Rüyada Savcı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada savcı görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, nelere işaret ettiğini siz değerli okurlarımıza açıklayacağız. İşte, rüyada savcı görmek, rüyada savcı olmanın manası ve rüya yorumu;
Rüyada Savcı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Savcı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada savcı görmek, rüya sahibinin içindeki adalet duygusunun varlığına yorulur. Kişinin vicdanını pusula alarak insanlara yaklaştığına işaret eder. Kişinin iyi niyetli olduğuna, anlamadan dinlemeden kimseyi yargılamadığına ve ağzını bozacak laflardan uzak durduğuna delalet eder.


Rüyada Başsavcı Görmek

Rüya sahibinin menfaatini gözeterek hareket ettiğine, bundan dolayı kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada savcı görmek, rüya sahibinin çevresinde onun zayıf anında gösterdiği tepkilerin önüne geçen, akıl veren, sakin hareket etmesini söyleyen kişinin varlığı demektir. Rüya sahibinin yanında sinirli anında onu frenleyen, yol gösteren birilerinin olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Savcı Olduğunu Görmek

Rüyada savcı olduğunu görmek insanlar arasında iyilik elçisi olmaya, kavgalı kişileri barıştırmaya, düşmanlıkları bitirmeye, adalet sağlamaya işaret eder. Rüya sahibinin bir gözlemci olduğuna, olaylara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışarak çözdüğüne yorulur.


Rüyada Adliye Binası Görmek

Rüyada görülen adliye binası, kişinin haktan hukuktan uzak olduğuna, zalimce davrandığına, sorumsuz olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin kendisine verilen sorumlulukları yerine getirmediğine, daha ziyade menfaatini sağlayarak kötü yönde ilerlediğine yorulur.


Rüyada Savcı İle Evlenmek

Rüyada savcı ile evlendiğini gören rüya sahibinin, dertlerinin sona ereceği demektir. Kişinin mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.


Rüyada Savcı İle Öpüşmek

Rüyasında savcı ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin, iş hayatında illegal bir şeyler yapacağına delalet eder. Bu yüzden de kişinin yetkili kişilere rüşvet vereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Savcıya Sarılmak

Rüyada savcıya sarıldığını gören kişinin, güvensiz birisi olduğuna işaret eder. Kişinin bir dediğinin diğerini tutmadığına, yani yalancı kimse olduğuna delalet eder.


Rüyada Savcıya İfade Vermek

Rüyada savcıya ifade verdiğini görmek, rüya sahibini asla bırakmayacak dostlarının olacağına delalet eder. Kişinin bu dostlarıyla iş kuracağına işaret etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.