Silah Patladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silah patladığını görmesi, kişinin yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına ve bol kazançlı bir mevkiye terfi alınacağına ve iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.


Rüyada Silahla Ateş Edip Birini Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silahla ateş edip birini görmesi, kişinin içine girdiği problemlerden kurtulacağına alamet eder. Kişinin rüyasında silahla ateş edip birini öldürdüğünü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında maddi kayıp yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Birinin Silahla Ateş Ettiğini Görmek

Kişinin rüyasında birinin silahla ateş ettiğini görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı işler yapacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında birinin silahla ateş ettiğini görmesi, kişinin mal varlığının günden güne artacağı anlamına gelir.


Rüyada Silahla Ateş Etmek

Rüyada silahla ateş etmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara çok büyük haksızlık yapacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında silahla ateş ettiğini görmesi, kişinin hak yolundan ayrılacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Tüfekle Ateş Ettiğini Görmek

Rüyada tüfekle ateş ettiğini görmek, rüya sahibinin aile hayatında tartışmalar ve küslükler yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında tüfekle ateş ettiğini görmesi, kişinin yakın zamanda kötü haberler alacağına işaret eder.


Rüyada Tabancayla Ateş Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tabancayla ateş ettiğini görmesi, kişinin zor günler geçireceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında tabancayla ateş ettiğini görmesi, rüya sahibinin çevresindeki insanlarla daima iyi geçineceğine yorumlanır.


Rüyada Askerin Ateş Ettiğini Görmek

Kişinin rüyasında askerin ateş ettiğini görmesi, rüya sahibinin yaptığı işlerde daima yalnız kalacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında askerin ateş ettiğini görmesi, kişinin toplumdaki mertebesinin artacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum