Rüyada Selam Vermek Ne Anlama Gelir

Rüyada selam vermek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manalar yüklendiğini sizler için derledik. İşte, rüyada selam vermek, selamlaşmanın rüya anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Selam Vermek Ne Anlama Gelir

Rüyada Selam Vermenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada selam vermek, hayırlara yorulur. Rüya sahibinin hayır yapmaya ve hayır bulmaya, esenliğe, huzura ve mutluluğa ermeye alamet eder. Rüya sözlüğü yazarlarına göre, ulu ya da alim bir kişi tarafından himaye edilmeye, korunmaya, o kişi tarafından doğru yolu bulmaya delalet eder.


Rüyada Selamlaştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında selamlantığını görmesi, dayanışma ve yardımlaşmaya, birlik, beraberlik içinde olmaya ve kenetlenmeye işaret eder. Zorluklar, musibetler, kötülükler, belalı kişilere karşı kenetlenerek karşı durmaya delalet eder.


ruyada-selam-vermek.jpg

Rüyada selam verdiğini gören kişinin dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulup hafifleyeceği demektir. Esenliğe kavuşacağına, keyfinin yerinde olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda işi gücü rast gitsin diye Allah’a yalvaran kimsenin varlığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Selam Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında selam aldığını görmesi, selam veren kişiden gelen hayırlara, güzel sözlere ve mutluluğa işaret eder. Rüya sahibinin birilerinin yardımıyla kavuşacağı huzura, esenliğe ve yardıma yorulur.


Rüyada Selam Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyada selam verdiğini görmesinin tabiri, rüya sahibinin iyi niyetli güzel düşünceleri ile atacağı adıma, bu adım sayesinde bir kimseyi kötülük ve belalardan kurtaracağına yorulur. Çevresindeki insanların sevgisini ve takdirini kazanmaya delalet eder.


Rüyada Selam Vermediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında selam vermediğini görmesi, iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibinin kötü yollara gireceğine doğru insanlardan uzaklaşarak kötü kişilere yanaşacağına, günaha gireceğine alamet eder.


Rüyada Selamün Aleyküm Dediğini Görmek

Rüya sahibinin dertlerinin sonlanacağına, sağlık durumunun iyi olacağına, hayallerinin ve dualarının kabul olacağına, günahlarının ise affedileceğine yorulur.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum