Rüyada Rüşvet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada rüşvet görmek ne manaya gelir? Rüyada rüşvet gören kimsenin bu rüyasını nasıl yorumlayacağını ve rüya tabirleri kitaplarından sizler için derledik.
Rüyada Rüşvet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Rüşvet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada rüşvet görmek, güç durumda kalmak manasına yorulur. Rüyasında rüşvet aldığını ya da rüşvet verdiğini gören kimse için rüya yorumu, bulunduğu çevreyi değiştirmesi gerektiği yönünde olduğuna delalet etmektedir.

Yorumcular, rüya sahibinin yaptığı hareketleri sebebiyle çevresinden gizli tepki gördüğünü ve buna devam ederse tüm itibarını kaybedeceğine rivayet etmişlerdir. Bu sebeple kişi ya hareketlerine çeki düzen vermek durumundadır ya da yeni bir sayfa açmak amacıyla orayı terk etmelidir.

Bu yorumculara göre tanıdığınıza verdiğiniz borcun da kısa süre sonra size ödeneceği işaret edilir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüşvet vermek ve rüşvet almak konusunda büyük bir ayrım bulunmamktadır. Rüşvet vermek de almak da haramdır. Bu sebeple rüyada görmek de hayırlı değildir. Diğer yorumcuların görüşleri ile birlikte değerlendirildiği zaman ortaya kısaca şöyle bir sonuç çıkmaktadır:


Rüyada Rüşvet Vermek

Çevreniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerektiğine yorumlanır. Etrafınızdaki göremediğiniz sorunlar başınıza bela olabilir.

ruyada-rusvet-gormek.jpg

Rüyada rüşvet görmek, rüya yorumcularının kimisine göre rüyada rüşvet görmenin manası elinize para geçeceği demektir. Bu yorumcular rüyasında rüşvet gören kimse için yakın zamanda bir yerden para geleceği ya da varsa borçlarını yakın zamanda ödeyeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Rüşvet Almak

Bulunduğunuz çevreden uzaklaşmanız gerektiğine delalet eder. Kendinize çeki düzen vererek yeni bir sayfa açmanız gerektiğine yorumlanır.


Rüyada Rüşveti Geri Çevirmek

Rüyada rüşveti geri çevirmek, rüya sahibinin saf ve temiz kalpli birisi olduğuna alamet eder. Kişinin ayağına kadar gelmiş olan bir fırsatı değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.


Rüyada Trafik Polisine Rüşvet Vermek

Rüyada trafik polisine rüşvet vermek, kişinin işinde başarılı bir şekilde ilerleyeceği demektir. Bunu gören patronlarının rüya sahibinin çabalarının karşılığını vereceğine alamet etmektedir.


Rüyada Polisin Rüşvet İstemesi

Rüya sahibinin yaşadığı tatsız olayları aşacağına işaret eder. Kişinin temiz bir sayfa açacağına, hayırlı günler geçireceğine delalet eder.


Rüyada Rüşvet Vermemek

Rüyada rüşvet vermemek, rüya sahibinin harama el uzatmamaya dikkat eden birisi olduğuna rivayet eder. Kişinin helal işler yaptığı manasına gelir.


Rüyada Rüşvet Alan Polis Görmek

Rüyada rüşvet alan polis görmek, kötüye yorumlanır. Kişinin etrafında bir çok dost gibi gözüken fakat fırsatçı insanların varlığına işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.