Rüyada Rüzgar Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada rüzgar görmek ne manaya gelir? Rüyasında rüzgar gören kimse için rüyanın yorumunun nasıl yapılacağını rüya tabirleri kitaplarından sizler için derledik.
Rüyada Rüzgar Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Rüzgar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada rüzgar görmek; sevinç, yolculuk, huzur, evlilik gibi anlamlara gelmektedir. Rüyasında rüzgar gören kimse için rüya yorumu, sıkıntı çeken biri ise sevineceği ve huzur bulacağı günlerin yakın olduğu, bekar ise evleneceği ya da uzun bir yolculuğa çıkacağı şeklindedir. Yolculuk yorucu ve sıkıntılı olabilir fakat sonunda mutlu olunacak bir yol olacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sakin Rüzgar Görmek

Rüzgar hafif hafif esiyorsa ve hoşnut ediyorsa hayırlı haberlerin alınacağına işarettir. Ilık esen lodos veya serinleten hafif rüzgarlar bunlara en iyi örnektir. Rüyada hoşunuza giden rüzgar hayırlıdır.


ruyada-ruzgar-gormek.jpg

Rüyada rüzgar görmenin manası görüldüğü şekle göre değişmektedir. Genel manada olumlu yorumlansa da bazı durumlarda olumsuz demektir. Rüzgarın şiddeti bu konudaki en önemli etken olduğuna yorulmaktadır.


Rüyada Şiddetli Rüzgar Görmek

Şiddetli esen rüzgarlar kötü haberlere gebedir. Toprağı savurup tozu dumana katan rüzgarlar başa gelecek musibetlere işaret eder. Fırtınalar, kasırgalar, hortumlar bunlara örnektir.


Rüyada Meltem Rüzgarları Görmek

Meltem rüzgarı müjde demektir. Kimi yorumcuya göre ise heycan verici bir gelişme yaşanacağını ya da gelecek haberin heyecan verici olacağını söyler.


Rüyada Gök Gürültülü Rüzgar Görmek

Gökgürültüsü keder verici haber demektir. Gökgürültüsü üzücü haberlerin işaretçisidir.


Rüyada Bir Yeri Vuran Fırtına Görmek

Rüzgar tek bir bölgede ya da şehirdeyse orada yaşayan insanaların başına bir bela geleceğine işarettir.


Rüyada Rüzgarda Sürüklenmek

Rüyada rüzgarın savurması ve rüzgara direnememe durumu hastalık demektir. Eğer hasta kimse bu rüyayı görüyorsa ölüm manasına gelir.


Rüyada Teninde Rüzgarı Hissetmek

Rüzgarı teninde hisseden ve bu durumdan hoşnut olan kimse için dertlerinden kurtulacağı ve mutlu olacağı yorumu yapılır.


Rüyada Rüzgar Sesi Duymak

Rüyada rüzgarın ıslık çaldığını duymak hem ürkütücüdür hem de gelecek kötü haberleri işaret eder.


Rüyada Rüzgar Gülü Görmek

Rüzgar gülü ya da pervane görmek hakkında çoğu kaynakta net bilgi yer almasa da kimi yorumcular tarafından hayırlı manaya geldiği söylenmektedir. Sevindirici haberlerin alınacağını işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum