Rüyada Şahin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şahin görmek, makama ve güce delalet eder. Bu yazımızda yorumcular diğer görüşlerini bulabilirsiniz. En net ve anlaşılır yorumlar burada.
Rüyada Şahin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Şahin Görmek

Kişinin elindeki imkânların çoğalmasıyla birlikte kişiliğinde değişikliklerin baş gösterdiğine yorulur. Kişinin gelir ve kazançlarının artmasına paralel olarak duygularının ve hislerinin de köreldiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi, merhamet, insani duygusunu kaybetmiş ve adeta herkese zulüm eden ve gözü paradan başka bir şey görmediğine delalet eder.

Rüyada Şahin Görmek

Rüyada Beyaz Şahin Yavrusu Görmek

Rüyada görülen şahin yavrusu kişinin sabretmesi gerektiğine yorulmaktadır. Eğer rüya sahibi işinde kademe atlamak istiyorsa, bu onun daha kademe atlayacak kadar o rütbeyi hak etmediğine işarettir. Buradaki hak etmemekten bahsimiz, kişinin kademe atlayacak olgunluğa ve tecrübeye erişmediğidir. Ancak, biraz daha çabalarsa mevkisinde yükselecektir. Bu durumda kişinin daha çok çalışarak elinden geleni yapması gerekecektir

Rüyada Şahin Öldürmek

Malı-mülkü olan birinin rüyada şahin öldürdüğünü görmesi, kişinin malında gözü olan birinin varlığına ve bu malı elde etmek için arkasından işler çeviren bu kişiden kurtulacağına yorulur. Rüyada öldürülen şahin rüya sahibinin çevresinde olan, huzursuzluk yaratan birinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada Şahin Saldırması

Kişi için sıkıntılı süreç manasına gelir. Hayatında bazı sorunlar ile baş başa kalacağına rivayet eder. Uzun süreli evlilik hayatı geçirmesine rivayettir. Ailesinden manevi açıdan destek almasına yorumlanır. Gururunun zedelenmesine de rivayet edilir. Şahin saldırması aynı zamanda dedikodu manasına gelir.

Rüyada Şahin Yakalamak

Rüyada şahin yakalamak da şahin öldürmek gibi yorumlanır. Rüya tabircilerine göre rüyada şahin yakalamanın manası; kişinin etrafında kendisinden beslenen birtakım insanlardan kurtulacağı demektir. Böylelikle rüya sahibinin yolunun açılacağına ve kendisine engel olan insanlardan kurtulacağı söylenir. Evinde hasta olan birinin rüyasında şahin yakalaması, hastalığı olan bu kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada Şahin Tuttuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şahin tuttuğunu görmesi makam ve rütbe artışı göreceğine delalet eder. Rüyada tuttuğu şahini kaçırdığını görmek makamının artacağına, hanesinden huzurun eksik olmayacağına yorumlanmaktadır. Rüyada şahin tutmak, en hayırlı rüyalardan birisidir.

Rüyada Şahin Kuşu Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şahin kuşu olduğunu görmesi bir şehre vali olacağına yorumlanmaktadır. Rüya yorumcularına göre rüyada şahin kuşu olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin ailesiyle kavga edeceğine yorulur.

Rüyada Şahin Kuşunun Etini Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şahin kuşunun etini yediğini görmesi kudret demektir. Mal ve mülk anlamına da gelmektedir. Rüyada şahin kuşunun etini yediğini görmek, rüya sahibinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kuş GörmekRüyada Siyah Kuş Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.