Rüyada Sel Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sel görmek, rüyada sel içinde kaybolmak rüya tabircileri tarafından nelere alamet edildiğini, ne manalara geldiğini sizler için derledik.
Rüyada Sel Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sel Görmek

Halk için felakete, düşmana ya da bulaşıcı hastalığa işaret eder. Sel sularına kapıldıktan sonra kurtulduğunuzu görmeniz, sıkıntılı günler geçireceğinizi, huzursuz olacağınıza ancak bu zorluklar içinde mücadele ederek kurtulacağınıza yorulur. Kişi sakin kalmalı ve başına gelen sorunların geçici olduğunu farkına varmalıdır.

Rüyada Sel Görmek

Rüyada Temiz Sel Suyu Görmek

Rüyada temiz sel suyu görmek, rüya sahibinin sonuçlarını önceden kestirdiği, artı ve eksilerini hesapladığı işten en az zararla çıkmasına yorulur. Rüyada içilen berrak sel suyu kazancının olmasa bile bir şey kaybetmeyeceği bir işe giriştiğine işaret eder. Rüyada berrak sel suyunda yıkanmak, eline geçen bir fırsatı iyi bir şekilde kullanarak kazanç elde etmeye; temiz sel suyunda yüzmek ise, dezavantajlı olduğu bir durumu kıvrak zekası ve çözümcü bakış açısıyla avantaja çevirmektir.

Rüyada Sel Sularından Kaçmak

Rüya sahibinin rüyasında sel sularından kaçtığını görmesi kişinin uzun bir aradan sonradan iş hayatında bazı sıkıntılar ile baş başa kalacağına delalet eder. Rüya sel sularından kaçmak kişinin, günlük hayatında sorumluluklarını aksatacağına, sahip olduklarını teker teker kaybedebileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelir.

Rüyada Selden Sonrasını Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada selden sonrasını görmek, kişinin mal ve mülk kaybına uğrayacağına, fakat elinden bir şey gelmeyeceğine, adeta depresyona uğrayacağına delalet eder. Rüyada selden sonrasını görmek, aynı zamanda rüya sahibinin yanlış insanlara güveneceğine, arkadaşlarını ve çevresindeki insanları seçerek hayatında alması gerekeceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Köyü Sel Basması

Rüyada köyü sel bastığını görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre gidilen bir yerde yaşanılacak tatsız bir tartışma ya da kötü bir olay nedeniyle o gerginlikten etkilenmek anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada kötü sel basması, yaşanacak olan huzursuzluk manalarını da taşımaktadır.

Rüyada Çamurlu Sel Suyu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada çamurlu sel baskını görmek, rüya yorumcularına göre bir durumun ya da bir meselenin ciddiyetine ve önemine işaret eder. Çözülmesi ya da atlatılması pek kolay olmayacak bir olay ve bu olayın yaşanması nedeniyle ortalığın yatışmasının normalde dönmesine işaret etmektedir.

Rüyada Sel Baskını Görmek

Eğer rüyanızdaki sel sularına karşı başarı sağlar, yenerseniz o zaman düşmanlarınıza karşı galibiyet kazanacaksınız, aksi durumda düşmanınıza karşı yenileceğinize bu durumdan ötürü üzüleceğinize yorulur. Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada görülen sel, zalim idarecilere yorumlanır.

Rüyada Sel Sularının Çekildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sel sularının çekildiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada sel sularının çekildiğini görmek aynı zamanda kinin ailesi ile arasında herhangi bir küslük bulunuyorsa düzeleceğine, huzur dolu bir yaşam süreceğine, iş hayatına ara vermesi gerekeceği manasına gelmektedir.

Rüyada Selden Birini Kurtarmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada selden birini kurtarmak, kişinin yarıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bol sevap kazanacağına rivayet eder. Rüyada selden birini kurtarmak, kişinin iyi niyetini kötü insanların kullanabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Berrak Sel Suyu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında berrak sel suyu görmesi kişinin geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada berrak sel suyu görmek, uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına yorumlanır.

Rüyada Yağmur Sularından Oluşan Sel Görmek

Rüya sahibinin hasta olacağına, eziyet çekeceğine yahut uzak ve zahmetli bir yolculuğa çıkacağına yorulur. Rüyada sel sularının dükkanları kullanılmaz hale getirmesi, bela ve zulümdür.

Rüyada Sel Baskınının Önünü Açmak

Rüyada selin önünü açarak nehre akıtan ya da mücadeleyle seli ortadan kaldıran kişi düşmanlarına karşı büyük zafer kazanacağına yorulur. Rüyada hanesine sel bastığını gören kişi, kötü biriyle evleneceğine ya da evinin içinde kendisini çekemeyen birinin varlığına yorulur.

Rüyada Taşkın olmayan Su Görmek

Rüyada taşkın olmayan selden dolayı oluşan taşkın su görmek bol rızka ve berekete yorulur. Sel içinde yüzerek karaya çıkan rüya sahibi; düşmandan kurtularak, huzura ereceğine tabir edilir.

Rüyada Bulanık Sel Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bulanık sel görmesi, kişinin iş hayatında elde ettiği başarının ardından uzun bir süre rahat edeceğine, fakat verdiği kararlar yüzünden sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyada bulanık sel görmek, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulur.

Rüyada Bulanık ve Kanlı Sel Suyu Görmek

Rüyada bulanık ve kanlı sel suyu görmek, bulaşıcı hastalıkların habercisi, kıtlık ya da zulme işaret eder. Sel suyunun sıcak olması da iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya tabircileri tarafından sel suları aynı zamanda yalan sözlere, iftiralara, boş sözlere yorumlanmaktadır.

Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapıldığının görmek ya da rüyada sele kapılıp kaybolduğunu görmek, rüya sahibinin bilmediği işlere gireceğine ve bundan dolayı büyük maddi kayıpları olacağına, ailesi ile arasının açılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır.

Rüyada Sel Baskınından Kurtulmak

Rüyada sel baskınından kurtulduğunu görmek rüya yorumcularına göre, kişinin azim ve çabası sayesinde önemli bir hastalığını yenerek, düşmanlarına karşı büyük bir zafer kazanacağına, ailesi tarafından övüleceğine delalet eder.

Rüyada Eve Sel Basması

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada evi sel bastığını görmesi, eğer zarar verici şekilde ise eşyaları ve o aile bireylerini önüne katıp götürüyorsa bu, o hane halkının başına çok üzücü ve yıkıcı şeyler geleceğine işaret eder.

Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sel felaketi görmek, kişinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorumlanır. Aynı zamanda mal ve mülk kaybına uğrayacağı, bu durum yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır. Fakat kişinin vazgeçmeyerek işlerine daha fazla asılacağına delalet eder.

Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, kişinin bir işiyle ilgili olarak resmi engele takılmasına, selden kurtulduğunu görmekse işinin resmi olarak çözüleceğine delalet eder. Rüyada sele kapılmak, kişinin elde edeceği başarıda başkalarının da gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Her Yerin Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek kişi birinden bir hastalık kapacak ve sağlık sorunu yaşayacak demektir. Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmen aynı zamanda üzüntüye neden olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Deniz GörmekRüyada Dalga Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum