Rüyada Sevdiğinin Elini Tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmanızın rüya yorumcuları tarafından nasıl tabir edildiğini, nelere işaret ettiğini, ne manalara geldiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada sevgilinin elini tutmanın rüya tabiri;
Rüyada Sevdiğinin Elini Tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiğinin Elini Tutmanın Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada sevdiğinin elini tutmak, hiç ummadığınız bir zamanda bazı kişilerde göreceğiniz yardıma işaret eder. Bekar kadının rüyada sevdiğinin elini tutması, güzel haberler alacağına, günlük hayatında mutlu edecek gelişmelerin olacağına yorulur. Rüyada tutulan elin anlamı; sevgidir, güvendir ve bağlılıktır. Rüya sahibi bekar erkekse, bu rüya sevdiği kişiye olan bağlılığına ve sadakatine işaret eder. Ayrıca rüyada sevgilinin elini tutmak, evlilik ve aşk ilişkisinde birbirlerine karşı olan sevgiye işaret eder.


Rüyada Arkadaşının Elini Tutmak

Rüya sözlüğü yazarlarına yani rüya tabircilerine göre, rüyada arkadaşının elini tutan kimse, sevdiği insanlardan her türlü desteği alacağına, bu sıkıntılı günleri onların sayesinde atlatacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüya gören kişi, iş hayatında yükseleceğine, makam sahibi olacağına ve yaşadığı bu yükseliş esnasında destekçilerinin çok olacağına yorulur.


Rüyada Annenin Elini Tutmak

Rüyada annenin elini tutmak, anne, baba ve kardeşe olan bağlılığa alamet eder. Bu rüya ayrıca aile bireylerinin birbirlerine olan bağlılığına, desteğine işaret eder.


Rüyada Sevgilinin Elini Tutmak

Rüyada sevgilinin elini tutmanın manası, kişinin yakın zamanda yaşayacağı mutlu ve güzel günlerin habercisidir. Kişilerin ilişkilerinden birbirlerine duydukları güveni, hissettikleri kuvvetli sevgi bağını ifade eder. Rüya sahibinin yakın zamanda sevdiği insanla ilişkilerinde ciddi bir adım atacağına, evlilik sözünü birbirlerine vereceğine yorulur.


Rüyada Çocuğun Elini Tutmak

Rüyada çocuğun elini tutmak, rüya sahibinin eline geçecek paraya, mülke işaret eder. Rüyada elini tuttuğunuz kız çocuğu ise kişinin devlet kapısına gireceğine, hayırlı haberler alacağına; erkek çocuk ise içinizin sıkkın olduğu bir konuda müjdeli haberlerin ya da hesap edilmeyen paranın ele geçmesine yorulur. Aynı zamanda rüyada tutuğunuz çocuğun elbisesine ve yaşına göre yorumlamak daha doğru olacaktır. Genel anlamda mutluluğa, huzura, refaha ermeye işarettir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum