Rüyada Satmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir şey sattığınızı gördüyseniz bu rüya neye işaret eder? Rüyada bir şeyler sattığınızı görmeniz rüya yorumcuları tarafından farklı şekillerde yorumlanıyor. İşte rüyada bir şeyler satmanın manası;
Rüyada Satmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada satmak görmek, hayırlı ve güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacağına, bolluk ve bereketin hakim olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin satılan şey iyi değil ise işlerinin bozulacağına, maddi sıkıntılı günlerin beklediğine delalet etmektedir.


Rüyada Hurda Satmak

Rüyada hurda sattığını gören kişi, iş hayatında ya da aile hayatında kendisi için önemli olan ancak geçmişte kalmış bir olayın tekrardan önem kazanacağına, bu sayede rüya sahibinin iş hayatında çok büyük kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıları ortadan kaldıracağına ve bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder. Rüyada hurda satmak, kişinin aile bireyleri ile ortak bir işe kalkışmaya ve bu işten kar etmeye alamet etmektedir. Rüyada hurda satmak, daha fazla para kazanmaya ve kişinin yaşamış olduğu hayat standartlarını yükselterek daha lüks bir hayat süreceğine alamet eder. Ayrıca rüyada hurda satmak dedikoduya da işaret etmektedir. Rüya sahibinin arkasından iş çeviren bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.


Rüyada satmak

Rüyada satmak görmek kişinin, işlerinin bozulacağına, zor günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin ortaklarıyla arasının açılacağına, fikir ayrılıklarına düşeceğine, ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşancağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Ev Satmak

Rüyada ev sattığını görmek rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircilerine göre, kişinin maddi sıkıntılar çekeceğine, işlerinden meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğrayacağına, üzüntülü olaylar yaşayacağına, yaşanılan olumsuzluklardan dolayı huzurunun kaçacağına yorulur. Rüyada ev satmak, kişinin hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.


Rüyada Araba Satmak

Rüyada araba satmanın anlamı, rüya sahibinin iş hayatında çok geri planda kaldığını, gerekli adımları atmadığına, korkak davranarak gerekli girişimleri kaçırdığına, insanlar tarafından sürekli eleştiri yağmuruna tutulduğuna yorulur. Rüyada araba sattığını görmek, kişinin dileklerinin yerine geleceğine delalet eder.


Rüyada Altın Satmak

Rüyada altın satmak, uzun süredir iş hayatında sorunlar yaşayan rüya sahibinin, yaptığı işlerden kazancını etrafındaki insanlar ile bölüşeceğine yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada altın satmak, huzurun, mutluluğun ve sağlığın habercisidir. Kişinin işlerinde başarılı olacağına delalettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum