Rüyada Sarımsak Görmek - Kuru Sarımsak Görmenin Tabiri

Rüya tabircileri rüyada sarımsak görmeyi hem iyi hem de kötü şekilde yorumluyor. İşte, rüyada görülen sarımsağın manası;
Rüyada Sarımsak Görmek - Kuru Sarımsak Görmenin Tabiri

Rüyada Sarımsak Görmek

Hile, kin, art niyet, kem göz ve kötü düşünceler olarak yorumlanır. Kişinin çevresinde bulunan kötü niyetli insanlara, bu kimselerin rüya sahibi hakkında kötü düşüncelerinin olduğuna delalet edilir. Yerli yersiz konuşan bir kişiye delalet eder. Rüya sahibinin düşmanlarının varlığına işarettir. Sarımsak görmek aynı zamanda şifa bulmak demektir.

Rüyada Sarımsak Görmek

Rüyada sarımsak görmek, kişinin hayatında bulunan insanları iyi tanıması gerekeceği demektir. Rüya sahibinin yeni ortamlara gireceğine, bu ortamların kişi için pek hayırlı olmayacağına, sıkıntılı ve dertli bir süreç içerisine gireceği anlamına gelmektedir. Rüyada görülen sarımsak iftiraya ve haksızlığa alamet eder. Rüya sahibinin haberi olmadığı, masum olduğu bir konuda iftiraya maruz kalacağına, bundan dolayı sıkıntılı günler geçireceğine, üzüleceğine işaret eder. Atılan iftira yüzünden kişinin büyük ruhsal bunalımlara gireceğine yorulur.

Rüyada Kuru Sarımsak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuru sarımsak görmesi kişinin zorlu bir iş hayatına sahip olacağına, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüya tabircileri tarafından yapılan bir diğer yoruma göre ise rüyada kuru sarımsak görmek, rüya sahibinin zorlu bir dönem içerisine gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Sarımsak Tarlası Görmek

Rüyada sarımsak tarlası görmek, rüya sahibinin topluma fayda sağlayacak çok hayırlı bir işte çalışacağına ve bundan dolayı huzurlu bir hayat süreceğine delalettir. Aynı zamanda rüyada sarımsak tarlası görmek, kişinin ailesi ile arasında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, aile büyüklerine bir özür borcunun olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Taze Sarımsak Görmek

Rüya sahibinin rüyada taze sarımsak görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte huzur dolu bir yaşama kavuşacağına delalet eder. Rüyada taze sarımsak görmek, aynı zamanda kazanılacak başarı ve başarının getirdiği para anlamına gelmektedir.

Rüyada Soğan Sarımsak Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada soğan sarımsak görmek, rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatından sıkılacağına, aklının başına gelmesi için uzun bir tatile çıkması gerekeceğine delalet eder. Rüyada soğan sarımsak görmek, kişinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Sarımsak Soymak

Rüyada sarımsak soyduğunu görmek rüya yazarları yani rüya tabircilerine göre tatsız, hoş olmayan bir durumun üstesinden birilerinin yardımıyla geleceğine rivayet eder. Özellikle iş hayatında rahata kavuşacağına, uzun süreli evlilik hayatı geçireceğine yorumlanmaktadır. Bereketi ve kısmeti simgeler.

Rüyada Sarımsak Yemek

Rüyada sarımsak yediğini gören kişi, toplum tarafından sevileceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sarımsak yediğini görmesi, kişinin hayatında çeşitli değişimlerin oluşacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin uzun süreli aşk hayatına atılacağına bu nedenle de sahip olduklarının değerini bileceğine delalet eder.

Rüyada Sarımsak Dikmek

Rüyada sarımsak diktiğini görmek rüya sahibinin hayatının olumlu şekilde değişeceğine yorulur. Rüya sahibi uzun süre önce düşüncelerini, projelerini hayata geçirerek büyük başarılar kazanacağı anlamına gelir. Rüyada sarımsak dikmek, geleceğe yatırım ve hazırlanma anlamına gelmektedir.

Rüyada Yeşil Sarımsak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil sarımsak görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada yeşil sarımsak görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Beyaz Sarımsak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz sarımsak görmesi uzun bir tatilin ardından tekrar iş hayatında atılacağına, ailesi ile birlikte eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Soyulmuş Sarımsak Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında soyulmuş sarımsak gören kişinin kendisini yakın bildiği insanlar tarafından kazık yiyeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bu durumun çevresinde bulunan insanları da etkileyeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Sarımsak Ayıklamak

Rüya yorumcularına göre rüyasında sarımsak ayıkladığını gören kişinin hayatında bulunan kötü insanları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada Sarımsak Almak

Rüyada sarımsak almak hayırlara yorulur. Rüya sahibinin duasının kabul olacağına, almak istediği bir şeyi alacağına işaret eder. Rüyada sarımsak almak rüya sahibinin sevineceği bir haberi de alacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Sarımsak Dövmek

Rüyada sarımsak dövmenin anlamı huzur, sağlık ve zenginliktir. Rüyasında sarımsak dövdüğünü gören rüya sahibinin geçim sıkıntılarından uzak, dertlerini geride bırakacağı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Sarımsak Doğradığını Görmek

Rüyada sarımsak doğramak, kişinin huzurunun yerinde olacağına, bol kazançlı mutlu bir yaşam süreceğine yorulur. Kişinin rüyasında sarımsak doğradığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına gelir.

Rüyada Pişmiş Sarımsak Görmek

Rüyada pişmiş sarımsak yediğini gören kimse yaptığı kötülüklerden dolayı tövbe edeceğine, yaptığı hataları telafi edeceğine delalettir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum